Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Нинковић: Извињавам се, али пукло је у мени, Мрђа: Први пут сам промашио пенал

Miloš Ninković

Победила је Црвена звезда Рад на Врачару. Игра није оно што ће се памтити после ове утакмице, али оно што је изазвало пажњу јесте рекација Милоша Нинковића на какву нисмо навикли. Након старта Милоша Станојевића над њим, Нинковић је плануо и младог играча почастио псовкама.

Miloš Ninković
Miloš Ninković

-Извињавам се за моје понашање, али морате и мене да схватите. Ту су судије, ако не види главни, ту је помоћник… Није могуће да нико није видео. Понео сам се тако, можда није требало… Пукло је у мени.

Прокоментарисао је Нинковић и понашање младог фудбалера током читавог меча.

-Мене је изнервирало његово понашање још у првом полувремену. Пружим му руку да устане, а он почне да псује и вређа, дете, не знам ни колико има година… Био сам и ја млад играч и никада у животу нисам старијем рекао ружну реч. Не тражим да ми се двори или не знам шта, могао је само да пружи руку, да устане и да наставимо да играмо. Таква нам је омладина, не само у спорту, уопште.

Нинковић и Станојевић пружили су руке један другом након меча.

-Била је рука руци, али не бих на то да се враћао. Извинио се после меча.

На крају је један од најбољих Звездиних фудбалера закључио да је најбитније да је Звезда победила јер су мечеви после вечитог дербија увек незгодни.

Још један Звездин фудбалер био је актер акције која је привкла пажњу многих. Драган Мрђа је на изненађење свих, па и тренера Стојановића, узео лопту и шутнуо пенал. Вероватно се не би причало о овоме толико да је Мрђа постигао гол, али он то није урадио.

-Хтео сам да шутирам јер сам у сваком клубу у којем сам играо шутирао пенала и никада нисам промашио. Ово ми је први.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

17 comments

Dejan CZ нов 10, 2013 at 23:30

Pantelic se oprostio od fudbala na utakmici Olimpijakos-Paok a sada bi bilo lepo da se priredi oprostaj i odigra utakmica izmedju Zvezde i Olimpijakosa i da Pantelic odigra za nas jedno poluvreme a drugo za bracu iz Pireja, pred punim tribinama i narvano sve obojeno u crveno-belo.

Reply
box87 нов 10, 2013 at 23:50

jeste Pantela delija do koske i sve to stoji, ali ne razumem odmah predloge za oprostajnu utakmicu, kao da je nzm sta uradio u Zvezdi….ako nema inicijative da se jednom Dejanu Stankovicu napravi oprastajna utakmica, zasto bi trcali da se to radi Pantelicu…:D

Reply
Dejan CZ нов 10, 2013 at 23:55

Prema Dejanu je ucinjena nepravda od strane naseg rukovodstva, a ja sam za to ako je u mogucnosti da se sve i jednom bivsem kapitenu pri okoncanju karijere napravi oprostajna utakmica. To je jednom-dva puta godisnje.

Reply
Realan82 нов 11, 2013 at 08:04

Ko ne odigra bar polusezonu u Zvezdi na kraju karijere,nema oprostajnih utakmica.

Reply
Dejan CZ нов 10, 2013 at 23:28

Sto mi ne pustite komentar????

Reply
Dejan CZ нов 10, 2013 at 23:26

http://www.mozzartsport.com/vesti/tri-prsta-za-kraj-marko-pantelic-se-oprostio-od-crvenobele-porodice-video/64960 sada bi bilo lepo da se priredi jedna oprostajna utakmica izmedju Zvezde i Olimpijakosa i da se Pantelic oprosti jedno poluvreme odigra za nas jedno za bracu iz Pireja pred punim tribinama i naravno sve obojeno u crveno-belo

Reply
Vasquez нов 10, 2013 at 22:01

Nema Mrdja sta da uzima loptu, neka je sutirao penale u stotinu ekipa, zna se ko je odredjen da sutira i gotova prica. 10% od plate za takav potez odma, bez obzira da li je pogodio ili ne ( ako primaju platu 🙂 ).

Reply
Sladajac нов 10, 2013 at 21:42

Sto se tice penala Mrdja je sve fudbalski izveo, golman sjajno odreagovao i odbranio nista cudni ALI cudno je da takozvani trener nema auritet kod igraca da naredi ko ce da puca penal.Ocigledno i oni vide da se on ne pita nista ni za sastav ni za taktiku, igraju igraci koji treba da se prodaju taktika nula!!!…

Reply
bob нов 10, 2013 at 21:20

Pa dobro, čovek je očigledno kvalifikovan za izvođenje penala… Lepo kaže da je u svakoj ekipi upravo on izvodio najstrože kazne. E moj Mrđa… :facepalm:
Ne daj Bože da je Rad izjednačio. Onda bi opet Toleta prozivali. Sa razlogom, razume se, ali moramo i mi malo da vodimo računa šta radimo na terenu.

Reply
aleksandar sd нов 10, 2013 at 19:23

Umesto da postuju coveka sto igra u Srbiji ovi ljomberi ga lome sa namerom da ga povrede,a on ih lomi na k.a.r.i. .!.
Ono danas je sramota kako su prljavo igrali ovi radovci,sramota bre, ali covek im je objasnio u par poteza da nije stvar u krljanju nego u umetnosti.

Reply
Ryber Palunko нов 10, 2013 at 23:34

Zamisli, neki Stanojević, balavac bez dvije moždane vijuge, na pruženu ruku – psuje! Sva sreća, pa ću taj silni projekat ‘mladih i talentovanih’, odnosno Rada, na kojeg se samo onim p…..ima s SOS kanala diže, od iduće sezone gledati u drugoj ligi, ako uošte i budu postojali. Balava marva!

Reply
ACA нов 10, 2013 at 19:20

Nine legenda!

Reply
Црна Гора ЦЗВ нов 10, 2013 at 19:03

Da je Mrdja znao da ce Milijas iz kornera da sutira na gol,on bi ga izveo:)

Reply
Samo ti нов 10, 2013 at 19:00

Ostali igraci da se ugledaju na Nineta kako se bori i gine za dres!

Reply
Fornicator нов 10, 2013 at 18:30

Majko mila, našao se Mrđa da uzme loptu i ne da nikom drugom penal da šutira?! Pa šta misli, da se ne sećamo kako je licitirao u prelaznom roku ko će mu dati više – mi, Vojvodina ili stoka? Sledeći penal da ćutiš i da čekaš da trener i kapiten kažu ko će ga izvesti, je li ti jasno, folirante?

Reply
veliki pravi zvezdas нов 10, 2013 at 17:15

Nine morate da popravite greske koje ste imali tokom citave utakmice sa radom ,morate da igrate jako citavu utakmicu na pobedu Nine ,ne dozvoljavate ti i Milijas da ostali igraci Crvene Zvezde padaju po terenu od kondicije ,morate vas dvojica da pokaze da do kraja da se gine za Zvezdin dres i grb 😀

Reply
Delija нов 10, 2013 at 18:01

Ako ko ‘gine’ i krvari za Zvezdin dres to su sigurno Milijas i Ninkovic.

Reply

Leave a Comment