Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Предраг Рајковић најбољи голман јесењег дела сезоне

Голман Црвене Звезде Предраг Рајковић први је добитник признања „Златна Рукавица“, која се додељује најбољем чувару мреже у току једне полусезоне.

Признање за најбољег голмана покренуто је на инцијативу уредника и водитеља емисије „Тотал сокер“, Небојше Петровића, и у питању је јединствена акција у којој се награђују најбољи голмани, важне карике у сваком тиму.

Рајковић је добио на поклон ручни сат ЛОТУС дар Поклон дућана, док му је пехар уручио легендарни чувар мреже нашег клуба Стеван Стојановић, уз речи „желим ти да освојиш оно што сам ја освојио“.

– Пуно значи свака награда која се додели голману, и даје додатни мотив. Надам се да ће их бити још у мојој каријери, и да је ово само почетак. Моја каријера је на почетку, и верујем да ћу из године у годину бити све бољи – рекао је Предраг Рајковић.

Млади голман црвено-белих примио је само шест погодака у 15 утакмица јесење полусезоне, по чему је одбрана браниоца титуле била убедљиво најбоља у лиги. На 10 сусрета остао је несавладан, а имао је и низ од 664 минута без примљеног гола.

Повезане вести

Leave a Comment