Moja Crvena Zvezda
Други пишуФудбал

Костић: Уверен сам у победу у Београду

Помоћни тренер Црвене звезде, Милош Костић, који је због суспензија тренера Славише Стојановића односно првог помоћника Братислава Живковића са клупе предводио фудбалере Црвене звезде у утакмици против Черномореца, није био задовољан суђењем.

trener kosticОн је нагласио да би судијски критеријум морао да буде уједначенији.

– Наравно да резултатом нисам задовољан, јер смо играли отворено, нападали и створили неколико добрих прилика које нисмо успели да реализујемо, тачније Касалица и Печник нису најбоље реаговали у завршницама напада. Прилику да надокнадимо пропуштено имаћемо у Београду, и ја сам уверен у победу пред нашим навијачима. Што се критеријума суђења тиче, оно је морало бити објективније. Могли смо да видимо двоструке аршине и код досуђивања пенала, и код додељивања жутих картона. Фудбал је игра контакта, и с обзиром да није било прљавих стартова, без разлога смо добијали јавне опомене, с обзиром да домаћин није зарадио нити једну – рекао је Костић након утакмице.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

50 comments

Zvezdas авг 2, 2013 at 13:13

Ako povedemo u revansu onda,naravno,da je moguce da prodjemo,ali treba dati prvi gol.

Reply
homer авг 2, 2013 at 07:58

….. i ja sam,biće 2:1 🙄 ! ejjjjjj breeeee dokle više ista priča svake godine? pa sve smo promenili,i ekipu i trenere i predsednika i potpredsednike i sportskog direktora i spremačice i električare i opet ista priča,dere nas černomorec!!!! 😡 ! opet nismo postigli gol kad smo bili u šansi,opet padnemo 10 min,opet kod kuće jurimo dva gola razlike,opet će da bude euforija dva dana pred utakmicu i opet juriš prvih 20 min i opet 0:1 iz kontre i opet će mi biti muka,inerviraću se i pitati opet „zašto opet?“, i opet mi ostaje čikarički i voždovac i opet novi tim i nova pojačanja i novi trener i nova uprava i novi „černomorec“ i sve u qrac….

Reply
goksili авг 2, 2013 at 15:14

i opet cu je voleti, kakva god da je i gde se takmicila !!!

Reply
Miki авг 2, 2013 at 07:38

Da je Kasa postigao gol iz one stoprocentne sanse ne bi imali nista ni protiv
Milijasa niti bi se ovoliko nadugacko komentarisalo.
Cinjenica je da je sudija prestrogo dosudio penal ali to vec postaje obicaj.
Ono sto se mora sada uraditi(dosta kukanja) je da svi idemo na Marakanu iduceg cetvrtka i pokazemo tom Cernomerecu da smo ipak bolji od njih.
To mozemo i zato Napred Zvezdo…..

Reply
Auu авг 2, 2013 at 00:52

Pazi ovog,on se ne nada,on ne kaze dacemo sve od sebe pa sta bude,on je UVEREN u pobedu u Beogradu. Pa Delije sto se mi nerviramo oko ovoga,vidite da je covek uveren. Ej uveren

Reply
Srdjan авг 2, 2013 at 00:07

Smorili ste sa tim oko Milijasa i njegovom platom. Trenutno nije u pravoj formi ali je covjek odigrao korektno proslu sezonu, dao je 9 golova ima je vise od 10 asistencija, resio je jedan derbi. Igrali su i mnogi drugi u Zvezdi za veliki novac i nista nisu pokazali, vracali su se mnogi pocev od Milovanovica, Kovacevica, Djordjevica i nisu ama bas nista napravili dok ej milijas realno sa 30 godona korektno odigrao povratnicki sezonu i bio mozd ajedini koji s evratio iz inostranstva a da je u Zvezdi odigrao na zadovoljavajucem nivou. Zasto se niko ne zapita kkao Vesovic ispada u odbrani, zatso kasalica ne zna da pogodi gol sa 5 metara? Ali ne Milijas je dezurni krivac, on je spor on nam usporava igru, kao igarli smo brzo dok on nije bio tu. Niste ni svesni koliko ne znate, danas je upravo milijas sa Kovacevicem i ninkovicem dobio bitku na sredini terena ali sta vredi kada Kasalica na 0-0 ne pogodi zicer kojim bi jendom nogom bili u 4. kolu. Ali ne Milijas je za sve kriv…

Reply
Charli авг 2, 2013 at 01:54

i onu priliku pecniku je on namestio izvanrednom dubinskom loptom

Reply
redjamo pobede авг 1, 2013 at 23:53

Pred pocetak sezone sam rekao da mi je ove sezone najvazniji titula i da se manje panke da evropi ako tako mora. Ali ako vec gubimo neka gubimo kako se gubi, a ne da poklanjamo golove. STRASNO

Reply
aardvark авг 1, 2013 at 23:45

Oboje je tačno, ljudi – i da Milijaš ne može više da igra u Zvezdi i da nemamo rezervu za njega.
Epilog je ono što boli – Milijaš će i dalje igrati a mi ćemo i dalje gubiti.

