Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Стојановићеве прве импресије

stojanovic treningПосле посматрачке улоге на тренингу у среду ујутру, а затим и на мечу против Крке, Славиша Стојановић је водио јутарњи тренинг Црвене звезде у четвртак, 27. јуна, у спортском центру „Брежице“.

Екипу је најпре загрејао кондициони тренер Владимир Чепзановић, да би затим Стојановић командовао „чување лопте“. Подељени у три групе (црвене, жуте и наранџасте) Милијаш и другови су на скраћеном терену, уз променљив број додира, имали задатак да се крећу добро и чувају лопту.

Након тога екипа је увежбавала завршницу, уз захтев тренера да што више играча стигне пред противнички гол. Сам финиш тренинга био је резервисан за далекометне шутеве али и постизање голова из непосредне близине после центаршутева. Тренинг је одрадила комплетна екипа са изузетком Стевана Луковића који још увек ради под надзором Бате Радуловића, као и дела играча који су Новом Месту имали већу минутажу.

После меча Славиша Стојановић је говорио о својим првим утисцима међу црвено-белима.

– Одиграли смо јуче утакмицу у мешовитом саставу, током које смо шансу пружили неким млађим играчима. Било је добрих ствари у игри, али има још много простора за дораду и напредак, нарочито када је тактика у питању. За мој први сусрет са екипом, јучерашња утакмица ми је одлично послужила да увидим неке ствари. Чека нас још пуно посла, а времена је мало, тако да са те стране треба да будемо паметни и пре свега да што пре дођемо до играчког кадра са којим можемо да функционишемо целу сезону. Знам да се сви труде, поготово управа, и надам се да ће што пре доћи до стабилизације играчког кадра – рекао је Стојановић.

Повезане вести

2 comments

Steva јун 27, 2013 at 16:22

Opsta zabuna oko igraca koji dolaze i koji odlaze,
pa bre njih tamo ima skoro 40…

Reply
Ultras јун 27, 2013 at 17:21

Bolje da bude što veća konkurencija na pripremama pa ko se najbolje pokaže treba da ostane a ostale proslediti u filijalu nadam se da Džaja radi na tome kao nekada…

Reply

Leave a Comment