Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаПрипремеФудбал

Играчи Бродарца не конкуришу за први тим, већ за омладинце

image (3)Јуче су се припремама Црвене звезде у Словенији прикључили Осман Бери и тројица омладинаца Бродарца који ће наредних дана боравити на проби у Црвеној звезди.

Док ће се Бери борити за место у сениорском тиму, три млада играча Бродарца покушаће да убеде људе у Црвеној звезди да имају потенцијал и они би требало у наредном периоду да бораве у омладинској школи нашег клуба. Ситуацију је за „Мондо“ објаснио директор Бродарца, Драган Илић:

Не би требало правити помпу око тога. Они одлазак у Словенију схватају као похвалу за добар рад. Не мора да значи да ће остати у Звезди, као што и прошле године нису остали са Доњим Сремом, а могли су.

Директор Бродарца се потом захвалио Кокези и објаснио да су сва тројица играча врло талентовани:

Сва тројица су се више пута доказали на турнирима које смо играли у Италији, а верујем да немају ништа мањи квалитет него млади играчи који су тренутно у Звезди. Они ће и наредне сезоне имати право да играју за омладинце, али да Звезда има Б тим сигурно би остали на ‘Маракани‘, овако, видећемо.

Са друге стране, Марко Николовски, портпарол Црвене звезде, рекао је да ће играчи остати ако задовоље критеријуме стручног штаба:

Они су се прикључили првом тиму зато што омладинска школа у овом периоду не ради и ако задовоље биће задржани у клубу, али у млађим категоријама. Дакле, неће се борити за место у сениорском тиму.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

9 comments

Dinja јун 27, 2013 at 23:28

samo nek je dzabe

Reply
dexy122 јун 27, 2013 at 16:17

Ja sam za to da dovodimo potpune anonimuse, ali na probe. Nedelju dana, dve. I ljudi oko kluba sa trenerom vide da li ima kvalitet za Zvezdu. Pa zar nije tako jedan Zigic dosao? Ovako treba raditi dok skauting sluzba se ne sredi. A kad se sredi onda ce sve ici mnogo lakse.

Reply
Беране ЦГ јун 27, 2013 at 12:43

Pa nisu ni Robi ni Dejo ni mnogi drugi iz nase skole nego su dosli.Ovo je dobra politika,dovoditi mlade talente iz citave bivse Jugoslavije,procjenjivati kakvi su i potpisivati ih ako valjaju.Ne kostaju gotovo nista ,a mnogo donose.A ako je neko iz Zvezdine skole ne znaci automatski da je dobar i buducnost kluba.Samo dobra procjena svih mladih igraca i nema zime.

Reply
red white river јун 27, 2013 at 12:36

toliko o nasoj omladinskoj skoli.sa koijm je nasa uprava puna usta hvale,,, buducnost

Reply
kobr90 јун 27, 2013 at 11:48

a posle one pobede juce,zamilsite negde 2017 gde pise: te 2013-te rasla je neka nova zvezda,podjednako dobra kao ona 90-tih!!!!

Reply
Ultras јун 27, 2013 at 11:34

Ne znam u kakvoj je trenutno formi ali ovo bi moglo da bude odlično pojačanje,čak je i nama dao gol na pripremama http://www.mozzartsport.com/vesti/prva-zelja-slavise-stojanovica-nejc-pecnik-video

Reply
Marko јун 27, 2013 at 11:16

ZASTO NISTE OBJAVILI PREDHODNI MOJ KOMENTAR SAMO SAM IZNEO ISTINU I VAS KOJI CENZURISETE ISTERACU NA VIDELO.NIKOG NISAM VRDJAO.A OVO CU IZNETI JAVNO KAKO SE VI PONASATA I KAKO STELUJETE ZATO NAM OVAKO I IDE.STITI TE MESETARE I PREVARANTE I VAMA CE DELIJE ZAKUCATI NA VRATA.

Reply
Marko јун 27, 2013 at 11:12

STO SE TIC BORAVKA NA PROBI U DONJEM SREMU ISTINA JE OVAKVA.POSTO NISU ODGOVARALI KRITERIJUMU DONJEG SREMA TREBALI SU DA PLATE PRIPREME A POSTO NISU OTPALI SU TO JE ISTINA O NJIHOVOM KVALITETU

Reply
Miljan јун 27, 2013 at 10:53

Isti ti igraci nisu prosli u D.Sremu, eeee Zvezdo moja

Reply

Leave a Comment