Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Stojković: „Čekaću svoju šansu“

Žule Stojković

Mladi desni bek Crvene zvezde Filip Stojković ne krije da je period prilagođavanja za njega u prvom timu odavno prošao i da će se u budućnosti truditi da zaradi poverenje trenera Prosinečkog.

– Mislim da je mladim igračima lako u prvom timu jer je atmosfera sjajna, a stariji igrači se ponašaju kao da smo oduvek tu, među njima. Osećam se odlično. Bilo je nekih upala na početku rada jer je za mene novost ovakav napor ali sada je sve super. Verujem da ću brzo pokazati zašto sam prebačen u prvi tim – kaže Stojković.

Mladi bek je već debitovao za prvi tim, a i kod Prosinečkog je odigrao svoje minute na meču sa Kolumbijom.

– Zapamtiću taj dan najpre po povredi Pašeka, a onda i po svojim minutama. Nadam se da sam nešto pokazao i da ne treba da se sramotim zbog odigranog. Uvek moram u Zvezdinom dresu da dam maksimum, to je pravilo, a nekada može i da se odigra bolje ili lošije. Borbenost je obaveza – kaže popularni Žule.

Izvesno je da će šansu pre Stojkovića dobiti Nikola Mikić, ali mladi fudbaler to smatra normalnim.

– Mikić je mnogo iskusniji od mene i logično je da igra više. Čekaću svoju šansu i koristiti svaki minut u igri. Spreman sam za Zvezdin dres i za veliku pozornicu, a šansu će mi ukazati trener kad bude smatrao da je trenutak.

Повезане вести

5 comments

Leave a Comment