Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Лалатовић: Ако није било ниједног пенала за Звезду, нека ме доживотно суспендују!

Ненад Лалатовић искључен је у финишу меча у Крушевцу, у којем је Црвена звезда први пут ове сезоне остала без три бода. Ипак, оно што се дешавало у завршници утакмице било је, најблаже речено, бурно.

Напретку је досуђен пенал, који је Рајковић одбранио, Звезди није ниједан, иако су наши играчи то тражили неколико пута. Ипак, чини се да је најтеже ове спорне одлуке поднео управо тренер наших момака, који је жестоко изнервиран и револтиран напустио терен неколико минута пре краја надокнаде времена.

Он је изнео своје виђење меча.

„Судија није био фер. Оно што види – треба и да свира! И то је то! Судија је свирао пенал за Напредак, у реду, чим је показао на белу тачку, поштујем критеријум у тој ситуацији. Али, исто тако у првом полувремену, Вукан Савићевић је био у истој ситуацији али судија није показао на белу тачку, што значи да није био исти критеријум за нас и за њих. Ја знам да он није желео да свира пенал за Црвену звезду и разумем да је тешко свирати пенал пред крај утакмице, али ти људи морају да схвате да ми не постојимо због њих, него они због нас. Моји играчи, ја, наша деца и наше породице живимо од овога. Уколико се испостави да није био ниједан једанаестерац за Црвену звезду у свим спорним ситуацијама које сам навео, пристајем да ме доживотно суспендују из фудбала. Али, уколико је било пенала за Звезду, нека он прихватни доживотну суспензију.“

Што се тиче искључења, није желео да говори много.

„Не желим ништа да коментаришем. Направио сам корак у терен и избачен сам.“

Повезане вести

14 comments

neco-peco сеп 14, 2014 at 15:39

ja podrzavam Lalatovica i naravno da i on ima svoje greske i da ce biti os gresaka i da cemo da gubimo bodove zbog njega! To je normalno i on ce iz tih gresaka da uci i da stvara tim! Mozda smo se mi rano ponadai da je tim napravljen a mozda je i prevelika rupa ostala iza Milijasa! Mozda Gavric nije kalibar a mozda ni Savicevic al sve to je posao Lalatovica i to sto nismo pobjedili nebi smjelo da nam da za pravo da odmah ruzimo, psujemo i mjenjamo! Dal je sudija uticao, jeste al mi nismo prikazali igru za koju bi mogli da kazemo da smo zasluzili pobjedu! Ja ne znam dal se sjecate onog penala sto je jagodini sviran izvan 16 metara pri rezultatu 1-0 za nas?! Mi smo ih ubijali i tad su presli centar dobili penal i kasnije i pobjedili! To je bila oteta pobjeda! Ono sto sam htio da kazem da se Lalatovic nedolicno ponasao i da bi to moglo da nosi dosta problema u buducnosti! Ako nije u stanju da smiri svoj temperament onda nije trener za jednu ovakvu ekipu kao sto je nasa! Mislim da mu treba skrenuti paznju na ponasanje a pogotovo sto cemo da budemo kaznjeni mozda i sa vise utakmica da ne sjedi na klupi sto moze direktno da nas udalji u trci za titulu! I na kraju, ona bakljada, cemu je ona sluzila? Ko je nesto dobio sa njom! Sjever je zasluzan al previse zaseban i previse jak! Nije niti jaci niti veci od zvezde i to bi mnogi trebali da shvate i da se tako posnu i ponasati! Ja na sebe nikad necu obnuci majicu na kojoj pise DELIJE i nacrtan je neko prekriven maramom! Huliganima nije mjesto na stadionima bez obzira za koga da navijaju i duboko vjerujem da je najveci dio sjevera duboko odan samo zvezdi i da nema veze sa dogadjanjima koji ne doprinose nicemu, sportu u cjelini a samim tim ni nasem jedinom klubu!

Reply
Andrej сеп 14, 2014 at 03:10

Da li će Lazović ikad da stavi nogu kad uđe u duel ili će večno da se sklanja?! Sramota!

Reply
Бранислав сеп 13, 2014 at 23:36

Судија нас је покрао и ту нема двојбе, али нам је свима јасно да имамо проблем у нападу. Тешко постижемо голове и ту се већ од наредне утакмице нешто мора промијенити. Карте се, када је шпиц у питању, морају промијешати.