Reply
nellle авг 1, 2013 at 23:10

Izgubljena ZVEZDINA generacija 95. (opravdano pobegli iz kluba : Suljagic (golman – Studgart), Simic (Bazel), Jankovic (Parma), Sakic (Cukaricki), Maksimovic ( bez kluba – Omladinska reprezentacija), Milutinovic ( negde u Spaniji)
Ostali neutesni „OPTIMISTI“ : Karaklajic (krilo), Jovanovic(bek), Jaksic (bek), Stojkovic (vezni) – Pokusao da ode i Karaklajic ali ima ugovor ostali ga nece ni docekati, a koliko ja znam SVI odlaze do decembra.
Da bi Stojadinovic , na knferenciji za stampu, golobradog Arauha(18) predstavio kao Zvezdinu (skupo placenu) investiciju za gore unistenu besplatnu CZV buducnost. Cak je doveo i mladjanog Jokica, inace njegovog igraca, zamislite iz Partizana. koji je poslw dva dana i bez priprema vec u 22 igraca. „Pojacanja“ prvog tima necu ni da pominjem.
Ali citam naslovnu stranu ZVEZDA SRBIJA, kaze Ninkovic “ Dosao sam po titulu“ Mislim da za istu treba da se potrci a ne da se dodje ……. MOLIM VAS DAJTE SANSU NASOJ DECI |||||

Reply
Ryber Palunko авг 2, 2013 at 01:37

Da su igrali svi ovi koje si naveo, izgubili bi 10.0, a ne 3.1. O ovima će, za koji mjesec i Wikipedia izgubiti svaki trag. Eto, da je umjesto ‘našeg deteta Lazića, igrao neki krkan od 30-ak godina, ne bi momak 10 puta ispadao, kao na traci. Takve igrače treba polako uvoditi u ekipu, a ne ubaciti ih u vatru gdje će obavezno sagoriti. Sjetite se Kosanovića i Đorđevića, sve će vam biti jasno. Dobrog igrača smo svi skupa prezreli, jer ga je alkos kao balavca ubacivao samog u špic, gdje ovaj na 8 mečeva nije dao niti jedan gol, ma u šansu nije ušao. Inače, igrali smo s dva ili jednim i po, strancem. Šta sad, treba da gledamo ko je iz Mladenovca, Aranđelovca, a ko iz BG? Nema toga više! Stranci su oni koji ne igraju za Zvezdu, svi ostali su naši.
Samo se još kod nas vrte priče o ‘našoj deci’, a svako od njih ima po pet menadžera čim prohoda,. To više nikog u fudbalskom svijetu ne zanima. Tvoje je dete onaj ko igra u tvom dresu, niko nije stekao pravo na to nastupajući za omladince. Eto, gomila ih je otišla vani i osim Đuričića i Kolarova (e, Krmpotiću, Krmpotiću, ‘bem li ti sve), ko je šta uradio? Gdje su? Vucaraju se po bestragijama ili Seriama B ili C. Nema naše dece, to su menadžerska deca ili ako su ti baš potrebna, eno ih: Savićević, Ožegović, Mihajlović, Lazić, Đuričković, pa nek’ se pokažu. Svi ovi koje si nabrojao, za kalsu su lošiji od njih i sljedeće ih se godine niko više neće niti sjećati.
Uostalom, ako im se ide, nek’ idu, ima i druge dece, kakvi su da su.

Reply
alo авг 1, 2013 at 22:47

zvezdi treba dobar igrac u napadu sidras da razigrava bocne igrace i malo vise ucestvuje u igri

Reply
Guerrini Shampion авг 1, 2013 at 23:01

Kao na primer Djurdjevic iz Rada?

Reply
gledalac авг 1, 2013 at 23:36

Borha bi mozda mogao to da radi, njemu je se lopta lepila, a i voleo je fudbal.

