Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Крнета: Победа за самопоуздање

krneta_jovan

У претходних неколико пријатељских сусрета тренер Стојановић на позицијама централних бекова упаривао је Јована Крнету и Мигела Арауха. У тих 270 минута црвено-бели нису примили гол, што је био сигнал да управо њих двојица добију прилику да чине бедем испред Бајковићевог гола и у дуелу са Новим Пазаром.

Изузимајући несмотреност у 73. минуту поменути двојац одлично је одрадио своје обавезе. Такође, треба напоменути да су обојица веома млади фудбалери који могу доста да напредују. За први пут деловали су више него добро.

– Одлично се слажем са Араухом. На контролним мечевима смо се уиграли и добро уклопили. Истичем да је најважније да смо након двонедељне паузе у нови циклус сусрета ушли победом која ће нам много значити на пољу самопоуздања. Испоставило се као тачно то да увек када постигнемо гол у раној фази утакмице одиграмо добро. Верујем да ћемо и у Нишу успети да учинимо исто и забележимо нову победу – рекао је Крнета.

Уочљиво је такође било још у претходном колу против Чукаричког да млади фудбалер делује сигурно и поуздано и да је са пуним правом заслужио место у тиму. Напоран рад у случају Јована Крнете се исплатио, јер неретко се дешава да после тренинга остаје својевољно и ради на корекцији и поправљању појединих сегмената игре.

– Искрено, никада нисам имао страх. То је више деловало тако због медијских писања. Сигурно да самопоуздање расте ако више времена проводите на терену и ако уз то екипа побеђује. Добро је и што смо се по мом мишљењу ослободили притиска који сви осећамо због тога што дуго чекамо титулу. Данашњи меч нам свима улива оптимизам и веру да можемо наставак првенства да чекамо са оптимизмом – констатовао је Јован Крнета.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

7 comments

Звезда шампион! окт 20, 2013 at 14:22

Араухо ме је стварно пријатно изненадио.Имао је само једно лоше грађење и један непрецизан пас,остало одлично.Ни Крнета чак није бии лош.

Reply
Rajko Delija окт 20, 2013 at 09:04

To dokažite na terenu i mi ćemo vas maksimalno podržati.Srce na teren.

Reply
Teks Viler окт 20, 2013 at 08:40

Krneta i Srdjan Mijailovic su Robijevi ljubimci i on im predvidja uspesnu karijeru.

Reply
zvezdan окт 19, 2013 at 23:26

U NAREDNE DVE UTAKMICE CE DA VIDIMO SVE I MNOGO TOGA CE BITI RESENO…..

Reply
A окт 19, 2013 at 23:10

Svi stoperi sa kojima nasa zvezda raspolaze su na istom nivou,a to je na nasu veliku zalost jedna zaista velika sramota i zalost…………………………….

Reply
marko окт 19, 2013 at 22:46

to cemo da vidimo u nisu i u derbiu..bio bih naivan da mislim drugacije..puno srece

Reply
PredragKŠ окт 19, 2013 at 22:23

Bravo Jovane, samo nastavi tako i ucutkaj pljuvace.

Reply

Leave a Comment