Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Мудрински: „Напуштам Звезду“

mudrinski_ognjenНакон Петковића, Микића, Кадуа, Гарида и Спајића, још један играч је близу одласка из Црвене звезде. Ријеч је о Огњену Мудринском који је за Журнал рекао да се на њега не рачуна следеће сезоне.

Причао сам са Са Пинтом после утакмице у Новом Саду. Рекао ми је да нема замерке на мој рад на тренинзима, али да нећу имати добру минутажу у наредној сезони и да није у интересу ни њему, а ни мени да останем. Порука ми је јасна, мораћу да напустим Црвену звезду – рекао је Мудрински.

Овај нападач је у Звезду дошао прошле године из Јагодине и ове сезоне је на 30 мечева постигао 12 голова. Према трансфермаркту његова вриједност се креће око 1.5 милиона евра.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

67 comments

czv мај 31, 2013 at 02:32

Ovako,Mudrinskog sam voleo kada je dosao kao nikog,kad pogledate njegov ucinak u prvoj i u drugoj polusezoni je 2 sveta…dao je jedan il dva gola na prolece…doslo je vreme kada se igra mnogo brzi fudbal,gde nema guranja lopte vec se sve postize pasevima u prostor…on je prespor,dauda je za njega bolt i to je po meni njegova prednost,s obzirom na nasa krila i na njihove cent\rseteve mudri nikako nije mogao da se razigra i da daje golove glavom sto mu je i najjace oruzje…da se proda bar za 1,1 ipo milku i da se isplati dauda.. za kasnija pojacanja cemo videti drugovi,do tad prijatno i VECERAS DA SE SLAVI ULAZAK U FINALE EVROLIGE!!!

Reply
Branislav мај 30, 2013 at 23:16

Iskreno, žao mi je što ovaj momak odlazi, ali jednostavno tako mora biti. Mudri je igrač poteza, dobro se snalazi u gužvi, zna otpatke pretvoriti u gol. Nedostaje mu brzina, prodor, eksplozivnost, dribling u situaciji 1 na 1 što treba da ima moderan špic igrač. Nadam se da će u nastavku karijere poraditi i na tome. A Zvezda je u takvoj situaciji da jednostavno mora tražiti bolje rješenje u špicu!
Mudrom želim puno sreće u daljoj karijeri !

Reply
Lazovic za kapitena мај 30, 2013 at 21:48

malo mi ga je zao ali sta da se radi,svi da odu

Reply
mile мај 30, 2013 at 20:59

Pricate o Daudi i Garidu? Oni nece ostati u Zvezdi jer su shvatili gde su dosli i da ce novac dobiti kad osede i kad Zvezda MORADNE da ih isplati. A to ce biti… ko zna kad. Oni idu iz Zvezde.
Mudrinskog mi je jakooo zao. Na ovakav nacin ga se resiti? Rekao mu Pinto? Ne, Pinto je samo preneo poruku svog velikog sefa 101, Stojadina ili kako ga vec zovete. Teranje Mudrog je Stojadinoviceva odluka, ne trenerova.
PS. Jedva cekam da vidim kakve ce to „zveri“ (vasa omiljena rec za neproverene igrace) ovaj put dovesti vas omiljeni „spasilac“, drug 101.

Reply
Andrej мај 30, 2013 at 21:59

Potpuno se slazem sa tobom druze!

Reply
psihijatar мај 30, 2013 at 20:54

Sretno Mudri. Šteta što te nije vodio Prosinečki bio bi igračina i još bi vredeo duplo. Svi naši igrači za vreme Prosinečkog su vredeli 2-3 puta više i bili su u usponu forme, a groblje nam nije moglo ništa. Šteta za propuštenom prilikom.