Reply
alo авг 1, 2013 at 22:44

ako nadete centarfora mozda

Reply
comi авг 1, 2013 at 22:44

srbija prvak evrope a u tom timu samo jedan zvezdin igrac mislimo o tome

Reply
dexy122 авг 1, 2013 at 23:06

I troje-cetvoro(nosioci te reprezentacije) koji bi trebali da budu Zvezdini.

Reply
sof авг 1, 2013 at 23:40

Голубовић, Ђурђевић, Максимовић су из наше школе али су једноставно или отерани или побегли од нас. А ја морам да гледам тамо неког Печника и Милијаша који нема појма а имају скоро највећу плату

Reply
gledalac авг 2, 2013 at 14:59

Moras da shvatis da su ta deca igrala protiv druge dece i da u seniorskom fudbalu to sve izgleda drugacije. Najbolji primer treba da nam bude utakmica protiv Vojvodine, reci ce neki „kraj prvenstva, nisu imali volje“, pa kako nisu imali volje kad debituju za Zvezdu i to u derbiju protiv Vojvodine. Zavaravamo se vrhunskim rezultatom, radimo bas ono sto Tole hoce… Nista se zabog te zlatne medalje nece promeniti na bolje u nasem fudbalu, a ti decaci ce svejedno otici iz zemlje, pa vecina odmah pre pocetka prvenstva!

Reply
DELIJA_NCZ авг 1, 2013 at 22:43

nije povezano sa temom, ali bice za 7 dana, zna li neko koliko kosta taxi od autobuske stanice do marakane?

Reply
pijandura авг 1, 2013 at 23:47

Ako mi ustekas kartu za Cernomorec kod nas(mrzi me da stojim u redu) vozim te besplatno od autobuske do Marakane.

Reply
Ryber Palunko авг 2, 2013 at 01:39

Onoliko koliko te taksista za*ebe. Od stanice do Mare, ne očekuj taksimetar. Odšetaj malo dalje i zaustavi ga na ulici.

Reply
Dzoni авг 2, 2013 at 08:25

A sto taxi? Sedni lepo na tramvaj br 9 ili autobus br 78 i oni te dovezu od autobuske do autokomande. Jedino ako iz nekog razloga ne insistiras na taxiju. 🙂

Reply
Vlaja авг 1, 2013 at 22:33

Jos od detinjstva se nerviram zbog Zvezdinih utakmica, kada smo ispadali od Reala, Milana, Kelna.Ali nisam ni slutio da ludim zbog Černomoreca, u kvalifikacijama, dok sezona jos cestito nije ni pocela. Slušam, kriv sudija, verovatno i Tole. A, nismo krivi mi sto nismo napravili vise sansi, sto je odbrana skrpljena, nikakva. Kukamo na Daudu, a do njega dodju 2 lopte po utakmici. Milijas nikakav, Vesovic se trudi, ali nema kvalitet. A kad bolje razmislim, velika je zabluda da smo mi narod talentovan za fudbal. Mi ga volimo, ali uspeha, osim Barija nikada nismo imali. I kada je bila velika SFRJ nasi klubovi su ispadali u prvim kolima takmičenja, reprezentacija od nekekih 60-ih god.i neke olimpijade nikakav uspeh. Sad u Evropi imamao mozda 5-6 fudbalera u velikim klubovima. Ali, opet, nerviram se kada gubimo.

Reply
bg авг 1, 2013 at 22:22

samo pitanje za trenera i upravu jeli igrao milijas dosta vise na klupu sa njim

Reply
Denis авг 1, 2013 at 22:29

Prvo ako mozes bar malo da budes pismeniji, jer ovako pises jako nejasno. Drugo ajde odgovori mi koga bi ti stavio u tim? Savicevic igra, pa me interesuje koga bi ti umesto Milijasa? Da ne bi mozda ti obukao kopacke pa istrcao? Kada cete shvatiti da ste kao babe! Pisete jedno te isto non stop. Daj predlog koga bi ti, i ko je to bolji? Lupajte minuse, ali ja znam koliko Milijas vredi i znam da ce proraditi. Veceras je bio los, ali ja ne zaboravljam brzo njegove fantasticne partije kao pojedinci.

