Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Град Београд даје Партизану четири, а Звезди три милиона динара

На седници привременог органа Београда, која је одржана 14. марта 2014. године, донесено је Решење о употреби средстава текуће буџетске резерве за финансиjску помоћ кошаркашким клубовима Партизан и Црвена звезда.

Према решењу који је донео привремени орган кошаркашком клубу Партизан припашће четири милиона динара, а Црвеној звезди три милиона динара.

Решење је донето на основу Правилникa о критеријумима, условима и начину финансирања београдских спортских организација за учешће и постигнуте резултате у европским и регионалним клупским такмичењима и захтева које су поднели КК „Партизан” и КК „Црвена звезда” на основу резултата које су постигли у европским такмичењима.

У саопштењу се наводи:

Имајући у виду тешку финансијску ситуацију у којој се налазе наша два најтрофејнија кошаркашка клуба, Привремени орган града Београда је наложио Секретаријату за финансије да се финансијска помоћ исплати одмах. Привремени орган града Београда ће наставити да награђује београдске спортске клубове за постигнуте резултате у европским и регионалним такмичења у складу са финансијским могућностима града Београда који се налази у веома тешкој финансијској ситуацији

Повезане вести

6 comments

Fornicator мар 16, 2014 at 05:26

Ja mislim da je ovo sjajno – groblje ima da se pojede od muke jer dobijamo maltene iste pare mi za ispadanje kao oni za prolaz dalje u EL. Osim toga, nadali su se u prvobitno obećanih 10 miliona (toliko je i nama bilo rečeno ako prođemo u top16), a Čovke je u gradskoj upravi sredio da se na to obećanje zaboravi, čim se završila grupna faza EL – koji je to kralj! Plus, što njima ova sića ne može da pokrije dugove, a nama nije ni trebala – čisti nam je profit… 😀

Reply
moravac мар 16, 2014 at 00:22

Pa ovo je bruka!!! Privremena Uprava grada Beograda je ne malo,vec debelo istrcala pred rudu!!! Nagrade se dodeljuju na kraju sezone a ne kad kome zatreba. SRAMOTA!!! Cime su jugosloveni zasluzili milion vise??? F4 Regionalne lige im visi o koncu,medju 15+1 su usli zna se kako,u domacem kupu su se bestidno poneli. Pazi ovo,molim te, 4. milke im dodju na osnovu rezultata u medjunarodnim takmicenjima!!! Koje rezultate jugo-bagra ima u Evropi ove sezone?!?!? NEVEROVATNO!!! Mi odvaljujemo sve sto nam stane na put,medju 8.najboljih smo u Evrokupu,uz malo srece igracemo samu zavrsnicu i ukljuciti se u borbu za pehar Evrokupa. Oni sluze za trpanje tamo gde ih je traktorista iz Cacka pogurao,sprdaju se sa njima!!! Umesto da budu kaznjeni za rusenje ugleda srpske kosarke,bivaju nagradjeni!!! Bruka i sramota!!! Sta reci,sem: Bio jednom jedan grad…

Reply
kanibal sever мар 15, 2014 at 15:32

Ma taj metod raspodele treba da se pojednostavi, u smislu broja pobeda u Evropi, mi imamo vise pobeda u EL a kamoi EK od njih ove sezone i ne samo ove vec i svih zadnjih, pobede su ono sto grad priznaje kao uspeh, oni svake godine minimum 10 utakmica brukaju Beograd i Srbiju, ubedljivim porazima, pune svi franjevce. to sto oni postoje tamo sto su im politicari neki bivsi i namestili po neku utakmicu, ne znaci nista. Treba znati da njih finansira i francuska ambasada, kao i mnoge druge sluzbe neprijatejskih drzava , iz bivse sfrj i maticni zagreb. Beogradski novac mora da ide samo Crvenoj Zvezdi i zvezdasima. Da su gvna promenila svoje uprave politiku i postali imalo posten klub koji pare ulaze u razvoj kosarkaskih pogona, a ne privatne svinjske dzepove, znackatraz mafiju zarad kupovne sudija i filijala i medijskih gebelsa, onda bi ova raspodela bila i podnosljiva, Ovako ni dinar ne bi smeli da im se da, j vecinski miloni navijaca Crvene Zvezde i grada beograda su itekako nezadovoljni ovom odlukom. Ljudi su gladni, i ne mozemo da cekamo da se svinja ugoji… hocemo meso odmah.

Reply
Dragan Canada мар 15, 2014 at 14:06

Jos jedan dokaz da u Srbiji kukanje pomaze vise nego skola, vise nego rad, vise nego rezultat (ovogodisnji)…

Reply
ds мар 15, 2014 at 13:59

Citam im komentare,kukaju navikla bagra na vise ali tome je kraj.I sa ovim smo jos jednom svinju spustili na zemlju tacnije sad smo ga zabetonirali.A realno gledajuci mi smo ove sezone zasluzili vise prvi na tabeli u Aba ligi,dok oni i dalje mogu biti ugrozeni,osvojili Kup,i imamo odlican rezultat u Evrokupu dok oni samo taj top 16 gdje se brukaju ali nema veze,mene najvise raduje to sto smo mi stali na noge i sto smo za dve sezone uspjeli da napravimo ogroman korak sto niko drugi ne bi mogao.Mislim da imamo tim,uz jos malo rada vjerujem u jos jednu titulu,pa i dve sto da ne treba se svim snagama boriti za to.Uh kakva bi to onda sezona bila za nas pored dosadasnjih kupova koje smo osvojili iz odbojke,kosarke,vaterpola jos se pridruze i sampionske iz napomenutih plus fudbal to mi mnogo znacilo Zvezdi,a jos vise navijacima ludnica bi danima bila,ali idemo polako pa sta bude bice vec danas prepreke Krka i Radnicki.SVAKE NOCI SANJAM ISTI SAN..

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT мар 15, 2014 at 13:06

Sad ce Kme Kme da se zali da dobijaju 3x manje para od Zvezde..dju bre !!! 😈 😈

Reply

Leave a Comment