Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Лазовић уручио ваучер Марку Вучинићу

На дан вечитог дербија фудбалер Црвене звезде, Дарко Лазовић, пронашао је времена да се види са дечаком Марком Вучинићем из Лепосавића и уручи му ваучер у вредности од 20.000 динара за куповину у радњама Н спорта

О играчким квалитетима Дарка Лазовића много тога је познато, али је данас рођени Чачнин показао и какве људске карактеристике поседује. У преподневним часовима брзоноги крилни нападач на кратко је изашао из карантина како би се видео са Марком, кога је недавно задесила стравична породична несрећа. Малишан је остао без целокупне породице, а бар на тренутак тужне мисли са свакодневице покушао је да му скрене Звездин фудбалер.

Лазовић је проглашен за најбољег играча фебруара по избору навијача црвено-белих и као награду за остварено у другом месецу ове године на поклон је добио ваучер на 20.000 динара. Без много размишљања Лаза се одрекао своје награде и проследио је дечаку са Косова. Такође, ФК Црвена звезда се придружио акцији свог играча и поклонима са обележјима клуба даривао Вучинића. Он ће у наредном периоду бити гост на стадиону Црвене звезде приликом одигравања неке од предстојећих првенствених утакмица.

Гест вредан сваке пажње који је Лазовић данас приредио могао би да буде пример хуманости многима.

Повезане вести

Leave a Comment