Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Бајковић : „Сви смо окренути освајању првенства“

bajkoДан пре повратка са прве фазе припрема голман Црвене звезде Бобан Бајковић сумирао је урађено у Порторожу.

Рођени Цетињанин у своје и у име читаве екипе изразио је задовољство напретком екипе на физичком плану. Следи повратак у Београд, неколико дана одмора, а затим нови одлазак у Словенију, тачније Копар, где би изабраници Славише Стојановићa требалo да акценат ставе на уигравање и повезивање линија тима. У два контролна сусрета одиграна у Копру црвено-бели постигли су десет, а примили само један гол, уз сијасет добрих акција и прилика. Бајковић се на мечу против Триглава истакао и одбрањеним једанаестерцем.

– Ово су ми не знам које по реду припреме. Дуго сам у клубу и навикао сам се на рад и систем тренера Срђана Максимовића. И поред умора и тешких тренинга добро смо играли против Анкарана и Триглава, сви смо пружили максимум, били смо мотивисани и резултат није могао да изостане. Уверен сам да ће тако бити и у другој фази припремног периода, али што је још важније и у првенственим утакмицама на пролеће. О одбрањеном пеналу, немам шта посебно да кажем. Прија ми сигурно, подиже самопоуздање, нека тако буде и у утакмицама за бодове – истиче Бајковић.

Он такође наглашава добре услове које је екипа имала у Порторожу, и са нестрпљењем ишчекује 23. фебруар и премијеру на Маракани, против Јавора.

– Сви смо окренути остварењу крајњег циља, а то је освајање првенства. Надам се да ће ускоро стићи и најављена појачања и да ћемо бити још бољи. Неки од играча нису прошли претходни циклус припрема, међутим, сада смо сви били заједно од првог дана и то се примећује у до сада играним утакмицама. У претходних шест месеци смо се сви добро упознали, повезали и сада ће уигравање ићи много лакше – сумирао је Бајковић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

6 comments

Zvezdaš iz Gradiške јан 29, 2014 at 08:04

Ljudi moji, da sam neko i nešto u upravi CZ rekao bih Njegušu ovako:Zorane, pobijedi grobare u prvom kolu i na ljeto si naš trener.

Reply
Homer јан 28, 2014 at 07:12

el si morao da odbraniš onaj penal juče jbt…igrao sam 5+ (4.20) i vidi šta mi uradi matori….ajd sad i mojne sledeći put 😎

Reply
Denis јан 28, 2014 at 00:05

Bajko car

Reply
1989 јан 27, 2014 at 20:00 Reply
marko јан 28, 2014 at 17:36

Stanje u klubu jeste katastrofa a najvise zbog ogromnog duga koji ce tesko biti vracen od privatizacije nema nista to su samo babine idedine price para za pojacnja nema kasa prazana nijenog igraca nismo prodali. Titulu tesko da cemo uzeti ali treba dati se do kraja da se pokusa mada kad vidim kakav tim ima Partizan bice jako tesko u Ligu Evrope se nismo plasirali ne pamtim ali sledece sezone mora da se izbori makar LE 1,300 000 evra nisu male pare samo za ulazak u grupe a kad na to dodamo pun stadion reklame trzisna vrednost igraca otprilike 6do 7 milona evra bi zaradio nas klub eto pune kase prodas nekog igraca za 2 do 3 milona i to je to

Reply
Koks zvani Voks јан 27, 2014 at 19:55

Kad cujem Bajko odbranio penal odmah se setim Omonije! 😀

Reply

Leave a Comment