Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Након дуела у Јеревану Дегенек се сели у Белгију

Црвена звезда ће остати без једног од првотимаца до краја прелазног рока.

Како сазнаје „Mozzartsport“, црвено-бели су договорили излазни трансфер. Милош Дегенек ће прећи у редове белгијског Гента, а Звезда ће на име обештећења зарадити 1,7 милиона евра.

Репрезентативац Аустралије ће у редове Гента прећи након меча са Арарат-Јерменијом из Јеревана у плеј-офу квалификација за Лигу Европе који је на програму 1. октобра.

Дегенек има 26 година, а за српског шампиона је на 80 званичних мечева постигао три гола. Рођени Книњанин до сада је поред црвено-белог дреса наступао за немачке клубове Штутгарт и Минхен 1860, јапанску Јокохаму Маринос, као и за саудијски Ал-Хилал из Ријада. Стандардни је репрезентативац Аустралије за коју је одиграо 28 мечева и био стрелац једног поготка.

Повезане вести

2 comments

ZIKI сеп 25, 2020 at 11:25

Доведите Кајембеа из Шарлоа,јак у дуелу,на лопти има снаге ,подсјећа мало иако лошији на Давидса

Reply
MILOS RANKOVIC сеп 24, 2020 at 22:39

BRAVO DOKTORE TERZICU,SVAKA CAST,EJ 1 700 000 VELIKE PARE,PRODAJES BENA,PAVKOVA,BOACIJA,GAVRICA,MOJA BABA JE SLOBODNA MOZE ONA DA IGRA,MENI OVO SVE IDE NA SUMNJU DA CE OVA TITULA DA SE PRODA,GROBLJE PUCA NA SVE STRANE,ONDA ZNA SE KO SE UMESA I KAZE PUSTAJ I TO JE KRAJ,NISTA NEVERUJEM OVOM LOPOVU TERZICU

Reply

Leave a Comment