Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Марко Гудурић поново међу дежурним кривцима

Првотимац Црвене звезде Телеком Марко Гудурић поново „дежурни кривац“ Евролиге у друштву Курбанова, Рејеса, Рендолфа и Харангодија.

Кошаркаши Црвене звезде Телеком савладали су Анадолу ЕФЕС и забележили пету победу у ТОП 16 фази Евролиге. Тријумфи су постали стандард за црвено-беле, а појединци су по мишљењу Евролиге,  постали са правом редвони и на „оптужници“ коју најелитније такмичење издаје после сваког кола.

Тако је Марко Гудурић, један од јунака велике победе у Вршцу, поново завршио на „постеру“ у полицијској станици у друштву Никите Курбанова, Фелипе Рејеса, Ентонија Рендолфа и Лука Харангодија.

Разлог за ново „подизање оптужнице“ је:

Марко Гудурић: „Можда многима од Вас није познат, али власти су га до сада већ добро упознале. Овај млади преступник је створио своје име пре неколико месеци, када је са саиграчима елиминисао Бајерн у борби за ТОП 16, и поново је био ту за свој тим и Црвену звезду Телеком, када им је био најпотребнији. Брзе руке и шарм, на крају 14 поена, све то било је довољно за српски клуб да победи Анадолу ЕФЕС из Истанбула. Гудурић је гађао и погађао када је било најпотребније, и ако нисте довољно опрезни, можда учини исто“наводи се на званичном сајту Евролиге.

Екипа Црвене звезде Телеком наредни меч у Евролиги, игра у петак против Фенербахчеа у Истанбулу, и са скором 5-3 тренутно се налази на трећем месту на табели.

Повезане вести

Leave a Comment