Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Изненађење за прве купце сезонских улазница

Иако је најављено да ће продаја сезонских улазница на стадиону ФК Црвена звезда почети 1. септембра у 10 часова, већ око девет сати и 30 минута испред билетарнице Маракане пристигло је неколико навијача. Имали су заједничку жељу, да међу првима резервишу своје место за утакмице Звездиних кошаркаша у сезони 2014/2015. У ишчекивању да се отворе шалтери билетарница кратко су прокоментарисали кошаркашке актуелности, партије репрезентације Србије на Светском купу у Шпанији, али убрзо потом фокус је био на новом тиму Црвене звезде Телеком. Задовољство на њиховим лицима док су причали о Вилајамсу, Дангубићу, Калинићу и друговима било је очигледно.

Када је продаја почела, за четири прва купца, Марка Марјановића, Александра Вукашина, Игора Рошуља и Николу Јанковића уследило је мало изненађење. Наиме, менаџмент клуба припремио им је симболичне поклоне као мали знак пажње – четири реплике дреса са потписима кошаркаша. Били су одушевљени.

Дакле, дресове су добили на поклон за упорност и верност, а сезонске улазнице су купили и тиме су директно подржали клуб. Сви они који буду следили њихов пример у значајној мери финансијски ће помоћи Црвеној звезди да буде још јача, још боља…

Повезане вести

Leave a Comment