Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

Куглање: Кујунџић прешао у Сенту, Миличевић Звездин

Нове промене десиле су се у Куглашком клубу Црвена звезда. Јуниорски репрезентативац Србије и један од најбољих куглаша црвено-белих, Ален Кујунџић прешао је у редове Сенте, док је Звезду појачао искусни Жељко Миличевић, који је претходних сезона наступао за загребачки Медвешчак.

Кујунџић је претходне сезоне уз Игора Ковачића, који је пре неколико дана прешао у екипу Београда, био ослонац Звездине екипе. Ален је власник сребрне медаље са јуниорског Светског првенства, а ове године је тријумфовао и на кадетском Светском купу. Сада већ бивши куглаш црвено-белих ће у следећој сезони наступати и за суботички Спартак на двојну регистрацију.

Нема сумње да ће искусни Жељко Миличевић много значити Звездином саставу за предстојећу сезону, јер ће бити тешко надокнадити одлазак двојице трофејних младих куглаша, а није искључено да Црвена звезда ангажује још неко појачање до краја прелазног рока, јер би са својим садашњим саставом тешко била у горњем делу табеле. Подсећамо да је у Звезду пре неколико дана стигао и Марко Антић из Словена из Руме.

 

Повезане вести

Leave a Comment