Moja Crvena Zvezda
Други пишуФудбал

Ђорђе Ракић: Здравље на првом месту!

Дошао је у Звезду са великом жељом да покаже да није заборавио да даје голове, али већ у првим минутима у црвено-белом дресу тешка повреда га је одвојила од терена на неколико месеци. У интервјуу за Моцарт спорт, Ђорђе Ракић је говорио о томе кроз шта је прошао и како се тренутно осећа.

djordje_rakic„Много је боље него што је било. Тренирам у физио центру већ три или четири недеље. Радим на справама, са теговима, трчим. Крајем ове недеље идем у Минхен на прву контролу, тамо су ми и оперисали и предње уркштене лигаменте и менискус. Надам се да ће све проћи добро.“

На вежбама опоравка Ракић није усамљен.

Ту је и Дарко Лазовић, сада и Лазар Митровић (омладинац који је у јулу потписао професионални уговор са Звездом, прим.аут), па му нас двојица помажемо да све то лакше преброди. Иста повреда за сву тројицу. Лазовић први, па после само месец дана и ја. Прва особа са којом сам се чуо после повреде био је баш Дарко, који ме је позвао иако се пре тога нисмо познавали. Много ми је помогао саветима, смиривао ме. Можда глупо звучи, али је за мене његово присуство била срећа у несрећи. Није лако када треба да радиш седам или осам сати у теретани, неке вежбе које немају баш посебне везе с фудбалом“, каже Звездин нападач.

До сада се није имао овако тешку повреду, али и са овом ситуацијом се храбро носи.

Мени је то нешто потпуно ново. Дешавало се да пропустим пар тренинга, али никад нека озбиљна повреда. Прва три или четири дана сам био у расулу, осећао се јако лоше. Катастрофа. Имао сам утисак да ми се цео свет срушио. Али, уз помоћ супруге и пријатеља, изашао сам из тога. Уосталом, немаш други избор„.

О повратку на терен још увек не размишља, а за сада му једино преостаје да бодри другове са трибина.

Делује ми да смо почели да се уигравамо. Прошао сам припреме, знам да у тим момцима има квалитета, само треба све то да се укомпонује. Лепо изгледа када се побеђује, мањи је притисак. Јака је и конкуренција, посебно на мојој позицији, али не верујем да ћу се још неко време секирати око места у тиму. Сада размишљам само о здрављу и томе како да из целе ове ситуације изађем још јачи. А то се неће десити пре јануара или можда фебрура„, завршава Ракић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

10 comments

veliki pravi zvezdas сеп 10, 2013 at 16:20

Zelimo ti brz oporavak i kada se oporavis da jos poboljsas efikasnost nase Crvene Zvezde Rakicu 😀

Reply
Dejan сеп 10, 2013 at 08:49

Momci, ajmo ostalo je jos malo, da se skupi jos 15-ak evrica, mozemo za par dana i to isklikcati i onda oglasi lete sa sajta. Posetite sajt, pronjuskajte malo, kliknite na oglase i to je to. Vise nikad necete citati o jebenim oglasima. Zao mi je sad bataliti kad smo toliko blizu. Uskoro i YT kanal sa svim snimcima na jednom mestu kao i jos neka iznenadjenja. Molim vas, jos malo i ne ljutite se na mene.

http://www.tolelopove.com

Reply
delijaMNE сеп 10, 2013 at 04:59

Zna li ko tex pjesme od 9-og minuta..?
http://www.youtube.com/watch?v=WohWxmFYBKY

Reply
crni_redstar сеп 10, 2013 at 15:09

ne znam zasto je ta pesma uvrstena ovde,kad nema zive veze sa zvezdom,pesma je stara peva je sabanoti. evo ti link http://www.youtube.com/watch?v=Ugov_efSuMg

Reply
nekog da dovedemo сеп 10, 2013 at 00:34 Reply
nekog da dovedemo сеп 10, 2013 at 00:39

slobodan je igrac i Pietrus.

Reply
Darko сеп 10, 2013 at 00:20

Sramota da drugi prvo objave tekst o njegovom oporavku, a ne Vi.
Puno srece pri oporavku.

Reply
vincent vega сеп 9, 2013 at 23:06

e ljudi, jel ima negde da se vide ti retro dresovi koji se najavljuju

Reply
Dragiša сеп 10, 2013 at 00:20

apsolutno povezan komentar sa temom!

Reply

Leave a Comment