Reply
neshha мај 31, 2013 at 12:09

Kao da sam ja napisao ovaj komentar! :facepalm:

Reply
Vlaja мај 30, 2013 at 20:38

Nisam siguran da je pravo vreme za radikalno podmlađivanje i eksperimentisanje. Sledeće godine MORAMO da uzmemo titulu, a na koji način, neka vide ovi što vode klub. Sve to što je rađeno u zadnjem kolu trebalo je da se odradi na kraju jesenjeg dela, pa da se priprema ekipa za sledeću sezonu. Ovako, vremena nema. Stigli su nas po broju titula, finansijski su stabilni, imaju nekoliko igrača koje mogu dobro da prodaju, dominiraju godinama. Još jedna sezona bez titule bi bilo katastrofalno, to ne sme da se dozvoli. Ide ko zna koji prelazni rok u kojem se za nase igrače niko ne interesuje, nego ajde da raskidamo ugovore. Jos nudimo Mikiću i Kaduu nove ugovore, a oni kao razmišljaju, imaju bolje ponude. Sve je smešno.

Reply
dexino мај 30, 2013 at 20:09

Puno sreće u nastavku dalje fudbalske karijere! Ali…ne vraćaj se, kao petković i Milijaš, više nikada u Zvezdu!!! Da vas što pre sve zaboravimo!

Reply
Djole- Jagodina мај 30, 2013 at 19:35

Mudri vec sam komentarisao da je tvoj osecaj za gol idealan ali da postoji problem kod kretanja i na tome moras da poradis.U svakom slucaju srecno ostavi si dobar utisak u Zvezdi

Reply
Milos Sestic junior мај 30, 2013 at 19:07

Jedini igrac u istoriji Zvezde koji je debitvao sa tri gola.

Reply
Delija_ZH мај 30, 2013 at 17:07

ja mislim da negubimo mnogo… on za mene nije neki fudbaler. ima nos za gol, ali on nije pravi sportista. pa pogledajte mu telo jbt, moj deda ima bolje telo nego on. normalno da se nosi na terenu kao baba….
radi na sebi pa se vrati mudri. hvala za golove.

Reply
marko мај 30, 2013 at 16:38

…jedan balvan manje! Idemo dalje… Sledeci…

Reply
Mladjen мај 30, 2013 at 15:58

Ovako, da smo kojim slučajem bili šampioni, sada bi ste o njemu pričali u superlativu… Nismo šampioni jer je to i realno… Iskreno dobro je što smo drugi… imali smo sreće, zato smo drugi. Sada kad odlaze Mikić, Petković, Spajić, Maksimović, Garido, Dauda, Mudrinski, itd…PRavo je vreme da Savićević, Ožegović ,Mihajlović zaigraju malo više… I od sada forsirati samo to što imamo… a ne dovoditi po svaku cenu Leandre, maestre, i te „talente“… I mislim da je vreme da i Bajko ode, i oproba se negde, a priliku da dobije talentovaniji Kirovski… Garido koji je dugo najavljivan kao extra igrač, ne kažem nije loš, ali DA LI JE BOLJI OD MIJAILOVIĆA ? Da li Dauda bolji od naših mladih napadača… da je bolji ne bi sa 26 godina igrao u osrednjem švedskom kalmaru… Otićiće i Lazović… Biće veselo… ali šta da se radi… Nadam se da neće biti mnogo „BOMBI“ na leto, koje nikad ne explodiraju!

Reply
ЦЗХН мај 30, 2013 at 15:51

Колико нелогичности…годину дана се по форумима кука како немамо класичну 9-ку а сада није ок што има те предиспозиције.Ваљао је кад је решетао…Зар је крив што нико нема појма нити зна упутити центаршут?Иди Делијо,пусти умишљене ауторитете нека се уче на Звезди.

Reply
Dejan CZ мај 30, 2013 at 15:49

Da li je moguce? Da li se secate pre godinu dana koliko ste smarali o dolasku Mudrinskog, svaki dan stotine komentara da treba doci i sada kada je prvi strelac opet ne valja, a ne valja jer je tu Dauda, a razlog je sto uvek vise cenimo tudje nego svoje. Mudrinski je dao 12 golova na 30 utakmica, a ovaj 4 na 12, sto govori da Mudri ima bolji postotak, a sa napadacem poput Daude koji kada je trebao da bude u najboljim godinama pravi korak nazad u karijeri nikada na zalost postati sampioni necemo. Bude li on glavni centarfor tesko nama, ali ok, vreme ce pokazati, a sada minusi 😀

Reply
ЦЗХН мај 30, 2013 at 15:52

Браво друже!!!

