Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Емануел Тери позитиван на COVID-19

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да је одмах по доласку у Србију новом појачању тима, Емануелу Терију урађено тестирање на COVID-19 које је по клупском протоколу обухватило серолошко испитивање на „IgM и IgG“ антитела, која су била негативна, као и PCR тест назофарингеалног бриса који је дао позитиван налаз.

Сходно клупском протоколу и важећим епидемиолошким мерама и препорукама Републике Србије, Емануел Тери ће наредни период провести у изолацији, иако не показује никакве симптоме.

Даљи лекарски прегледи и спортско-медицинска тестирања биће спроведена у зависности од резултата поновних тестирања на Цовид-19, који ће бити обављени по протоколу.

О свему КК Црвена звезда ће благовремено обавестити јавност.

КК Црвена звезда мтс

Повезане вести

3 comments

Звездаш сеп 26, 2020 at 16:57

Jeбали вас тестови на прехладу! Када ће се ово лудило завршити?

Reply
vladimir1994 сеп 25, 2020 at 15:15

Au Milose ajde nemoj ko ovi sa televizije.. Covek pre svega nema nikakve simptome. Drugo, svako iole pametan je provalio da su testove katastrofalno pouzdani. Citaj malo vesti van rts-a i slicnih kanala. Coveku nije nista i za 2 nedelje ce biti spreman

Reply
MILOS RANKOVIC сеп 24, 2020 at 22:36

JA NEZNAM STA SE CEKA ODMAH OTKAZ,DOSAO SI SEDAM DANA PRED PRVU UTAKMICU DA SE DRUGI IGRACI ZARAZE,PROVODIS SE SALJES INSTAGRAM PORUKE DZAK PARA,BOLI TE UVO ZA ZVEZDU,JA BI TEBE OTERAO ODMAH JER NISI OZBILJAN,KAKO NIJEDAN DRUGI STRANAC NIJE DOSAO SA VIRUSOM

Reply

Leave a Comment