Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Живковић: Изостали само бодови

Омладинци Црвене звезде поражени су од Наполија резултатом 5:3, а Братислав Живковић, тренер црвено-белих бисера, помешаних емоција дочекао је крај меча.

Тешко ми је због играча којима бих овом приликом честитао и упутио комплименте на приказаној игри. Три пута смо водили, међутим ни то није било довољно да победимо. Не волим да причам о томе, али сматрам да су поједине судијске одлуке утицале на резултат. Са друге стране, Гаетано који је ушао у другом полувремену успео је на индивидуални квалитет да постигне три гола. То су ствари на које не можете превише да утичете. Жао ми је и остаје горчина што смо упркос доброј игри поражени. Најважније је да момци из дана у дан напредују и кроз сваку утакмицу показују да могу да парирају квалитетним ривалима – рекао је Живковић.

Звезда је поразом на Апенинском полуострву изгубила и теоретске шансе да се пласира у наредну фазу такмичења, али је у сваком од пет досадањих сусрета показала веома висок ниво игре, нарочито имајући у виду да је најмлађи тим у групи.

Задовољан сам због евидентног напретка у игри и на индивидуалном плану играча, међутим изостаје резултатски део, а фудбал се ипак игра за бодове. Нисмо се обрукали ни у једној утакмици до сад, у свакој смо парирали, чак упојединим сегментима и билибољи од противника, али на нашу несрећу нисмо успели да поентирамо. Ипак, играчи расту, уче и то је оно што ме чини срећним – истакао је Живковић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment