Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатФудбал

Стојановић и Лазовић пред Напредак: Остајемо први!

Славиша Стојановић и Дарко Лазовић истакли су на конференцији за медија на нашем највећем стадиону да су мотивисани и да им је циљ да освоје сва три бода на сутрашњој утакмици против екипе Напретка, преносе „Новости“.

Јасно је шта је потребно да урадимо да бисмо остали на првој позицији. Неће бити лако, Напредак је добар тим са неколико одличних појединаца, а екипу добро води тренер Ненад Лалатовић. Мотивисани смо да у сутрашњем мечу освојимо три бода – рекао је Стојановић.

Његова екипа у наредна четири првенствена меча три пута игра као домаћин.

Не мислим да имамо лакши распоред од ривала, него само гледамо од утакмице до утакмице – казао је тренер црвено-белих.

Стојановић је додао да се Милош Нинковић опоравља од повреде, да је тренирао током ове недеље, али и да се још не зна да ли ће сутра почети утакмицу.

Опорављени Дарко Лазовић навео је да је сваки наредни меч од изузетне важности у трци за шампионску титулу.

Остало је још 13 финала до циља. Напредак је у прва два кола доказао да је добар тим. Очекивања су јасна, а то су три бода. Потпуно сам се опоравио од повреде и спреман сам за утакмице. Надам се да ћу играти све боље у наредним мечевима – истакао је Лазовић.

Утакмица 18. кола Суперлиге Србије између Црвене звезде и Напретка игра се сутра од 18 сати на Маракани.

Повезане вести

3 comments

delija 1979 мар 7, 2014 at 20:36

da ali sa 4 boda vise

Reply
cz мар 7, 2014 at 19:52

Luka Milunovic treba dobiti vecu minutazu! Prva stvar,ljudi moji mi ako ne osvojimo ove god. titulu ne ne znam kad cemo pogledajte nas napad ne znas koga bi prje stavio,imamo i odlicnih igraca u sredini (po meni Milijas jedino mora da se popravi) toliko kombinacija mozemo izvesti da je to nevjerovatno,u zavisnosti kakvu igru igra protivnik.Dva najbolja beka u ligi,stopere koji su do sada solidni e sad da se vratim na Luku.Momak je apsolutno zasluzio minutazu na svakom mecu,sjecate li se kako je kod Robija bio dobar,igra dobro u reprezentacija na njemu se moze i zaraditi dosta ali treba mu minuta.Ta nasa pretrpanost donosi i dobre i lose stvari,dobre da imas dosta mogucnosti a lose da neki igraci koji su takodje dobri ne ulaze u igru,da kazem propadaju a to nam ne treba.Zamjerka treneru je sto Pecnika drzi svih 90 min. ja njega obozavam ali nije na ove dve utakmice nista pokazao,naravno da ga ne treba zbog toga odma kazniti znamo svi njegove mogucnosti i borbenost ali kad mu ne ide,i kada se vidi zamorenost uvedi brate Luku.

Reply
NCZ86 мар 7, 2014 at 20:27

brate svaka cast na coment , i ja tako razmisljam …. jos bih dodao da i Savicevic mora dobiti vecu minutazu……..

Reply

Leave a Comment