Reply
Sedou сеп 14, 2014 at 02:01

Sve to stoji, naravno da momcima nece svaki put da ide…ali ljudi moji pa odrali su nase navijace sa cenom ulaznica od 400 dinara, alo 400 dinara da sa juga gledamo kako nas kradu i kako nam otimaju!!! Pa gde je logika da cena karte za jug i zapad budu iste, 400 dinara za 100 faulova kod najmanjeg kontakta a fudbal treba da se populazrizuje. Danas se nije aktivno igralo ni 30 minuta. Kako se u produzetku od 8 minuta igralo samo 4 minuta??? Zasto to niko ne pominje. Pa sta smo mi navijaci Crvene zvezde, ovce za sisanje na kojima svi treba da zarade??? Sva gostovanja su nam 400 ili 500 dinara, kao kada igramo evropske kvalifikacije. Neka nas klub zastiti vise od ovog lopovluka.

Reply
mm сеп 14, 2014 at 02:37

Ili drugi spic, ili da se neko upari sa Rakicem. Vidi se u ovakvim utakmicama koliko fali pokretac poput Milijasa…

Reply
Шака сеп 14, 2014 at 20:52

Реално да је свиран пенал за нас у првом полувремену и да смо повели са један на према нула, Напредак би се бар мало отворио и онда би било лакше играти. А замислите кад вам не свира постојеће пенале а притом свира пенал за противника колико то убија психу у верујте јако је тешко играти. Разумем играче и вероватно су се трудили али с таквим суђењем и силним прекидима а који нису санкционисани не може се играти. Па када једна екипа направи 40 фаулова судија треба да почне да показује жуте картоне а ако наставе и црвене (други жути), што овде није био случај. Значи све у свему у питању је класинчна крађа, а порука за Делије наставити са протестом против рукководства ФСС-а, бојкот репрзентације (већ се преселили на гробље), али овог пута до краја до год матори скот не оде са чела сада срамне организације која се зове Фудбалски савез Србије. поздрав Делијама!

Reply
miki сеп 13, 2014 at 23:34

Sve mogu da razumem, ali ljude koji su kao zvezdasi a koji pljuju po nama i treneru, to ne mogu da razumem. Idite malo na sportal da vidis kako nas grobari ismevaju. Da se razumemo, ni ja nisam zadovoljan igrom, i mislim da mora mnogo bolje od ovoga, i nisam cak zadovoljan ni sastavom koji je igrao jer katai mora da igra bar 25 minuta za sta je sigurno spreman, i nisam zadovoljan sto nije igrao ristic a sto je igrao savicevic koji nije za zvezdu, ali da razjasnimo jednu stvar! Ako su postojali penali a nisu sudjeni, i ako je to uradjeno sa ociglednom namerom da se osteti moj klub, a pri tom se svira penal napretki koji je veoma diskutabilan, ne mogu da kritikujem trenera i igrace jer je sudija jedini krivac sto nismo pobedili. Postavlja se pitanje sta vise raditi sa fss-om i ekipom koja je u fss-u decenijama koja je ocigledno jaca od drzave.

Reply
Бранимир сеп 15, 2014 at 18:50

Будимо реални. Старт Павићевића је био оштар, али без правог контакта. Лик је поскочио и избјегао контакт, али је за сваки случај као искусан играч спустио ногу на бутину играча, што је урадио и у другом 1/2 када је закачио Рајковића. Караџић је објаснио да је Павићевић својим стартом сметао нападачу и да није закачио лопту, али је превидио да и други имају очи (јер не вјерујем да није могао видјети) да је управо Павићевић врхом копачке закачио лопту и промијенио јој смјер. Али, ето, то питање нико и не поставља, био је пенал иако – НИЈЕ БИО ПЕНАЛ.
Зашто се исцрпљујемо око љепоте игре? Зашто Звезда мора побјеђивати у хендикепу? Нећу, ето мерак ми је да добијам са голом разлике, у инат душманима. У Јеленовом оку Караџић је признао да је био пенал над Јовићем, за старт над Вуканом не може да гарантује, иако је логично да је Пауновић лијевом ногом саплео играча, а затим стрепио и стригао ушима. О чему причамо, јасно као дан – крађа.
Звезда што прије мора да се ријеши старих заслуга и умишљених вриједности.
Лалатовић је показао да је срчан и енергичан момак и зато заслужује поштовање. За све повреде и дисциплинске преступе одговараће према прописима ФСС. Шта је требао да уради, да аплаудира и честита Сантрачу на добром суђењу. Докле више тај мазохизам?

