Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Гаврић: „Овај тим заслужује да буде први“

Јаке утакмице често умеју да покажу на које играче се може озбиљно рачунати. Управо је таква била и утакмица против Генка.

Ненад Гаврић је оставио веома добар утисак против Белгијанаца. Неуморно је трчао и понављао се чак и у самом финишу утакмице, а поред труда је пружио и завидан учинак на терену. Ипак, Гаврић није желео да ставља себе у први план, напротив.

– Сам резултат је можда могао да буде и у нашу корист, а исто тако и у њихову. Доста шанси смо промашили, ја лично две стопостотне, али мислим да ће се то вратити у првенству. Хтео бих да похвалим своје саиграче на максималном залагању, пролазимо кроз један тежак део припрема. Много смо „тешки“, уморни смо, али ипак смо показали да овај тим заслужује да буде тамо где му је место, а то је прво место, и покушаћемо да одбранимо шампионску титулу и, ако Бог да, да узмемо дуплу круну – прижељкује Гаврић.

У другом полувремену, Црвена звезда је имала мањи број прилика за гол неко у првој половини утакмице, а најбољу је управо имала преко Гаврића. Ипак, као да је крилном играчу нашег тима недостајало снаге и концентрације у завршници акције, па није упутио довољно добар шут ка голу Генка.

– Сви смо уморни па тако и ја. Баш због тог умора нисам у завршници одиграо како треба и заршио је голом, али мислим да ће све то кроз завршницу припрема доћи на своје јер добро тренирамо, и мислим да ће нам се све то врати у првенству – сматра Ненад Гаврић.

Повезане вести

2 comments

Mani јул 18, 2014 at 12:46

Dobar igrac, prijatno me je iznenadio!! Samo da uprava ne proda Stojanovica i Jovica u paketu Fiorentini za 2 miliona i po 20% od naredne prodaje!!! Moraju ostati bar dve godine kod nas i onda ce moci u paketu da odu za bar 10 miliona i procenat!!!

Reply
KND јул 17, 2014 at 19:16

Veliki radnik na terenu

Reply

Leave a Comment