Reply
delije Gorazdevac мај 30, 2013 at 14:46

Bolje on da ode, a Daudu da zadrze. Dauda je pravi napadac.

Reply
aleksandar kg мај 30, 2013 at 14:45

U danasnjem fudbalu se sve manje traze centarforovi kao sto je Ognjen. Ima on dobaer njuh za gol, skok igra mu je odlicna, ali fali mu kretnja, i Levandovski i Gomez i drugi viskoki napadaci su kao vidre, 90. minuta se krecu otvaraju prostor, aktivno ucestvuju u igri…… Sto je najveca tuga, Mudri i da dobije vecu minutazu, retko ko bi mogao da iskoristi njegove kvalitete jer nasi bocni igraci NE ZNAJU DA CENTRIRAJU, ni iz mesta, a kamoli iz punog trka……. Ipak hvala mu za golove koje je postigao i puno srece u nastavku karijere

Reply
Zoki мај 30, 2013 at 14:49

Svaka casta za komentar i ja sam misljenja da se ovakvi napadaci sve manje traze. On je klasicni sidras……. To je nekada prolazilo ali sada ……… tesko

Reply
Čiča мај 30, 2013 at 13:34

Lično bih voleo da Mudrinski ostane i da dobije veću minutažu. Primedbe da nema dobru tehniku su nebitne. Ni Žigić nije bio neki tehničar pa je bio glavni igrač u svojoj generaciji.

Reply
bata011 мај 30, 2013 at 13:44

Slazem se brate sa tobom jer ako malo bolje pogledas kakav je Runi tehnicar u odnosu na mnoge druge golgetere, ali zato majstor trpa sa svih strana i odakle god mu padne na pamet.
Mudri ostani.

Reply
Čiča мај 30, 2013 at 13:49

Upravo tako. Takvih primera ima mnogo. Recimo, naš veliki golgeter iz Džajine generacije, Vojin Lazarević, nije imao neku naročitu tehniku. Jedan od najvećih svetskih golgetera, Gerd Miler, takođe nije imao neku naročitu tehniku.

Reply
Zoki мај 30, 2013 at 14:16

Apsolutno si u pravu sto se toga tice, bilo je igraca koji nisu imali tehniku ali su imali neke druge kvalitete a ovaj nas nema nista nazalost. Nama treba igrac koji moze sam sebi da stvori sansu a ne da ceka neke nabacaje i frljoke sa pola terena.

Reply
Čiča мај 30, 2013 at 14:34

Lazarević nikada nije sam sebi stvorio šansu, kao ni Gerd Miler. Oni su jednostavno znali da daju gol tj. da se nađu u pravo vreme na pravom mestu. Mudrinski je jesenas u jednom momentu bio prvi strelac lige što potvrđuje da je golgeter. Više mu od toga i ne treba. Ono što Zvezdi treba je „igra“ iz koje će se stvarati šense i njemu i drugima. A to Zvezda ove godine nije imala.

Zoki мај 30, 2013 at 14:46

Lazarevic sebi nije stvorio sansu ali je imao Dzajica koji mu je davao lopte na tacni. A sta je Dzaja tada bio…….. BOG. Da si stavio Drvo na 10 metara Dzaja bi ga pogodio i usla bi u gol. Ne mozes porediti Lazarevica, Milera sa Mudinskim.

Reply
Skrilex мај 30, 2013 at 13:32

Pa taj dauda je dosao nespreman i nije prosao pripreme ,i opet se videlo da je dosta bolji od mudrinskog u svakom segmentu igre.Zadrzati daudu!

Reply
bata011 мај 30, 2013 at 13:41

Nemam nista protiv Daude i voleo bih da ostane ali j..es fudbalera koji doceka pocetak prvenstva (a kod njih je bila polovina) nespreman. To samo pokazuje da bas i nije predan fudbalu koliko i treba da bude jedan profesionalac.
Tako da to opravdanje ne pije vodu.

