Moja Crvena Zvezda
ВажноФудбал

Милијаш одговорио Трајковићу: Проблем је у вама

Капитен Црвене звезде Ненад Милијаш није могао остати равнодушан на изјаву штопера Партизана Бранислава Трајковића о томе како сви виде да цела држава помаже Црвеној звезди у шампионској трци.

Руководство Црвене Звезде се није огласило по том питању а Милијаш је покушао у изјави за Моцарт Спорт да „стане на лопту“

Лично, немам проблем с тим коментарима о томе како нас него гура и помаже у шампионској трци, и да то види цела држава. Ако то мисли Трајковић или неко од људи из Партизана, онда је проблем у њима, а не у нама. Од када се игра фудбал на овим просторима увек је било сличних коментара, да не кажем урбаних легенди. Углавном се све то испоставило као нетачно. Искрено, сматрам да у последње време играмо добро, што се види и по серији од девет узастопних победа. Први смо, и вероватно смо негде заслужили да будемо на том месту… А причама које се не дотичу терена не бих придавао велики значај – рекао је Ненад Милијаш.

Капитен клуба са Маракане се сложио са Трајковићем да ће се црвено-бели морати озбиљно помучити да би скинули са трона актуелног шампиона Србије.

То је лепо рекао. И без његове изјаве знам да ћемо морати да искрваримо на свакој утакмици, на сваком тренингу уколико желимо да крај првенства завршимо на лидерској позицији. Као капитен Црвене звезде моја је обавеза да саиграче усмеравам ка таквом понашању. Они се, као ни ја, не осврћу много на те приче да нам се помаже… Нико нам није помагао ни досад, па не верујем и да ће до краја првенства – истиче Милијаш.

Он се осврнуо и на следећи дуел у Новом Саду, где Звезда гостује Доњем Срему и где црвено-бели могу наставити сјајан низ од девет победа у првенству.

– Врло незгодна екипа и наш велики дужник. Јесенас су нас изненадили, покварили рођенданску атмосферу поводом 50 година Маракане. Квалитетнији су него што би могло да се закључи по табели, показују зубе на свим гостовањима. Не мислим ни да ће нам бити лакше ни због тога што играмо у Новом Саду. Али опет не можемо да побегнемо од улоге фаворита. Имаћемо огромну подршку навијача, све предуслове да упишемо нову рецку – констатовао је Милијаш.

Повезане вести

17 comments

Maky мар 21, 2014 at 21:03

Ne daj nas, kapitenu! 🙂

Reply
Звезда шампион! мар 21, 2014 at 13:19

Од препуцавања нема ништа ❗ На дербију ће се видети ко је бољи ❗

Reply
Ognjen мар 21, 2014 at 11:39

bravo !

Reply
Fornicator мар 21, 2014 at 02:00

Gospodski odgovor – e to je kapitenski, za razliku od onoga što pokazuješ na terenu…

Reply
marko мар 21, 2014 at 01:14

neka si mu rekao mikim ali sta cemoi sa tvojim hodanjem po terenu..koliko nas to vraca u nazad od titule..

Reply
Dejan CZ мар 20, 2014 at 23:54

Tako je. Spusti ga na mesto koje zasluzuje. Miki kapitenu samo opusteno i vodi Zvezdu do titule.

Reply
Zvezdaa ooo ♥ мар 20, 2014 at 20:08

NE OBRAĆAJTE PAŽNJU NA LJIGAVCE KOJI SU JUČE DOŠLI U GLAVNI GRAD I PONAVLJAJU TEKST KOJI IH NAUČE PRVOG DANA ,DA KUKAJU NA ZVEZDU .ZVEZDO ZGAZI IH SVE .ZIVELA ZVEZDA .

Reply
lpool мар 20, 2014 at 19:49

TRCI COVECE,TRCI !!!!

Reply
dejo мар 20, 2014 at 19:24

Bravo kapitenu nase Crvene Zvezde Milijasu ,samo napred idemo do titule ove sezone 😀

Reply
STARA ŠKOLA мар 20, 2014 at 15:18

Svi glo.dari su isti, to nije stereotip, već istina. Svi se služe istom demagogijom, izumom predsednika jsd, „načitanog bibliotekara, očinske figure hrabre dece u crno-belom“…. Sada je red došao i na trajkovića, da da svoj doprinos „borbi protiv zla“. Vrlo je opasno to što rade, jer negde sedi usijana glava, klinac koji je revoltiran što mu Čović i Vučić „uništavaju klub“ i koji je spreman da nekog izbode zbog tog. Pošto do pomenute dvojice ne može da dođe, može da izbode nekog nesrećnika u tramvaju. I veoma je teško boriti se protiv takvih priča, to je mreža laži građena decenijama. Ako se spustiš na njihov nivo, pobediće te ga.dostima kakve ljudski um ne može ni da zamisli. Ako ćutiš, onda je ćutanje znak odobravanja. Najbolji lek su pobede i trofeji, pa da im onda prospeš frazu koju toliko vole: ko gubi taj se ljuti.

Reply
apac мар 20, 2014 at 18:32

Ma burazeru samo da dobijemo derbi,to ce odluciti ko je bolji,ovo su sve glupa prepucavanja i od strane njih i od strane nas…

Reply
Danilo -Podgorički "Delija" мар 20, 2014 at 19:19

Tako je brate! Super si sve rekao. To su neviđeni idioti ovoga svijeta!

Reply
CzvBoys мар 20, 2014 at 15:16

I da,zaboravio sam… o tome koliko nas ko gura sve je rekao Lotar Mateus!

Reply
Danilo -Podgorički "Delija" мар 20, 2014 at 15:15

Trajković je jedno odvratno ĐUBRE na kvadrat! Pratio sam ga detaljno, i mogu reći da je pravi nesportsmen! Igra prljavo, ponaša se ljigavo i mučki udara protivničke igrače… Nadam se da ovo i drugi prate i da će mu vratiti itekako milo za drago. Džaba mu je sve, pokazaćemo im opet ko je Zvezda a ko mali paltizan.

Reply
ZarkoBGCZ мар 20, 2014 at 15:51

Trajkovic je kockar! i Drago mi je da igra kod njih. Pretcace njega i Laza i Dauda, a Dragan ce da ga otrese kao slinu! Samo nek se prica… 😈

Reply
CzvBoys мар 20, 2014 at 14:57

Tako je Miki!Bravo..Neka je se nasao neko da spusti na zemlju onog glupog Trajkovica koji je grobar postao preko noci, bas kao i njegov trener..ponasaju se kao da su ceo zivot proveli na jugu a kada je isti taj Trajkovic se dovodio u vezu sa Zvezdom onda nije tako pricao! Govorio je kako ne navija ni za Zvezdu ni za partizan vec mu je prioritet inostranstvo,ali posto ne moze igrati nigde osim u nasoj raspaloj ligi onda je otisao kod komsija i sada glumi nesto! Ne volim takve tipove,ako je neki grobar kako se prikazuje zasto odma nije rekao „Ne zelim u Zvezdu,zato sto sam grobar“ a ne ovako da glumi nesto,isto ovo bi pricao da je dosao u Zvezdu..jednostavno od ovakvih mi je muka.Onaj smrdljivi Nikolic nista nije bolji od ovoga!

Reply
Rajko Delija мар 20, 2014 at 17:24

Prava ličnost je bio Petković on im u lice rekao neću kod vas jer navijam za Zvezdu

Reply

Leave a Comment