Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатФудбал

Стојановић: „Била је ово луда утакмица у још луђој сезони“

У славној историји Црвене звезде, остаће уписано да је Славиша Стојановић био тренер генерације која је прекинула најдужи резултатски пост када су титуле шампиона у питању, још од свог оснивања.

На раменима играча у које је током целе сезоне веровао чак и када је било најтеже, Стојановић је једва успео да сакрије емоције.

– Била је ово луда утакмица у још луђој сезони, виђено је чак шест голова. Утакмицу смо преломили тек у самом финишу. Честитам играчима који су најзаслужнији за овај велики успех, као и навијачима који су нас бодрили током целе сезоне. Сматрам да је ово заиста велики успех за клуб. Ово мени није прва титула, али сигурно је најважнија у каријери – рекао је Стојановић, и осврнуо се на обећање које је дао на почетку првенства.

– Што се тиче обећања које сам дао, да ћу ако освојимо титулу, свирати, могу да кажем да своја обећања испуњавам и да ћу то урадити, али тек након утакмице у Новом Саду. Срећни смо, заслужили смо ово славље, а о свим другим плановима размишљаћу после утакмице са Војводином – изјавио је тренер шампиона.

Повезане вести

4 comments

Luka мај 26, 2014 at 11:17

Idi Stojanoviću, da te zamolim, jedva si osvojio titulu pored ovakvog partizana i sa ovakvim suđenjem u prolećnom delu. Nadam se da amatera kakav si ti više nikad neću videti na Zvezdinoj klupi. Srećan ti put.

Reply
Sedou мај 26, 2014 at 10:32

Cestitke gospodinu Stojanovicu, pokazao je kako treba da se ponasaju clanovi SD Crvene zvezde. Cestitam mu sto je izdrzao sve potrese, sto je ujedinio ekipu, napravio sistem, profilisao igrace i doneo nam titulu. Zelim mu da ostane u nasoj i njegovoj Zvezdi, da nam donese jos puno radosti. Takodje, Zvezdase i Delije pozivam da sada najvise podrze klub, da damo podrsku Upravi, treneru i svim igracima koji ostanu. Svi znamo u kakvoj smo finansijskoj situaciji i da ne postoji carobni stapic koji ce da izbrise dugove. Zato molim sve navijace i simpatizere da imaju poverenje u Upravu i da ih ne prozivaju zbog svake odluke, jer treba biti svestan da nisu u stanju da se ponasaju kako bi svi mi, a i oni zeleli. Zvezda iznad svega. 🙂

Reply
molbica мај 26, 2014 at 10:01

Molio bih Delije velikog srca da potpisu ovu peticiju 💡
http://www.peticije24.com/za_nova_imena_sportskih_dvorana

Reply
Ivan мај 26, 2014 at 09:44

Jel zna neko, jesu li bili košarkaši i vaterpolisti na Marakani juče?

Reply

Leave a Comment