Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаФудбал

Стојановић: Било је и добрих идеја и грешака

stojanovic_slavisaШеф струке оценио је да је било и добрих и лоших ствари које је приметио у игри свог тима и да свакако постоји много простора за напредак.

Имали смо добрих идеја у игри, лепих комбинација, али и грешака. Још смо на почетку сезоне и имамо много тога да урадимо. Оптимиста сам и верујем да ћемо бити све бољи и бољи. Трудили смо се да извршимо што већи притисак на њихову последњу линију, али се наш ривал добро сналазио у таквим ситуацијама – рекао је Стојановић.

Млади стручњак истакао је још да је увођењем Младеновића уместо Касалице покушао да задржи офанзиву и пробојност по крилу.

Младеновић је и током припрема играо неколико утакмица на крилу по левој страни. Покушао је у неколико наврата да угрози гол Исланђана, али није му вечерас све полазило за ногом – нагласио је Стојановић и за крај додао да је импресиониран амбијентом на стадиону и навијачима.
Немам речи. Овако нешто никад нисам доживео.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

28 comments

Realan Zvezdas јул 19, 2013 at 12:52

jedina greska Slaveta je bila sto je uvrstio Daudu umesto Mihajlovica

Reply
veliki pravi zvezdas јул 19, 2013 at 12:27

Hocemo da se proda Bajkovic ,Miric , Mladenovic i Kaslica potrebno je dovest jednog golmana dva stopera i jednog napadaca treneru Crvene Zvezde Stojanovicu to reci upravi Crvene Zvezde Dzajicu i Stojadinovicu ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 😀 😀 😀

Reply
Realan Zvezdas јул 19, 2013 at 12:50

Kasalica? Kasalica je do povrede igrao odlicno i pozrtvovano kao i uvek,za Mladenovica,Mirica i Bajka se slazem

Reply
gledalac јул 19, 2013 at 13:59

Kako ljudi mogu da strpaju Kasalicu u isti kos sa ovim dunsterima, meni nije jasno! Pa da Dauda ima istu zelju za pobedom i fudbalom kao Kasalica (i ne samo on) bio bi vec spic u nekoj jacoj evropskoj ekipi.

Reply
Ultras јул 19, 2013 at 10:47

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/zvezda-novajlije-ne-uzimaju-ni-milion-godisnje-137580.html Sve transfere su odradili Čović i Kokeza ja stvarno ne znam zašto nama uopšte služi Stojadinović!Nijednog igrača koji valja nije doveo!Sinoć Dauda na terenu potpuno anemičan, žao mi je malog Mihajlovića što ne igra…Bolje da ponudimo trampu vojvodini Oumaru za Daudu 😀

Reply
Realan Zvezdas јул 19, 2013 at 12:51

zaboravio si da je Dzaja doveo Kovacevica

Reply
Veteran јул 19, 2013 at 18:10

Kakav bre Džaja, Tenka je doveo Saša Antić. Ne pričaj ono što ne znaš ili imaš neke poluinformacije

Reply
Rasni Bogotac јул 19, 2013 at 10:31

Hvala do neba ruzi i jos trojici koji se nisu predstavili.
Imao sam bolji tekst prenos nego vi na mcz 😀

Reply
dvoglavi arapin јул 19, 2013 at 08:42

Dobro je za prvu zvanicnu utakmicu u sezoni. Dauda bi mogao da se potrudi vise, nekako mi deluje prepotentno. Kao da je on najbolji i da se bez njega ne moze. Krivo mi sto Mihajlovic nije poceo utakmicu ili bar usao. Mladenovic na krilu nema smisla, pa covek nije uputio koristan centarsut celu proslu sezonu. Definitivno rezerva za Mijailovica. Bajkovic kritican i pored ono malo njihovih sansi. Gde su oni silni sto su prognozirali 5:0 ili 7+, kontam da je bilo navijacki ali nije imalo nikakve veze sa mozgom

Reply
miki јул 19, 2013 at 07:11

Ne znam odakle mu ideja da mladenovic moze da igra krilo? Ne znam sta se desava sa lukom milunovicem, zar je moguce da mladenovic igra pre njega…Nista posebno nismo pokazali, i ova varijanta sa mladenovicem ocigledno da nece ici. Sto se stopera tice, solidno ali nece biti dovoljno, treba nam bar jedan iskusan stoper inace smo pukli.

Reply
dvoglavi arapin јул 19, 2013 at 08:20

Milunovic je povredjen.

Reply
Realan Zvezdas јул 19, 2013 at 12:53

Mladenovic dok ne ojaca nije ni za jednu poziciju

Reply
ClarkKent јул 19, 2013 at 04:09

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/novajlije-spasile-cast-zvezde-137623.html Spasile cast Zvezde? Ovo nema veze sa zivotom…Islandjani treba da se sutiraju u dupe sto nijesu ispraceni sa petardom. 5:1 rezultat, eto.:)

Reply
dexy122 јул 19, 2013 at 02:13

To sam cekao. Da cujem sta ce reci. Da nije slucajno igrao u grcu. 😀 Sada bas moze da kaze Stojanovic kako tim nije uigran, ali je rekao to sto bih i ja rekao. Dobra igra, ali i greske.