Reply
Spartanac мај 30, 2013 at 13:52

Igrao je u Svedskoj,a tamo se u drugim delovima kalndarskih godina nego kod nas igra prvenstvo!

Reply
Chinez мај 30, 2013 at 12:20

Mudri, svaka tebi cast, mnogo si dao Zvezdi, momak si za primer. Ne obozavam tip napadaca kao sto si ti, ali si mnogo pruzio, mozda i najvise od svih u ovoj sezoni. Sto je jos bitnije, mnogo si pruzio, ali to nije sve, od tebe se mozda i uzme koji dinar, za razliku od nabedjenih zvezda od kojih se ocekuju pare, a nikad nista da se uzme.

Reply
Realan82 мај 30, 2013 at 12:59

Da da uzecemo za kikiriki i semenke.

Reply
Zoki мај 30, 2013 at 12:14

Vjerujte da nismo nista izgubili njegovim odlaskom. Lik nema tehniku, nema brzinu, ………. prosjecan igrac, samo je zauzimao mjesto Mihajlovica

Reply
anonimus мај 30, 2013 at 12:25

Taj Mihajlovic jedino sto ima je dobra veza sa Stojadinovicem.Dao gol u omladincima i odma vanseriski igrac.Zato oni koji nesto znaju i odlaze odmah jer ne zele da trpe nepravdu,a nama ostaju nabedjene zvezde tipa Mihajlovic i Ozegovic.

Reply
Zoki мај 30, 2013 at 12:32

Ja nisam rekao da je Mihajlovic vanseriski igrac ali je bolji od Mudinskog kako god okrenes. Tip je prespor, nema tehniku …….. nema nista sto treba da ima napadac osim te igre glavom( sa obzirom na velicinu glave i nije mu tesko da bude dobar)

Reply
Zvezdas Ivanjica Guerrini мај 30, 2013 at 12:36

Razocaracete se Mihajlovicem…Pazite dobro sta vam kazem…Napumpan igrac…

Reply
Zoki мај 30, 2013 at 12:43

U koga se nismo razocarali u zadnje vrijeme. Svi forsirate pricu o tim omladincima nasoj skoli i tako to, odmah napadate igraca. Neka odigra 5 utakmica pa napadajte bilo koga. Mihajlovic nije neki igrac ali je bolji od Mudrinskog

anonimus мај 30, 2013 at 13:30

brate ja ne napadam Mihajlovica zato sto on ne zna,nego zato sto ja znam kako je on dosao do prvog tima,a i kako je i zbog cega vracen posle ispada koji je napravio.Nas problem nije losa omladinska skola nego sto mi uzimamo najlosije iz tog pogona zbog raznih stvari koje nemaju veze sa fudbalom.Da nam je skola toliko losa ne bi za ovih sest mjeseci bez utakmice za prvi tim u evropu otislo pet igraca.

Reply
Zoki мај 30, 2013 at 14:07

Posto si ti upucen u stanje i kvalitet igraca u Omladinskoj skoli, da li ima igrac koji moze da pruzi vise od Mudrinskog i Mihajlovic u narednoj sezoni. Ja nisam upucen i ne mogu da gledam utakmice omladinaca, Govorim za ono sto sam vidio. Takvo je nase drustvo da se samo preko stele dolazi do cilja bio to fudbal ili neki drugi posao. Ne valja ni napadati igrace koji je odigrao 2 utakmice za prvi tim

delije Gorazdevac мај 30, 2013 at 14:54

Mihajlovic je bio najbolji strelac na pripremama u Turskoj.

Reply
lpool мај 30, 2013 at 12:01

Fala matori srecno ti bilo 🙂 I treba da ide i da igra,nek nadje klub koji ce igru graditi oko njega.. Realno nije nam potreban za ovaj sistem igre plus ima mnogo los ugovor.. Nadam se da ce makar deo zarade ici u nasu kasu !