Reply
Dejan Ivanjica сеп 13, 2014 at 22:55

Rajkovic-Petkovic-Pavicevic-Planic-Mijailovic-Grujic-Bosancic-Lazovic-Avramovski-Pecnik-Jovic.
klupa:Kahriman,Jovanovic,Antic,Kovacevic,Ristic,Gavric,Rakic.

Reply
Dusan сеп 13, 2014 at 22:10

Sve navijace dozivotno izbaciti iz kluba i njegovog rukovodjenja ! Banditski klub a takvi i navijaci koji opet kostaju Zvezdu … Cekam gazdu da lupi sakom od sto i odvoji dobre i lose stvari

Reply
otpisani101 сеп 13, 2014 at 22:07

igra je bila ocajna,ali su fudbaleri bar trcali i borili se.a prosle sezone u ovo vreme smo imali 2 poraza…a i dosta mi je trenera gospodina,vreme je da zvezda najzad ima trenera koji ucestvuje u igrii koji je temperamentan…sudije su pokrale zvezdu i sledila je za mene normalna reakcija trenera…pa zamislite vujosevica,kako bi on reagovao da su pokrali partizan u kosarci…on je gegula ali se naosvajao titula…podrska temperamentnom lalatovicu i fudbalerima…mislim da mora da igraju i avramovski i ristic i bosancic i katai.jer su mnogo bolji od lazovica,pecnika i savicevica…a i luka jovic kada god udje u igru pokaze raskosni talenat…nadam se da je ovo samo jedan los dan a i ubedjen sam da smo ove godine mnogo bolji od malog komsije…a i vreme je da se prestane vise kukati za milijasem…iz zvezde su odlazila i mnogo veca imena od milijasa,pa je zvezda i dalje sijala…zvezda je zivot a sve ostalo su sitnice…

Reply
cz сеп 13, 2014 at 21:00

Lale pusti penale sada,korektno je sve bilo u prvom poluvremenu sto se sudjenja tice a Zvezdina igra katastrofalna,nikad goru utakmicu nisam gledao.Sami sebe smo doveli u problem,plus navijaci na tribinama,neke njihove scene i stvorila se velika nervoza.I da je bio jedan penal od ta tri,nasa igra je zabrinjavajuca,pustimo sada te price, zasto smo morali od penala da zavisimo? Ok,nekada i na taj nacin moras doci do tri boda,i budes ostecen ali za ovo veceras smo sami krivi,moralo se ranije rijesiti ako mozemo da ugrabimo bodove to je prvi dio sezone,gostovanja su mnogo laksa poslje nas pakao ceka,a kakva su nam ova gostovanja do sada bila protiv Vose srecan gol,i sada ni 2 udarca nece biti dobro.

E sto se igre tice,ona jeste bolja nego kod Stojanovica,vise se trci govorim za predhodne ovu cu da zanemarim u tom segmentu i teren je los bio.Borbeniji jesmo,igraci se vracaju po loptu kad je izgube,agresivni su opet ponavljam tako je bilo sve do ove veceras,razlog zaista ne znam.Ali ono sto mene licno od pocetka brine i sto sam vise puta naglasavao jeste napad.Da li je Rakic dovoljno dobar ili ne jos ne znam,protiv Napretka nije ni lopte dobio,Pecnik je nula za razliku od prosle sezone.Ja ga obozavam i nisam mogao vise srecan biti nego kada sam procitao da ostaje,ali za sada nista pokazao nije imam osjecaj kao da nije na terenu da li je to sto nije jos fizicki spreman,ako jeste svi ljudi zaduzeni za to moraju da porade on je veoma bitan igrac,a ako Lalatovic vidi da nije spreman pa brate ima klupa nikoga ne treba forsirati,a mozda je i to da nema vise onoliku zelju kao prosle i da nas je mozda iskoristio da bi na zimu nasao klub ali necu da umisljam.Lazovic sta reci u svakom pogledu najbitniji i na terenu a i finansijski,medjutim vec par utakmica covjek je van sebe da li je forma,ili i on jedva ceka da negdje ode i nema zelje ni to ne znam ali dosli smo u veoma gadan problem,Gavric sacuvaj Boze.Nema ko golove da daje,to me je najvise brinulo pa cak i pored odusevljenosti skretao sam paznju i na to,da ce nam svi ti promasaji doci glave ajde na Mari mozes zavuci bar jedan gol ali kada se sjetim prosle sezone i napada,golova na nasem stadionu ova mi je neubjedljivo pocela,sa Spartakom prosla je bila za dlaku.I evo ostvarilo se,brinuli su me golovi na gostovanjima veceras ni dva udarca nismo imali,ni do sanse doci kamol ozbiljno zaprijetiti a da ne pricam o golu u njihovoj mrezi.I jos nesto,dosta mjenjamo startnih 11 uvijek je tu neko novi ili neka pozicja,nismo uigrani.Vukana vani,ja ne znam kako to do sada nije uradio,na njegovo mjesto podhitno Avramovski zasto ga nije ni na klupi bilo? Bosancica spremiti,kao i Pecnika i naravno Kataia,dok ce Gavric morati mnogo vise da se potrudi ako zeli na teren,a imacu strpljenja sa Lazovicem.

