Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Промоција нових дресова на мечу са Левским

Кошаркаши Црвене звезде Телеком у петак 3. октобра започињу нову сезону. На отварању нове такмичарске године црвено-бели у београдском Пиониру дочекују дебитанта у АБА лиги – Левски из Софије.

Биће то прилика да Звездини навијачи први пут уживо виде нови тим који је шест припремних утакмица одиграо у иностранству, а два пријатељска меча у Београду била су затвореног типа и одиграна су без присуства публике.

За старт нове сезоне менаџмент Црвене звезде Телеком припремио је занимљив програм, па овим путем позивамо навијаче да дођу у београдски храм кошарке и подрже црвено-беле на новом почетку. Наиме, пре утакмице биће промовисане све селекције Црвене звезде за сезону 2014/2015, а биће представљене и све гарнитуре нових дресова.

Утакмица против Левског уједно ће бити и почетак такмичења у Звездиној тикет лиги за све власнике сезонских улазница и прилика за скупљање првих поена о чему ћете у наредним данима бити детаљно информисани.

Нема сумње да нас очекује и веома занимљив дуел, пошто ће ово бити деби бугарског тима у АБА лиги, а није занемарљив податак да је Левски био најуспешнији тим од свих екипа регионалног такмичања у припремном периоду с обзиорм да је уписао пет победа из исто толико утакмица.

Међутим, Црвена звезда Телеком не зна за пораз на свом терену у лигашком делу регионалног такмичења још од 19. октобра 2012. године. Сви се надамо да ће победнички низ у Пиониру у АБА лиги бити настављен, а за то ће свакако бити неопходна и велика подршка са трибина. Дођите у Пионир и будите уз вашу Звезду.

Повезане вести

Leave a Comment