Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Црвено-бели на Тари

fkczФудбалери Црвене звезде су у среду, 4.септембра, отпутовали на Тару, у хотел „Оморика“.

Славиша Стојановић ће на Тари спровести мини припреме, а на списку путника се нашло следећих 23 играча:

Бајковић, Весић, Тркуља, Мирић, Ђуричковић, Ђорђевић, Крнета, Лазић, Дауда, Оњило, Омега, Араухо, Савићевић, Младеновић, Михајловић, Мрђа, Мартиновић, Нинковић, Мијаиловић, Ахчин, Гогић, Милијаш.

Мини припреме пропустиће млади репрезентативци Србије Милуновић, Рајковић, Петковић и Ковачевић, као и црногорски репрезентативци Касалица и Вешовић.

Са екипом није отпутовао ни Нејц Печник који је у последњем тренутку, пред полазак аутобуса на Тару, добио позив за репрезентацију Словеније. Због повреда нису кренули Луковић (колено) и Јокић (задња ложа).

Нема сумње да црвено-беле на Тари и у хотелу „Оморика“ очекују идеални услови за рад и опоравак и да ће ове мини припреме много значити екипи пред наставак првенства. Црвено-бели ће тренирати два пута дневно, а на програму ће бити углавном рад на физичкој спреми, без одигравања пријатељских мечева.

Повезане вести

3 comments

gledalac сеп 5, 2013 at 03:58

Sto bi rekao nas narod, „ne goji se prase uoci Bozica!“…
Nadam se, ipak, da cemo mi ove nase „prasice“ uspeti da „podgojimo“ 😀

Reply
Ryber Palunko сеп 4, 2013 at 19:03

Sad kad se vrate kao Marvelovi super-heroji i uzmemo tuitulu već do decembra!

Reply
marko сеп 4, 2013 at 16:49

tako je da se fizicki stobolje spremimo za nastavak prvenstva ocekujem pobedu protiv slabih sremaca i nova 3 boda samo pobede tutulu donose moramo da pobedjujemo i da pruzamo sto bolje partije svaka pobeda pa i ona od 1 0je zlata vredna nadam se da ce stojanovic sto bolje spremiti ekipu

Reply

Leave a Comment