Ne zelim da neko iz ovog komentara shvati da pljujem zbog jednom nerjesenog rezultata,sto se njega tice ovo jeste gostovanje,imamo najbolji pocetak ikada i rezulat zanemarujem,mene je igra brinula koje je zaista ocajna bila kao i problemi u napadu,jos neki nespremni igraci i zaista ne pronalazenje dobitnog tima,to je sve vec trebalo biti uradjeno na pripremama,sezona pocela a mi jos neka pitanja nismo rijesili.

Reply
Sedou сеп 14, 2014 at 02:05

Prozivas navijace a ne znas koliko su bili maltretirani od strane policije. Ljudi koji su imali karte nisu pusteni na tribinu, pa gde to ima? Sa stadiona se izlazilo 2 sata, svi su maltretirani. odji na ovakvo gostovanje pa onda komentarisi navijace kad prezivis torturu. A kad prozivas da smo trebali da dobijemo utakmicu ranije, seti se prvog kola i kako Partizan dobija u produzetku a njihov protivnik crveni karton zbog prigovora u 90om minutu. Nismo mi Barsa pa da sve dobijamo sa po 10 razlike i pored ovih namestaljki.

Reply
cz сеп 14, 2014 at 11:36

Ne prozivam navijace,pogresno si shvatio mozda sam se i ja lose izrazio.Napisao sam da su se dodatne tenzije stvorile zbog dogadjanja na tribinama a ne da su samo oni krivi za to..A to oko sudija,pola pola je,moglo se desiti da je usao njihov gol,da je sviran nama jedan penal pa dodjemo do 1:1 ili cak da imamo tih 1:0 ali sve su to nagadjanja sta i kako,vjerovatno bi se tri boda odnjela i da slazem se da je to mozda i najbitnije,ali sta je tu je nikome ovde nije krivo zbog rezultata sezona je tek pocela,ima jos utakmica,ali jeste zbog losije igre i problema koji je i vise nego evidentan a to je napad.Takdje slazem se i sa tim da nismo Barsa,ali ni ovi protivnici nisu na nivou Barsinih,niko ne trazi da Zvezda daje 3,4 gola svaku utakmicu ako to trazis van pameti si,ali od pocetka se skretala paznja na napad i silne promasaje.Sjeti se prva utakmica ako se ne varam,Radnicki dva gola Milijasa iz prekida ne iz igre,idemo dalje,Jagodina silni promasaji doslo se do kraja poluvremena i opet gol iz prekida Milijasa,zahvaljujuci kojem se bez panike uslo u drugo poluvrijeme i zavrseno je 3:0,Vojvodina srecan gol Rakica,Spartak opet ciste situacije ali niko sve te lopte da pokupi i smjesti u mrezu do kraja neizvjesno i zavrseno 1:0,i sada Napredak bez tri udarca na gol.Da bitni su bodovi i greske sudija ali i mi imamo gadan problem,do gola ne mozemo doci sada jesmo pokradeni,ali sta nas dalje ceka mozda nece biti gresaka sudija a mi do gola necemo doci,o tome se radi.

Reply

Leave a Comment