Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојка

Петковић МВП, Миленковићева најталентованија

У седишту Компаније Винер Штетише осигурања у Београду, одржана је церемонија поводом завршетка такмичења у Винер Штетише лиги ове сезоне.

У присуству бројних званица додељена су признања најбољим одбојкашицама и одбојкашима у минулој сезони.

Традиционалну награду за најбољу младу одбојкашицу протекле сезоне у Винер Штетише лиги добила је Бојана Миленковић, примач Црвене звезде.

22042014-viner-liga-1

Први пут у историји додељена су признања за најбољу играчицу и најбољег играча (МВП) Лиге. Први лауреат у конкуренцији одбојкаша је капитен и коректор црвено-белих Душан Петковић.

Светлана Смиљанић, члан Извршног одбора Компаније Винер Штетише осигурање, предала је Душану Петковићу ово престижно признање, а наш капитен је Светлани Смиљанић уручио дрес са потписима црвено-белих одбојкаша, шампиона Србије.

22042014-viner-liga-2

Одбојкаши Црвене звезде су ове сезоне одбранили триплу круну. Прво су освојили Супер Куп Србије, потом су одбранили трофеј освојен у Купу Србије, да би прошле недеље  одбранили и титулу шампиона Србије. Црвено-беле одбојкашице биле су нешто мање успешне пошто су ове године освојиле Куп Србије, док су у финалу плеј-офа Винер Штетише лиге изгубиле од Партизан Визуре.

Повезане вести

Leave a Comment