Moja Crvena Zvezda
Куп СрбијеФудбал

Печник: Окрећемо се дербију

img6000
Pečnik na večerašnjoj utakmici

Очи навијача Црвене звезде у суботњем 145. по реду окршајем са највећим ривалом биће упрте у Нејца Печника. Утисак је да је он један од изабраника Славише Стојановића који једним потезом може да одлучи питање победника.

Он се прво осврнуо на победу и пласман у следеће коло националног Купа, а затим изнео своја очекивања пред престојећи дерби.

– Сматрам да смо Раднички победили на искуство. Најважније да се нико није повредио и да у добром расположењу можемо да се спремимо за меч са црно-белима. Након нешто лошијег првог полувремена у наставку смо заиграли много боље и убедљиво победили. Нисмо били на највишем нивоу током свих 90 минута, али се надам да ћемо то исправити у наредном сусрету – рекао је Печник.

Словеначки репрезентативац уписаће у суботу 2. новембра свој деби у највећој утакмици српског фудбала. Нада се пуном стадиону и садржајном мечу.

– Знам колико дерби доноси и да није обична утакмица. До сада нисам имао прилике да играм, у суботу ће ми бити први пут. Наш ривал има добар тим, неколико одличних играча, али ми верујемо у себе и свој квалитет. Очекујем велику борбу на средини терена, где се надам да ћемо ми успети да остваримо предност и да се на крају заједно радујемо са навијачима. Надам се да ће бити пун стадион и да ћемо имати велику подршку са трибина – констатовао је Нејц Печник.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

6 comments

Markoni окт 31, 2013 at 08:38

Prve dve rečenice ovog teksta su klasičan primer kako novinari i „novinari“ mogu, a to i rade, da budu kontraproduktivni u svom pisanju. Recite mi, a to je pitanje za sve, šta ovakva konstatacija može dobro da donese kod Pečnika? Zašto se vrši nepotreban pritisak na igrača, debitanta u derbiju? Da li (Zvezdaški) novinari shvataju značaj i odgovornost napisane reči? Umesto da puste Pečnika da se na miru priprema sa ostatkom kluba za najbitniji meč do sada u sezoni, oni su našli za shodno da od njega prave Mesija, igrača koji „jednim potezom može rešiti meč“, a svi znamo da se Derbi neće rešiti jednim potezom, već dobrom postavkom igre, skautiranjem do detalja protivničkih igrača, neprekidnim trčanjem i borbom svih 90 minuta, a neophodna je i doza sreće bez koje nema uspeha ni u jednom sportu. Muka mi je više od ovakvih amaterskih tekstova, pisanih sa namerom ili iz gluposti, potpuno je sve jedno, da se odmogne Zvezdi tako što se previše uzdižu i hvale igrači, a onda se, posle poraza, od njih traži da skinu dres i predaju ga onima koji su ih dizali u nebesa u istim tim tekstovima i koji misle da imaju tapiju na FKCZ.

Reply
Teks Viler окт 31, 2013 at 07:35

Isplati ulozeno u tebe golom i dobrom igrom u derbiju.

Reply
Ryber Palunko окт 31, 2013 at 11:26

Nemoj brate, molim te. Pet para nije dobio do sad, pa ako ekvivalentno takvom ulogu, vrati na derbiju, na**bali smo!

Reply
marko окт 31, 2013 at 00:37

okrenite se i vi i zalizani trener fudbalu..to sto vi igrate je smejurija obicna..

Reply
bomix окт 30, 2013 at 22:37

sejo dilejo

Reply
miki delija окт 30, 2013 at 22:16

Stojanovicu odlazi!

Reply

Leave a Comment