Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Ракић: „Била је ово феноменална утакмица“

Ђорђе Ракић је и током најтеже утакмице у досадашњем делу припрема, био у неколико солидних прилика да угрози гол Генка.

Ипак, није успео да се упише у стрелце, али је задовољан игром екипе и резултатом који је остварен на гостовању у Белгији.

– Била је ово феноменална утакмица, супер противник, супер услови за игру. Ми смо тек на пола пута када су припреме у питању, и до краја имамо још три – четири недеље, тако да сам презадовољан овим што смо пружили данас. Било је доста добриг ритма, доста дуела и трчања, и противник на нивоу. Њима првенство почиње следеће недеље тако да су они у потпуности спремни, а ми смо показали да можемо да се носимо са њима. Наредних недеља ћемо сигурно бити у стању да покажемо још више – сматра Ракић.

За очекивати је да ће и лопта више слушати фудбалере Црвене звезде када се припреме заврше, и када играчи поврате неопходну свежину.

– То су стандардне фразе, тешке ноге, тешки тренинзи… У суштини, недостаје можда мало концентрације, имали смо одличних акција, али тај завршни пас није био онакав какав треба да буде. Али, с обзиром да је противник био квалитетан, морамо бити задовољни са овим што смо постигли данас – рекао је Ракић.

Повезане вести

Leave a Comment