Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Јединство Путеви – Црвена звезда 0:2 (0:1)

trening fkДан пре повратка за Београд, фудбалери Црвене звезде одиграли су контролни меч против екипе Јединство Путеви, која се такмичи у првој лиги Србије. Изабраници Славише Стојановића искористили су двонедељну паузу у првенству спремајући се за наставак шампионата Србије.

Стадион: Швајцарија
Судија: Бојан Цицварић

ЈЕДИНСТВО ПУТЕВИ: Мишић, Никовијевић, Гојковић, Јеремић, Милетић, Петровић, Ракочевић, Вукмир, Пауновић, Вукумировић, Арсић.
Резерве: Маринковић, Камберовић, Чанчаревић, Пијевић, Кривокапић, Ђурић, Видић, Бишевић, Ћирковић, Јеремић, Доневски, Попадић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Весић, Петковић, Крнета, Араухо, Ненадић, Милијаш, Гогић, Мирић, Савићевић, Михајловић, Оњило.
Резерве: Тркуља, Лазић, Мијаиловић, Омега, Ђуричковић, Нинковић, Грујић, Јокић, Дауда, Мрђа.

Од почетка сусрета, комбиновани тим црвено-белих истакао је велику жељу за постизање гола, међутим у првих 15 минута није било озбиљнијих прилика. Тим из Ужица се орпеделио за одбрану свог гола, и повремене контра-нападе. У 18. минуту, после комбинације Оњила и Михајловића, у изгледној шанси нашао се Марко Мирић, и затресао је мрежу домаћина. Већ у следећем нападу, исти играч имао је прилику да дуплира вођство свог тима, међутим није био довољно прецизан. На другој страни, могла је да уследи казна због промашаја црвено белих, међутим, гол Јединства оправдано је поништен.

До истека првих 45 минута, није виђено много узбуђења. Црвена звезда је контролисала дешавања на средини терена, не дозволивши домаћинима да створе озбиљнију прилику за гол, али ни сама није успела да створи изгледну прилику.

У наставку сусрета слика и стање на терену се нису мењали. Тренер Стојановић извршио је све измене, изузев Милоша Нинковића који је са стране тренирао по посебном програму. Све дилеме око победника разрешене су у 67. минуту када је одличну асистенцију Петковића у још ефектнији гол претворио Драган Мрђа. Најбољу прилику за постизање трећег гола имао је Дауда, који је из одличне ситуације пребацио гол. Честе измене успориле су ритам сусрета, црвено-бели су доминирали, али до краја дуела резултат се није мењао.

Повратак за Београд експедиције најтрофејнијег српског клуба планиран је за уторак 15. октобар, а наредни званични меч тим из Љутице Богдана одиграће у суботу 19. октобра против Новог Пазара. Стручни штаб, такође, од среде ће на располагању имати све играче, с обзиром да неколицина првотимаца изостаје због обавеза у националним тимовима.

Повезане вести

15 comments

marko окт 15, 2013 at 03:09

pokazali su da vrede i da je ocajan period iza njih 😛

Reply
Kastro окт 15, 2013 at 00:07

Kada sam procitao mnoge uvrede na racun Dzajica mogu samo reci da mnogi navijaci ne zasluzuju bolju Zvezdu, samo mi je zao onih koji je iskreno vole, koji ne zaboravljaju preko noci i koji tesko podnose ovaj period i ovu situaciju.

Reply
marko окт 15, 2013 at 13:32

A ko to ne zasluzuje kritke (uvrede) iz sadasnje uprave!?
– Sta su oni to toliko bitno uradili do sada sa nasim klubom?
– Mi proslost imamo, ali buducnost sa ovim „sposobinm ljudima“ necemo izgleda docekati!
ps: Od proslosti se ne zivi!

Reply
JedinoSever окт 14, 2013 at 23:39

Ovo prelazi iz tragedije u komediju. Pogledajte snimak na Sportalu, pa ovi iz Jedinstva su mogli da nam daju jedno 3-4 komada bez da se znoje. Da vidis kako odbrana ispada, majko moja. Mada sta ja pricam, danas svako igra fudbal, i teren je bio los a i noge su teske od priprema!!

Reply
otpisani101 окт 14, 2013 at 23:38

redjaj pobede…pa da li je ovo moguce?…druga pobeda u nizu i krece pobednicka serija…sledeci protivnik je fk mokri lug…da nije tuzno , bilo bi smesno…stojanovic jos uvek trener i niko ne zna zasto…uprava neupotrebljiva,podeljena i nikakva i jos uvek postoji, niko ne zna zasto…fudbaleri plasljivi,bez srca i jos uvek u zvezdi i niko ne zna zasto…promene i promene i promene na svim nivoima…zivot ne moze da ceka-a godine prolaze moje ,dok cekam titule tvoje…

Reply
CzvBoys окт 14, 2013 at 23:31

Znao sam da ce Miric kad tad proraditi,bilo je pitanje vremena.Bravo majstore,samo tako nastavi „suboticki Ronaldo“ !

Reply
mariachi окт 14, 2013 at 23:50

Nas najbolji fudbaler!!! Decko igra fenomenalnoooo!!! Skoci Ronaldo daj gol glavom!! MIRIC OOOO MIRIC OOOO :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reply
marko окт 15, 2013 at 21:43

moramo da pobedimo novi pazar i da verujemo da ce jagodina pobediti partizan ili makar odigrati nereseno a onda posle toga gostovanje radnickom iz nisa koga moramo da pobedimo kako bi mirno docekali veciti derbi

Reply
dexy122 окт 14, 2013 at 22:47

Sve razumem, ali sve sto se tice utakmice. Cak i to da je Miric dobar igrac protiv ovih poluamatera, ali ne razumem zasto Rajkovica nema ni na j***noj klupi. Kako onda da ne mislimo da se neki igraci guraju, a neki ne.

Reply
Shate окт 14, 2013 at 23:05

Rajkovic je sa reprezentacijom.

Reply
dexy122 окт 15, 2013 at 09:40

VIdi mene bud–ale. 😀 Izvinjavam se. 😀 Ali opet da ne brani na kup utakmicama je glupo.

Reply
emirko svemirko окт 14, 2013 at 22:12

Napredujemo, izuzetan tezak protivnik, svaka cast momci !!! 😀

Reply
box окт 14, 2013 at 22:00

krneta nenadic jaooooooooooo

Reply
box окт 14, 2013 at 21:59

miric jaooooooooooooooooooooo

Reply
Luka окт 14, 2013 at 22:14

Miric jooooooj,Miric joooooooooooooooojj,Miric jooooooj 😀

Reply

Leave a Comment