Reply
DeckyStrasni мај 30, 2013 at 12:22

tesko, kad na transefrmarktu pise milion i po znaci mozes da racunas na nekih milion, posle menadzera, jagodine i plata koje je on dobio opet minus kod nas 🙁

Reply
anonimus мај 30, 2013 at 12:26

mi nemamo sistem,i nemamo igru a sa trenerom kakav je nas nikad necemo ni imati.

Reply
Srba мај 30, 2013 at 11:52

Ajde pustite sada simpatija i sagledajte realno, otisao je Spajic a za njim i Mudri, a Dauda nam ostaje ciji je ugovor veci nego kod ove dvojice, dalje, Dauda je dosao kao veliko pojacanje, na pocetku je zablistao 5 utakmica 4 gola, a kasnije 7 susnih utakmica, masi prilike jedan na jedan, dalje, ima 25-26 godina, njegova cena kod nas nace rasti ili ce jako sporo, ako ostane dve godine nikome ga uvaljati necemo moci, a Spajic ima samo 20 godina i njegova cena bi mnogo narasla, a i Mudri da je nastavio da igra sigurno bi mu cena presla 1,5m, prema tome bolje da su Daudu dali za licencu, ali pitanje je da li u Evropi ima takvih laika koji bi ovog napadaca platitli 1milion, cisto sumnjam, daleko je on od toga kako je ovde predstavljen jer nijedan stranac sa 25 godina ako je klasa nece doci iz jace lige u slabiju, ajde da mu je tek 20-21 godina pa ok, ali on je samo izvikan, losi potezi upravi. Neka nam je samo sa srecom ali tesko

Reply
Realan82 мај 30, 2013 at 12:08

Mudrinski 50% Jagodin plus placen 400 hiljada,kada ga prodamo za milion zaradi smo za nove mreze i lopte.

Reply
dusan мај 30, 2013 at 11:19

Izvuko nas je na nekoliko utakmica sve najbolje

Reply
Srba мај 30, 2013 at 11:17

Ja bi voleo na kraju da ostane, jer bio je nas najbolji strelac, ali sta je tu je, u svakom slucaju srecno u daljoj karijeri

Reply
realNo мај 30, 2013 at 11:16

nisi ti loš centarfor, ali si imao dva promašena zicera koja su nas možda koštale i titule, protiv radničkog u nišu i čini mi se protiv rada

Reply
Lekso мај 30, 2013 at 10:57

Ognjene brate, hvala za sve! 🙂

Reply
LAKI мај 30, 2013 at 10:50

Ocekujem da cu u napadu dogodine igrati Mihajlovic i Milunovic recimo 😆
Milunovic je inace bio CF pre nego sto je dosao u Zvezdu,obojica brzi,mladi jedino sto je i Milunvoicev ugovor 70:30 ….

Reply
kastiljo мај 30, 2013 at 11:37

dokle vise s tim milunovicem?decko je jedan najobicniji ulicni igrac,kome je jedini atribut sto ponekad ume da se stvori na pravom mestu….sve ostalo jedna velika 0(nula) ! s parama od mudrinskog isplatiti daudu i postarati se da ostane…

Reply
anonimus мај 30, 2013 at 12:30

tog daudu treba prodati za pola miliona ako neko pristane jer nije on za Zvezdu.

Reply
xXx мај 30, 2013 at 12:57

Sta sad i Dauda ne valja? Na prve 3-4 utakmice svi ste ga dizali u nebesa, a sad ne valja? Necemo mi videti titulu i naredne 6 godine ako nastavimo ovako da radimo. Dodje igrac odigra jednu sezonu i odma ga prodaju, pa opet dodje drugi igrac, pa opet uigravanje, a nama prolazi vreme.

Reply
babangida мај 30, 2013 at 13:55

Dauda,dauda,dauda.dokle vise on?dao je 2 gola hajduku iz kule i to je sve od njega.zar zbog njega oterati mudrinskog?najbolji nad spic od zigica.zao mi je sto ides i stvarno srecno jer ocigledno ne odgovarad nasem sistemu,koji nzm otkad ga imamo realno.koliko nas je puta izvukao i koliko ste se svi kleli u njega,a ti ste sada zaboravili…zalicemo mi za njim

VLAJKO^^ мај 30, 2013 at 19:25

Da je Milunovic dobar igrac on bi ostao u Belgiji ili odakle je vec dosao, nebi on dolazio ovde uopste nego bi ga trazio neki bolji klub.

