Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Мијаиловић: „У Звезди је сваки меч такмичарски“

MijailovicВезни фудбалер Црвене звезде, Срђан Мијаиловић иако ће тек у новембру напунити 20 година, већ две године је стандардни првотимац, и по броју одиграних мечева за црвено-беле спада у ред искуснијих у тиму Рикарда Са Пинтуа.

Његово „искуство“ још више добија на значају ако се узмеу обзир да ће португалски стручњак у сусрету последњег кола против Војводине извести подмлађени састав у коме ће се наћи неколико омладинаца. Меч са новосађанима не може да утиче на пласман на табели, међутим, далеко од тога да је ревијалног карактера.

– Последњи меч у сезони остаје у најдужем сећању и памти се током паузе. Због тога нам је важно да забележимо добар резултат и бар донекле поправимо утисак и искупимо се код наших навијача после два узастопна пораза. Истина је да не можемо ни горе ни доле на табели, што нам не даје за право да се опустимо. Напротив, после дуже времена не осећамо притисак и надам се да ћемо одиграти утакмицу која ће задовољити све љубитеље фудбала – уверен је млади репрезентативац Србије, који је до сада забележио неколико наступа и за А селекцију.

Дуел београдских и новосадских црвено-белих послужиће тренерима обе екипе да укажу шансу фудбалерима који нису имали већу минутажу. Конкретно када је клуб тим из Љутице Богдана у питању прилику да докажу да су Звездина будућност имаће деца из Омладинске школе.

– У ова два дана на тренинзима се види да млади играчи имају квалитет и да ће неко од њих сигурно ускоро постати првотимац. Трудим се да им помогнем и да их подржим колико год могу, јер и сам сам Звездино дете и прошао сам пут од млађих категорија до првог тима. Сигуран сам да се момци неће уплашити и да ће уз нас неколико условно речено старијих играча пружити максимум који ће бити довољан да се победом опростимо од ове турбулентне сезоне – закључио је Срђан Мијаиловић.

Повезане вести

7 comments

CZV мај 25, 2013 at 14:39

Ne bi volio da jos jedno telentovano djete Zvezde ode,nadam se da ga nece prodati i da cu ga vidjeti u sledecoj sezoni.

Reply
dexy122 мај 24, 2013 at 19:39

Micko je jedini koji zasluzuje kapitensku traku na ovoj utakmici.

Reply
INĐIJA мај 24, 2013 at 18:17

On mora da skapira da u Srbistanu ne igraju najbolji, vec oni od kojih drugi imaju najvise interesa. Puna podrska nasim klincima, nisam mislio da idem u NS, ali posle ovog poteza uprave… Samo neka kidaju, rezultati i prvo mesto ce doci!

Reply
Rajko мај 24, 2013 at 17:32

Idemo Mićko samo hrabro i srcem pa će biti i uspeha.Naša deca da igraju i da stvorimo ponovo šampionski tim.

Reply
redjamo pobede мај 24, 2013 at 17:09

zaista ne vidim drugi izlaz nego da se okrenemo nasoj deci. Sa kojim parama da placamo strance? Kako da ih motivisemo? Mijailovic je fudbaler koji uvek daje preko 100% a uz to nije istina da nema kvalitet. Zvezdinu ostalu decu sam iskreno malo gledao da bi rekao nesto vise. Ono malo sto sam video od Cikica je fantasticno. Spajic je dobar ali mu treba jedan iskusan stoper uz njega. Ti najiskusniji nemoraju uvek da budu stranci, moramo naci bar 2 do 3 iskusna i onda uz nasu decu pa dokle stignemo. Voleo bi Bajkovic da ostane, ali ako ne ostane eto super prilike da se dovede Durucic koji se sam i nudi a godine kod golmana i nisu bitne.

Reply
Uros мај 24, 2013 at 16:25

posle nedelje ovaj mali ce u prvi tim direktno.

Reply
INĐIJA мај 24, 2013 at 16:21

Koliko mi je zao ovog momka, neka sada pokaze sve sto zna, a i vise. Nije zivot posten mali, ali vredi se boriti!

Reply

Leave a Comment