Reply
ja авг 1, 2013 at 22:35

ja bih stavio drvo bolje igra od milijasa znalac si ti veliki samo sto je za tebe lopta cetvrtasta

Reply
Denis авг 1, 2013 at 22:38

E moj sine i to ti je odgovor, stavio bi drvo, pa sine dragi ja sam u fudbalu vec preko 20 godina, a ti mozda toliko i nemas, sa loptom sam vise vremena proveo verovatno vise nego sto ti imas godina. Fino pitam koga bi stavio u tim. Odgovor je nama koga, a ti pocni pratiti malo fudbal pa onda komentarisi. Znaju Stojanovic, Dzajic, i ostali u upravi vise o Milijasu od nas dvojice i znaju koliko vredi

Reply
maxa авг 1, 2013 at 23:13

u sta si ulupao onda 20 godina ako ti je on dobar.da je Maradona licno sto se tice tehnike ne moze da igra fudbal kad se u 30 min.ne moze vazduha nadisati,a milijas za 100-njak meceva u zvezdi je maximum 5 odigrao solidno.evo ti 5 igraca u vezi koji mogu odigrati:kovacevic,ninkovic savicevic i po krilima kasalica i pecnik i necemo gledati one balone vise,da je malo brzi mi drugi gol ne bi primili

Denis авг 1, 2013 at 23:16

Kako je onda na nekih 155-160 meceva dao 54 gola i imao skoro toliko asistencija? Ajde objasni ako je odigrao 5 kako treba kako onda ove brojke stoje iza njegovog imena?

maxa авг 1, 2013 at 23:26

ma o cemu ti pricas covece,dao u nasoj sugavoj ligi,pa jedan osmanovic je ovde dao 11o golova.daj mi jedan primer kluba gde mu kapiten koji je u najboljim i najzrelijim godinama(30),nije u stanju jedno(1) poluvreme trcati,a ovo sto igra igra zato sto mali kovacevic ide iza njega i kupi ono sto on ne moze jer naravno hvata vazduh.

cilim авг 3, 2013 at 03:16

informisani denise nenad milijas je 48 od tih 55 golova dao pre cetiri godine dok se nametaoi trazio inostrani angazman , a svako realan ce reci da njegova partija zvezdi ne donese nista korisno trcanja malo promene ritma ni nema , a i loptu koju ima odlicnu ne moze da iskoristi zbog svoje tromosti sto smo mogli da vidimo u vestmaneji kad ju je obradjivao dve godine pa proigrao vukana u aut … tropjka kovacevic savicevic i ninkovic je za klasu iznad iako ni ninkovic jos uvek ne pruza maksimum , to ti je realno i argumetovano , voleo bi da dobijem demanti jer me zanimaju trenutni kvaliteti nenada milijasa ..takodje kvaliteti nejca pecnika su veoma mali sto su i potvrdili ljudi koji su trenirali s njim u nacioalu inace zvezdina deca a ti ako si 20 godina u fudbalu mozes to i proveriti … i igrac klase 93 STEFAN RUDIC bio i kapiten omladinske reprezentacije je mnogo ispred kvaliteta darka lazica koji dobija novinske hvalospeve a igraci mu prolaze iza ledja kad god to pozele steta sto zbog stoperskog tandema i kapitena necemo igrati evropu ..ZVEZDA JE ZIVOT !

Denis авг 1, 2013 at 22:35

Lako je lupati minuse, zaboli me za to, da hocu pluseve pisao bi i ja protiv Milijasa, ali me interesuje da mi vi maloumnici kazete koga bi vi stavili u tim. Babetine jedne samo ponavljate kao papagaji a nikada nemate argument nikakav

Reply
VOJVODA авг 1, 2013 at 22:55

Denise u pravu si

Reply
Saša авг 1, 2013 at 23:06

Не вриједи да кидаш живце друже. То су незрели клинци који на жалост о фудбалу знају јако мало. Па њима ни Џаја не ваља и ништа им није свето. Какви су они навијачи, резултати су још и добри.

Reply
Denis авг 1, 2013 at 23:15

E moj Vojvoda, sta imas objasnjavati pojedincima kada oni veruju da Alivodic igra u Vosi za 700 eura, to je dovoljno

maxa авг 1, 2013 at 23:51

zivim u ns pa znam neke stvari.svi vi ovde ste hvalili pokojnog batu ali istina je da su plate u vojvodini mizerne.mozda su na papiru 2-3 hiljade ali su stvarno oko 1000e,ali je on to sve sebi vratio u dzep tako sto ih je kaznjavao stalno oduzimanjem plate tako da dodje na isto.pa jedan brkic je morao da se odrekne 25000 e da bi ga pustili u udinese.prosle god.na proslavi rodjendana vose niko od bivsih igraca od Krasica do Tadica nije dosao zato sto nisu hteli da imaju posla sa kriminalcem.

Nemanja авг 1, 2013 at 22:53

Ko je bolji..svako!! Alivodić npr,nije ista poz. ali on igra za 700-800E i svaku utakmicu pokida!! Kapiten igra za oko 23 000E alo bre pa koga on ovde muze!?

