Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Петковић: „Уверен сам да ћемо на пролеће бити бољи него јесенас“

marko-petkovicЈедан од играча од кога се много очекује у наредној полусезони свакако је дефанзивац Марко Петковић.

Такође, пред изабраницима Славише Стојановића налазе се највиши захтеви до чијег остварења се може доћи само уз максималан рад и напор. Црвено-бели презадовољни су условима које су затекли на словеначком приморју, односно Порторожу.

– Све је феноменално и на највишем нивоу, услови су као створени за добре припреме. Максимално вредно и предано извршавамо наше обавезе и спремамо се за наставак сезоне. Ускоро нас очекују и контролне утакмице које морамо да искористимо да се што боље уиграмо – рекао је Петковић.

Експедицију црвено-белих, пре свих чланове стручног штаба сигурно радује и то што су сви играчи здрави и у пуном тренажном процесу.

– Очекујемо још да нам се у току дана придружи Мрђа да бисмо били у најјачем саставу. Радили смо на стицању физичке спреме десет дана у Београду, и ових неколико у Словенији, тако да очекујем ускоро крај „досадног“ дела припрема и прелазак на занимљивије тренинге, у којима је акценат на игри и лопти. Верујем, односно уверен сам да ћемо на пролеће бити бољи него јесенас – нагласио је млади репрезентативац Србије из редова Црвене звезде, Марко Петковић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

2 comments

фИлОмАн јан 23, 2014 at 12:32

„верујем да ћемо бити бољи него јесенас“ – увек иста песма,а на крају се испостави да ни 30.мин не могу поштено да истрче.

Reply
DENDA јан 23, 2014 at 12:02

posle onog kako si zajebo glodare i onog smesnog nadja, kupio si me za sva vremena i pokazao kakav si delija u srcu. zelim ti da budes standardan, jer sigurno zasluzujes a i ocekujem na prolece dobre tvoje partije. samo napred majstore. zivela zvezda.

Reply

Leave a Comment