Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Pašeko: „Biće ovo Zvezdina sezona“

Vini Pašeko

Jedno od najvećih pojačanja Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku, Vinisijus Pašeko, kao što već znate neće moći da nastupa za naš tim u narednih nekoliko meseci zbog povrede. Brazilac je u intervjuu za Mozzartsport rekao da se dobro oseća i da mu je krivo što će propustiti prvi deo sezone.

„U prvi mah sam bio prestravljen, ali pošto je operacija bila uspešna, sada je sve okej i dobro se osećam. Mnogo mi je žao što neću moći da pomognem saigračima u prvoj polovini sezone. Imamo sjajnu ekipu, sastavljenu mahom od mladih igrača, ali nam iskustvo ne fali. I trener Prosinečki je izvanredan stručnjak, u šta sam se uverio kroz treninge za ovo kratko vreme. Verujem da će ovo biti sezona Crvene zvezde i da ćemo ostvariti zapažen rezultat i na evropskoj sceni. Vreme je da se Zvezda vrati na staze stare slave“, rekao je Pašeko.

Pašeko će uskoro krenuti put Brazila, gde će se oporavljati od povrede.

„Lekari će proceniti kada ću moći da krenem na dug put. Oporavljaću se u Brazilu, ali ću biti u stalnom kontaktu s mojim zemljacima iz Zvezde. Oni će me redovno obaveštavati o novostima iz kluba, a verujem da ću putem sajta moći da pratim sve utakmice. Od srca ću bodriti drugove koji su me sjajno primili, a navijačima ću se predstaviti kada se vratim na teren. Želim da to bude što pre i očekujem da budem još jači i bolji. Uverio sam se da sam dolaskom u Crvenu zvezdu napravio pravi izbor. Ovo je sredina u kojoj ću moći da napredujem i jedva čekam da se vratim u konkurenciju za tim.“

Повезане вести

12 comments

Leave a Comment