Reply
Guerrini Shampion авг 1, 2013 at 23:20

Nemanja…ne igra za 23000,nego za 30000 eura mesecno…E to je tuga…A Denise,upravu si…Milijas nije vise za nas,a realno nemamo nikog boljeg od njega trenutno…

Reply
gledalac авг 1, 2013 at 23:40

Ja bi iskreno voleo Alivodica u Zvezdi, ne znam kolika su mu primanja tamo, ali znam da je to jedan od retkih igraca u ligi koji zna da igra fudbal i koji voli fudbal i svoje saigrace, ma gde igrao. Postuje covek priliku da radi ono sto voli, sto se ne moze reci za neke nase igrace.

Reply
Kastro авг 2, 2013 at 12:55

Maxa, a sto onda nasi napadaci nemaju takav skor u nasoj truloj ligi, vec daju gol na svakoj 6-7 utakmici. Milijas je jedan a vi lupajte minuse, a isto tako znam licno dva fudbalera Vose i smesna je prica da Alivodic igra za 700 eura i onaj ko veruje u to treba dobro da se preispita, verovatno jos veruje i u bajke a ovde komentarise

Reply
delija101 авг 1, 2013 at 23:25

Djurickovic, momak kvalitetan isto ko i Savicevic.

Reply
Denis авг 1, 2013 at 23:31

Djurickovic u radnickom se nije nametnuo, zato malo stani na loptu, razmisli, informisi se pa komentarisi

Reply
ja авг 2, 2013 at 15:12

informisani denise nenad milijas je 48 od tih 55 golova dao pre cetiri godine dok se nametaoi trazio inostrani angazman , a svako realan ce reci da njegova partija zvezdi ne donese nista korisno trcanja malo promene ritma ni nema , a i loptu koju ima odlicnu ne moze da iskoristi zbog svoje tromosti sto smo mogli da vidimo u vestmaneji kad ju je obradjivao dve godine pa proigrao vukana u aut … tropjka kovacevic savicevic i ninkovic je za klasu iznad iako ni ninkovic jos uvek ne pruza maksimum , to ti je realno i argumetovano , voleo bi da dobijem demanti jer me zanimaju trenutni kvaliteti nenada milijasa ..takodje kvaliteti nejca pecnika su veoma mali sto su i potvrdili ljudi koji su trenirali s njim u nacioalu inace zvezdina deca a ti ako si 20 godina u fudbalu mozes to i proveriti … i igrac klase 93 STEFAN RUDIC bio i kapiten omladinske reprezentacije je mnogo ispred kvaliteta darka lazica koji dobija novinske hvalospeve a igraci mu prolaze iza ledja kad god to pozele steta sto zbog stoperskog tandema i kapitena necemo igrati evropu ..ZVEZDA JE ZIVOT !

goksili авг 2, 2013 at 15:33

i sad si ti pametan a svi ostali glupi i slepi,pa Milijas nije za prvi tim,covek jednostavno nema snage,usporava igru,stalno vraca loptu,nesporno je sve sto je covek nekada bio i kako je igrao,sada vise nije. treba nam neko mladji brzi. razumem te jer si u fudbalu 20 godina takav je igrac mogao da igra pre dvadeset godina,danas ne,danas se fudbal igra trcanjem i samo trcanjem,trcanje trcanje trcanje trcanje,vise ni tehnika ne igra toliko koliko TRCANJE,a nasi igraci su spori !!!

Reply
Guerrini Shampion авг 1, 2013 at 22:20

E nas predsednik umesto sa saceka na aerodromu i „natera“ nekog od ovih mladih heroja da dodju u Zvezdu,on se zaje*ava oko Laneta Jovanovica i ostalih fudbalskih zvezda…E tu je nasa velika greska…Koga god od ovih momaka da dovedemo sigurno bi bio pun pogodak…

Reply
Saša авг 1, 2013 at 23:08

Да, наш Џаја је крив што родитељима ових клинаца манипулишу менаџери а у глави су им само милиони.

Reply
Guerrini Shampion авг 1, 2013 at 23:16

Da li manipulisu sa svima?

Reply
Optikus авг 1, 2013 at 22:18

Treba odigrati hrabro. nisu oni bauk samo smo mi kiksali previse. Rezultat jec dostizan.

Reply
zvezdas авг 1, 2013 at 22:17

nista…u cetvrtak da bude krcata marakana,vatrena atmosfera i idemo po 2:0 necu da pisem nikakav komentar utakmice

Reply

Leave a Comment