Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Гогић: Желимо да наставимо серију победа

Везни фудбалер Црвене звезде, Горан Гогић не истиче се на терену атрактивним потезима, али је профил играча којег би велика већина тренера пожелела да има у тиму. Са њим у екипи маневар црвено-белих додатно добија на сигурности, јер бившег омладинца, а сада првотимца најтрофејнијег српског клуба одликују добар скок, одлична дуел игра, правовремени пас, одговорност и велика пожртвованост.

Сигурним изостанком Ковачевића у наредном колу, услед суспензије због жутих картона, врло је извесно да ће дуел са Доњим Сремом од првог минута започети управо Гогић. И поред тога, што још увек нема одлуке где ће тај сусрет бити одигран, свима у табору клуба из Љутице Богдана је јасно да су освајање нова три бода императив.

– Не осећамо никакву конфузију због тога што још увек није одређен стадион на коме ћемо играти. Спремамо се за све опције и у мислима нам је само победа. Играмо против ривала који је изузетно добра екипа и сигурно да нам неће бити лако да тријумфујемо. Кључ успеха видим у великој жељи и квалитету који поседујемо – наводи Гогић.

Још увек фудбалери Црвене звезде не могу да остану равнодушни на помен претходног окршајима са Сремцима, иако је од тада прошло скоро пуних седам месеци.

– Свима нам је у лошем сећању остао тај меч. Просули смо два бода у последњим тренуцима, пред скоро пуним стадионом. Тај „кикс“ оставио је велики траг на нас, јер смо после тог сусрета упали у кризу и игре и резултата. Сада је међутим ситуација другачија, играмо доста боље, налазимо се у великој серији победа и желимо да је наставимо како бисмо задржали лидерску позицију на табели – истакао је 27-годишњи везиста црвено-белих.

Он је такође задовољан резултатима у прва четири пролећна кола, али и уверен да црвено-бели могу много боље.

– Имамо много простора за напредак, и појединачно и као екипа. Како сезона буде одмицала очекујем да подижемо форму и најбоље игре прикажемо када то буде најпотребније. Сматрам да смо најквалитетнија екипа у Србији и очекујем да то и докажемо – констатовао је Горан Гогић.

Повезане вести

Leave a Comment