Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Договорили се Терзић и Мијаиловић, Џони остаје у Звезди!

Иако се у једном тренутку чинило да ће Звезда готово сигурно остати без Милијаша, Нинковића, Мрђе, Мијаиловића, Печника, Дауде, чини се да се ситуација поправља.

Након што је капитен наговестио да ће остати, нови спортски директор, Звездан Терзић, најавио је да ће покушати да практично одлазећи трио Мијаиловић-Печник-Дауда убеди да остане у Звезди. Први корак је направљен! Како преноси Журнал, Терзић и Мијаиловић договорили су останак искусног дефанзивца на Маракани.

Ако се у обзир узме чињеница да је Ненад Лалатовић говорио о јакој и искусној одбрани као кичми екипе, јасно је да ће Мијаиловићев останак много значити. Поред њега, вероватно ће остати и Петковић и Павићевић, а четврти члан последње линије могао да би да буде Александар Луковић, кога тренер Звезде жели у тиму.

Повезане вести

11 comments

БруталноРеалан јул 1, 2014 at 22:03

Богами ево нове туре ботова, Терзићевих. Чо’ек дошао јер је ОФК малтене мртав, кол’ко- тол’ко су тренутно живи јер је затварао све живе утакмице не би ли опстали. Сад као успешан спортски радник је аванзов’о Како? Па довлачиће своје “таленте“ продавати за масније паре на наше кукавно али ипак исплативије име него Офкино.
Да резимирамо, наша деца ће и даље да таворе, играће неки ал’ опет миноран број и даље ће се лапати проценти, намештаће се можда више него икад, довлачиће се Калуђери и Шаранови и ама баш се ништа променити неће. Лалат наш поштени наивац једног дана најурен попуп Славише. Се кладимо?

Reply
MILAN KG јул 1, 2014 at 20:16

Бранимир,

😀 hahahaha sigurno se mnogo brine.

Reply
Lazaris јул 1, 2014 at 17:52

ljudi mozemo mi da pricamo sta hocemo da je Terzic lopov,mozda i jeste,ne znamo ga licno,ali covek je sposoban,zna da napravi pare i mislim da ce uraditi dobru stvar kod nas.I onaj Kokeza izgleda mutav ali covek isto zna da se snadje.

Reply
Vladan_A јул 1, 2014 at 16:51

Sad ce nam i Terzic postati legenda.. 😕

Reply
mariachi јул 1, 2014 at 18:00

Izgleda da su sumnjivi likovi uspesniji od Legendi ali kada bolje pogledam u kakvom je stanju Drzava onda je sve jasno.

Reply
dragan јул 1, 2014 at 18:26

Valjda je odavno jasno da ovde samo kriminalci mogu da urade nesto,i stranacki invalidi naravno. Pa koliko bivskih uprava nisu mogli da se odbrane od raznoraznih kvazi menadzera,Bambalica i ostalih? Ko je lupao samare Bosku Djurovskom jer mu nije igrao igrac? Ovde se normalan covek ne moze izboriti vec se klin klinom izbija

Reply
Admiral_PG јул 1, 2014 at 16:33

TERZIC = SPOSOBAN COVJEK ! Ne moze da se uka dvije godine i za sve krivi prethodna uprava, moglo se za te dvije godine i uraditi jos dosta toga. BRAVO TERZA !

Reply
MILAN KG јул 1, 2014 at 16:16

bravo TERZA samo napred tako se to radi a ne kao onaj kukavni Zecevic.

Reply
Бранимир јул 1, 2014 at 17:32

Немој да Га узнемираваш када је на годишњем одмору.
Можда човјек и не зна шта се дешава у ФК, не прати, а зна да не могу без њега.

Reply
Mississauga јул 1, 2014 at 15:43

KAZU NE MOZE SE NISTA BEZ PARA , A KAKO ONDA TERZIC USPEVA ?
KAKVE GOD RAZGOVORE ILI PREGOVORE KOJE JE VODIO OD KADA JE DOSAO U ZVEZDU , IZASLO JE NA DOBRO.
IZGLEDA DA COVEK ZNA SVOJ POSAO !

Reply

Leave a Comment