Reply
boban мај 30, 2013 at 20:39

Milunovic JE dobar igrac ! covece on ima samo 20 god.,mozda i manje..ima brzinu , dribling ,sut , dao je i nekoliko vaznih golova pa sta treba vise da uradi ?da li je imao sa kim da igra posto su vecina u ekipi balvani koji neznaju ni precizan pas da naprave ? treba imati strpljenja sa mladim igracima…. da su ostalih deset u ekipi imali drskost , volju i borbenost kao on mnogo bi bolje prosli ove sezone..

Reply
milos мај 30, 2013 at 10:45

e klinci kako ste samo glu.pi,brzo ste zaboravili golove koji su nas izvlacili iz blata,mozda je dauda bolji ali on ima 26 godina i od njega se nece zaraditi nista,pod hitno smeniti stojadinovica i neka vodi svog trenra odkale je i dosao,dzajicu javi se,vodis li ti klub ili stojadinovic,kako neko moze da ovo radi a nece imati novca da dovede bolje,u radu je da ti je neko dao 10 milion da dovedes bolje ali ti teras mudrinskog a neznas da li ces imati za drugog…

Reply
Darko мај 30, 2013 at 10:36

I treba, zasto bi forsirali igraca koji 50% nije nas i punili drugom kasu.

Reply
Zvezda mi je sve мај 30, 2013 at 10:32

E, muto mutavi! Videlo se na derbiju kakav je taj Dauda… Mudri je nas najbolji strelac, i zasto ga prodavati?!

Reply
Petak 13-ti мај 30, 2013 at 10:28

Srećan ti put mudri hvala za golove.

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT мај 30, 2013 at 10:13

Putuj igumane, samo da nam Dauda ostane, da prima redovno platu, p ca biti za klasu bolji od Mudrog 😀

Reply
Danijel мај 30, 2013 at 10:32

Videlo se u derbiju kakva je Dauda klasa!

Reply
Srba мај 30, 2013 at 11:16

Po cemu je za klasu bolji. Brzi jest, ali nema osecaj za go, a sta ce nam takav napadac. Lik dao 4 gola na 12 utakmica, a mudri 12 na 30, a uz to poslednjih 7-8utakmica kada se sastave nije odigrao jednu celu (ne racunajuci protiv Vose), pa onda uporedi ucinak jednog i drugog, a uz to Mudri igra za tri puta manju platu

Reply
kastiljo мај 30, 2013 at 11:40

sve je to lepo,ali dauda je tip igraca koji iz jednog suta ili poteza moze da resi utakmicu,igrac sposoban da sam sebi stvori sansu,dok je mudrinski ala andrija kaludjerovic kome treba da se servira zicer 3x da bi ubo jedan…

Reply
... мај 30, 2013 at 12:27

Da samo sto tom vasem Daudi treba 5 prilika za go. 7 Utakmica nije dao go, a u tih 7 meceva odigrao je preko 550minuta i to vam napadac i onda se cudite kada nismo SAMPIONI, samo vi takve dizite u nebo, bicemo sampioni uskoro, e moja deco

Reply
marko мај 30, 2013 at 16:39

*goL

anonimus мај 30, 2013 at 12:32

dauda je resio par utakmica jednim potezom,ali tako sto je masio zicere.

Reply
... мај 30, 2013 at 12:28

I slepac jedan kakav si ti Zvezdas kada momku koji je bio prvi strelac kazes putuj igumane, to je veoma lepo sa tvoje strane a taj iguman kada je dosao dao je na dva meca golova koliko taj tvoj Dauda na 12 meceva, i uz to tri puta manju platu ima. A ti putuj igumane sa sajta kako te nije sramota da vredjas

Reply

Leave a Comment