Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Џенкинс: „Узбуђен сам због чињенице да ћу играти у Црвеној звезди“

dzenkinsЧарлс Џенкинс за себе воли да каже да је опуштен момак из Квинса. Кошарка му је у срцу и нипошто не воли да губи. Тако је у најкраћим цртама себе описао нови бек црвено-белих.

Под обруче је закорачио кад је имао само шест година, а љубав према кошарци усадили су му отац и старији брат. Џенкинс је признао да једва чека да заигра у црвено-белом дресу, а на леђима би волео да носи број 22.

– Веома сам узбуђен због доласка у Београд и чињенице да ћу играти у Црвеној звезди. Чуо сам много тога о Звезди, посебно о њеној богатој историји, и спреман сам да на сваки начин дам допринос клубу – каже Џенкинс.

На питање како би себе представио навијачима Џенкинс одговара:

– Па, прави начин за то биће моја игра на терену. Трудићу се да играм најбоље што могу сваки пут кад будем изашао на паркет. Имао сам прилике да видим слике из дворане и снимке навијача. Страст коју имају према клубу је очаравајућа и зато што су они тако посвећени ја ћу сваки пут играти срцем за њих јер је то једини исправан начин. Очигледно је да навијачи Црвене звезде живе за победу свог вољеног клуба. Управо је то оно чега једва чекам да постанем део – поносно истиче Џенкинс.

Бивши бек Универзитета Хофстра и НБА лигаша Голден Стејт Вориорса и Филаделфије Севентисиксерс истиче да воли да креира ситуације за шут себи и саиграчима и додаје:

– Играм веома агресивно и користим сваку прилику за контранапад и продор до самог коша.

Џенкинс нема дилему и шта ћу му бити главни циљ у предстојећој сезони:

– Трудићу се да помогнем тиму да побеђује, ако је могуће у свакој утакмици, зашто да не. Јер, заиста не волим да губим – закључио је Џенкинс.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

11 comments

andjus авг 1, 2013 at 16:55

Taj mali spletkaroš iz Železnika!Da nije,možda to ona mafijaška pudlica?

Reply
Zeljko авг 1, 2013 at 16:51

Ajde grobarcino idi na svoje vesti.

Reply
Inkognito авг 1, 2013 at 16:01

Odlicno, ni mi ne volimo da gubimo 🙂

Reply
IgorNbGd авг 1, 2013 at 16:25

Ne volimo, ali smo navikli hahahah 😀 (šala mala)

Reply
dexy122 авг 1, 2013 at 15:53

Da li ste primetili da svaki stranac koji dodje u KK najvise voli da igra zbog navijaca, i cak se ponekad bolje poveze sa navijacima nego neki domaci igraci. Skot Braun Nelson svi su obozavali navijace. Jos nesto sto mi se svidja, je sto cemo imati pleja na krilu i krilo na pleju. hahaha Silb je poznat po tome sto voli da razigrava igrace, a Dzenkins voli da postize poene.Taman da zbunimo timove, i kad se naviknu, udju Simon i Nelson. hahahaha

Reply
qwak авг 1, 2013 at 16:37

mislim da je stvar u tome sto se u americi ne navija ovako kao kod nas. zato je to za amere cudo nevidjeno, a nasim igracima je to uobicajeno.

Reply
mariachi авг 1, 2013 at 15:46

Ovaj ce da kida!!!!!

Reply
никола авг 1, 2013 at 14:08

Лаже главу дајем..

Reply
Miljan авг 1, 2013 at 14:19

Al si popio minuse ko niko 😀

Reply
Sova авг 1, 2013 at 15:40

Ja nisam video da neko ima 65 minusa skoro HAhhahahhahahah jadan lik

Reply
Gaca62 авг 1, 2013 at 14:51

Šta je pesnik hteo da kaže? 😕

Reply

Leave a Comment