Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаФудбал

Роман Григорчук: Шансе су подједнаке

Дан пред утакмицу, конференцију за медије је одржао тренер Черномореца-Роман Григорчук. Он је истакао да изузетно цени Црвену звезду и да су шансе за пролаз даље подједнаке.

grigorcukНовинаре је занимало какво је расположење у тиму Черномореца након пораза од Шахтјора, који је можда био и незаслужен. Тренер “морнара“ је рекао:

Ја бих волео да реч пораз буде што мање у нашем речнику. Више не размишљамо о претходном противнику, већ искључиво о наредном и за њега се припремамо како бисмо дошли до победе.

Колико познајете Црвену звезду?

Мислим да познајем овај тим веома добро, иако још има времена за додатне информације. Није тешко упознати Звездин начин игре, јер она има карактеристичне и веома јасне акције. Тешкоћа је само што београдски тим има широк спектар могућности у нападу, а кад имате више оружја потребно је само изабрати право у одговарајућем тренутку. То је веома добра екипа, има занимљиве играче. Мени је драго да имамо прилику да се такмичимо са тако добрим ривалом. Мислим да ће обе утакмице бити занимљиве.

У утакмици са Шахтјором сте одмарали неке играче. Да ли ће они бити на терену сутра?

Не могу сада да кажем у којем ћемо саставу играти сутра. Увек играју најспремнији, а некада су измене принудне и зато користимо ротацију играча. Уколико буде потребно да се нешто мења у игри, наравно да ћемо мењати играче.

Кладионице дају веће шансе Черноморецу у овом дуелу. Шта мислите о томе?

Када чујем реч клађење већ се узнемирим. Жао ми је што у фудбалу не може да се успостави ред кад је то у питању. Много људи је незадовољно због тога. Надам се да ће у блиској будућности такве ствари бити заустављене. Клађење не доприноси развоју фудбала, само га кочи.

Да ли мислите да је Черноморец фаворит?

Мислим да су шансе подједнаке.

Да ли знате још неке играче Црвене звезде поред Милоша Нинковића?

Знам све играче Црвене звезде.

Од кога вам прети највећа опасност?

Не бих никога издвојио, пре свега су тим.

С којим бисте резултатом били задовољни сутра?

– Све преко пет разлике за нас (смех). Звезда ће покушати да се одбрани и можда да да гол на страни, а нас очекује супротно. Ја свима кажем све искрено, заиста ми се свиђа како игра Црвена звезда. То није додворавање гостима, стварно то мислим. Очекујем две изузетно добре утакмице.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

9 comments

ClarkKent јул 31, 2013 at 21:55

E ovakve komentare pravi trener treba da daje. Respekt za protivnika i neodavanje sastava. Ali cemo ih svakako izbaciti.;)

Reply
veliki pravi zvezdas јул 31, 2013 at 21:39

Ma nemate sansi protiv nase Crvene Zvezde idemo na pobede nasi fudbaleri u obadvije utakmice samo agresivno bez kalkulacaija najbolja je odbrana napad da se napadne protivnik Cernomorec iz Ukrajne Crveno beli idemo samo napred 😀 😀 😀

Reply
Lazaris авг 1, 2013 at 12:31

A presing na njihovoj polovini da vrse igraci nase Crvene Zvezde

Reply
Lazaris јул 31, 2013 at 19:27

Treba dovesti nekog iz Hajduka kad su se vec ugasili,ako ima neki dobar igrac,cuo sam da je njihov golman reprezantivac.

Reply
Golman reprezentativac јул 31, 2013 at 20:00

Jest, Srbin sa kostarikanskim pasošem. 🙄

Reply
milos јул 31, 2013 at 18:51

ne znas ti batice sta te ceka na marakani jos mi smo gori od vukova i tigrova zeljni smo pobeda i trofeja i evrope ima bre da marakana gori necete znati sta vas je snaslo ono prosle godine protiv rena je nula sta ce biti u sledeci cetvrtak

Reply
Djordje1989 авг 1, 2013 at 03:13

* Bordoa 🙂

Reply
Dudu јул 31, 2013 at 18:16

Sanse su podjednake,al ce mo mi proci celavi

Reply
Nemanja јул 31, 2013 at 19:25

Procelavi 😀

Reply

Leave a Comment