Reply
Guerrini Shampion јул 19, 2013 at 01:20

Bajkovic nije golman za Zvezdu…koliko god ga mi voleli,to nije to…Zna da odbrani zicer,ali ima i neshvatljive propuste…Dauda nije gol igrac…Probati ovog malog Mihajlovica,i ako ni on nista ne uradi dovesti dobrog gol igraca…Stoperi su dobro odigrali utakmicu,ali svakako da ukoliko Lazic i Krneta budu igrali zajedno i dalje protivnici ce na sve nacine pokusati tu da nas napadnu,i onda moze doci do problema…Ostali solidni,dobri,odlicni…kako ko…

Reply
dvoglavi arapin јул 19, 2013 at 09:00

Sve sto si napisao je realno, ali dobijas minuse zato sto si pomenuo to za Bajkovica. Covek zivi za CZ, ali realno nije neki golman. IBV iz ono malo sansi mogao dati gol opusteno.Covek je kritican ali to vecina odbija da prizna.

Reply
Guerrini Shampion јул 19, 2013 at 11:01

Brate moj…i ja zivim za Zvezdu,kao i svi vi…To sto on voli Zvezdu ne znaci i da treba da brani…A to sto mnogi ne zele da priznaju da je tanak golman znaci da su zaludjeni Zvezdastvom,ali ne na pravi nacin…

Reply
Maksa јул 19, 2013 at 01:16

Ja sam bacio 500 dinkicevih na 7+ ali nema veze… Moje misljenje je da ovo nije tako lose, mozda smo cak bili malo rezervisani s’obzirom da je prva utakmica i da su posle priprema te prve utakmice najrizicnije kad su povrede u pitanju, grcevi, umor… Zato smatram da ovo nije pravi sjaj Crvene Zvezde. S’ druge strane ocekuje se jos pojacanja sto znaci da mozemo samo biti jaci, a opet cekamo Lazovica koga mozemo isto tako smatrati pojacanjem kada se oporavi. Mislim da smo odigrali skolski, koliko nam treba. Raduje sto se nazire jedna moderna, brza Zvezda koja lako resava pitanje tranzicije od odbrane do napada sto nije bio slucaj od pre, jos kada se uigramo i dovedemo kondiciju na pravi nivo sve ce biti ok. Imamo mi sanse i 3 kolo da prodjemo, uhvatili smo se Sevilju, Udine… a niko ne spominje ekipe koje mozemo da prodjemo, a imamo bar 50% sanse da nam upadnu (Kluz, Hapoel, Leh, Alborg, Anortozis, Zilina, Makabi, Sturm, Omonija, Debrecin). A opet i da ne prodjemo prioritet je titula. Licno mislim da nam je ove godine glavni konkurent za titulu Vosa ali po ovome sada prikazanom smatram da imamo i te’ kako jak tim. I moram da se vratim na pitanje koje se godinama postavlja, a na koje nam niko iz FSS ne daje odgovor… Kada ce se izvrsiti reorganizacija takmicenja? Potrebna nam je liga od 18 klubova iz koje ispadaju 4, kako bi se produzilo trajanje prvenstva i kako bi se ranije pocinjalo da bi nam klubovi usli uigrani u evro kupove, zato se i stice utisak da nespremni ulazimo u kvalifikacije.

Reply
Ja јул 19, 2013 at 01:21

Propao ti tiket i meni je ali jbg. cvrsta su ekipa.. 😀

Reply
Maksa јул 19, 2013 at 01:23

Hahaha eee brate izvini za los fix. Sta da ti kazem osim da me vise ne slusas. 😉

Reply
Ja јул 19, 2013 at 01:29

Ma ja debil..Euforija pre meca..Sta li je 😀

Reply
zvezda po ceo dan јул 19, 2013 at 01:39

Rekoh ja tesko 7+ , bar me necete pljuvati 🙂

Reply
Maksa јул 19, 2013 at 01:52

Hahaha like brate ganci. 😀

Vracarac јул 19, 2013 at 01:10

Dobro je, ideja je dobra, samo napred

Reply
Ja јул 19, 2013 at 00:58

Bice ovo bolje ja znam i verujem u ovu ekipu!
J*BI ZVEZDO SVE U NIZU!

Reply
delija101 јул 19, 2013 at 00:52

Da je bilo dobro nije, ali sacekacu jos sa kritikama. Ipak bilo je neke ideje u igri, sve to treba da se uigra.

Reply
Nemanja јул 19, 2013 at 03:00

ma sta cekas, kreni odma posle prve utakmice da kritikujes!!! nikad vise nije bilo bacanja i truda nego veceras, svaka cast momcima, ginuli su i ako jos nisu ni pola priprema uradili..kad poboljsaju fizicku spremu, bicemo odlicni!!! PUNA PODRSKA!!!

Reply
delija101 јул 19, 2013 at 11:40

Bilo je bacanja prvih petnaest minuta, posle nista. Dosta mi je toga da mi godinama ne mozemo da odigramo jednu celu dobru utakmicu, ali sacekacu jer je ocigledno da vecina fudbalera nije dovoljno spremno.

Reply

Leave a Comment