Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Против Војводине шансу добијају омладинци

Након пораза у дербију, фудбалери Црвене звезде јуче су имали прилику да победом затворе сезону на свом стадиону. Међутим, Слобода је славила (1:2), а право је чудо да није било више лопти у мрежи након срамне игре изабраника португалског стручњака. Са Пинту је одлучио да у последњем колу ове сезоне шансу да омладинцима.

dsc_0030_resize_resizeОдмах после утакмице Португалац је рекао да његов тим нема квалитет шампиона и извинио се навијачима. За утакмицу са Војводином ван конкуренције за тим су: Бајковић, Микић, Пантић, Петковић, Младеновић, Миливојевић, Каду, Касалица, Дауда, Мудрински и Гаридо.

Ово ће бити шанса да фудбалско умеће покажу неки нови клинци појачани са пар играча који су неколико пута били стартери или улазили са клупе.

Своје место у тиму против Новосађана тражиће: Ожеговић, Михајловић, Савићевић, Весић, Асамоа…

Црвено-бели су у никад горој ситуацији, играње у Европи је под великим знаком питања, а јуче су и навијачи исказали своје незадовољство након меча са Слободом.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

31 comments

Marinko мај 23, 2013 at 23:16

🙄 ima zvezda mnogooo dobrih igraca u mladim kategorijama!! 95.- jaksic(desni bek); karaklajic; bane jovanovic; cikic..
96.- filip makojlovic, dusan djordjev(gk); marko grujic; luka lukovic; jovan aleksic; zarko zeradjanin..
97.- jovan vicic; marko mijailovic; milos stojanovic; nemanja tosic; borko duronjic; luka jovic; nikola jovanovic; bjelicic; rangelov.. Jos mnogo klinaca koji obecavaju.. Ali mora da se radi!!! I da se promeni politika kluba!

Reply
ja мај 25, 2013 at 15:16

Definitivno moraju da se promjene neke stvari u klubu, pocevsi od Omladinske skole.Tu djecu 95,96, i 97 godiste treba cuvati i raditi na njima, da bi poslje mogli da zaigraju za prvi tim.Nzm ko vodi Omladisku sk ali tu nesto smrdi.

Reply
Spartacus мај 23, 2013 at 22:54

A Pantic sinoc na Riveru…. Treba mu polomiti sve cet’ri…

Reply
Spartacus мај 23, 2013 at 22:01

Ima u Zvezdi talenta, ali ako pogledate ko je uploadovao ovaj video bice vam jasno da je Jovic izgubljen za Zvezdu.. Ramadani ce nas ka**ti jos dugo…

Reply
JAS87 мај 23, 2013 at 20:31

Luka Jovic napadac, rodjen 23 decembra 1997 godine (15 god) buducnost ZVEZDE…. Nejgov video.. http://www.youtube.com/watch?v=lz2E6RJA3Y8

Reply
.... мај 23, 2013 at 20:51

Dokaz da u Zvezdi ima telenata,sa njima treba raditi i naravno ne smije se desiti ista greska pa da prerano odu.Jer to su Zvezdina djeca, koja ce u buducnosti osvajati titule.

Reply
Marko мај 23, 2013 at 16:55

To sto sad radite ste trebali da uradite dok je generacija 95 bila na okupu a sad kad su ih
Vasiljevic i Kaplanovic oterali ovo je promasajt to cete se i sami uveriti.Nastao je jaz od najmanje dve godine.Od osam prvaka samo su pioniri 97 prvi i dominantni,ali i njih sad rasturaju nestrucnjaci.

Reply
jagodina navija za zvezdu! мај 23, 2013 at 20:57

Kako se zove taj Kaplanovic?

Reply
Marko мај 24, 2013 at 08:03

Velicko,oteran iz Hajduka,Borce,OFKa i onda ga kum Vasiljevic udomio u Zvezdu da rasturi najbolju generaciju,Sad gura decu 96 i 97 u prvi tim da se kompromituju jel nemogu da igraju ni sa svijim vrsnjacima

ofk

Reply
Spartacus мај 23, 2013 at 12:58

Ne znam što se zavaravamo da možemo nešto u Evropi napraviti kad ni u prvenstvu ne možemo da dobijemo lagano nijednu osrednju ekipu, da ne govorim o ovim boljim. Nama u zadnjem predkolu kvalifikacija MORA doći neki jak tim jer u žrijebu za zadnje kolo nismo povlašteni, a od ove sezone mislim da nećemo biti povlašteni ni u žrijebu za predzadnje kolo kvalifikacija.

Ja bi ove eure namjenjene za licencu drugačije usmjerio…platio bi neke dugove, eventualno doveo nekog igrača, pa u roku od godinu dana do sledećeg licenciranja postepeno bi poplaćao i ova dugovanja što nas koče za licencu.

Mislim da nije vrijedno platiti tolike pare i poslati Petkovića, Mladenovića, Pantića i ostale manekene da igraju Ligu Evrope. Dakle da platimo da nam brukaju sveti dres! To je isto kao da hoćeš biciklom (i to sa izduvanim gumama) da voziš reli Pariz – Dakar…

Da mi imamo bar E od ekipe onda bi se i trebalo potruditi da se plate ta dugovanja za licencu, ovako bar po mom mišljenju nema smisla…

Reply
Mani мај 23, 2013 at 13:47

Mi svakako moramo da platimo te pare za licencu… Ako to ne platimo preti nam suspenzija na nekoliko godina iz evrope, verovatno 3 kao i Bukurest i jos plus novcana kazna… Ne mozemo sad mi resiti kao, e necemo sad da platimo licencu pa da te pare potrosimo na druge stvari pa igramo sledece sezone Evropu… to Uefa ne dozvoljava!

Reply
Vlado мај 23, 2013 at 12:47

Kakav je kasalica omladinac?Ili Petkovic,Mikic Bajkovic i ostali.

Reply
Mani мај 23, 2013 at 13:47

Vojme oca!!!! :facepalm:

Reply
zoko мај 23, 2013 at 14:45

Vlado procitaj opet tekst gore pa svoj komentar i sve opet dok neshvatis kakvu si glupost napisao

Reply
Vlado мај 23, 2013 at 19:53

Zaludjenici,lupajte minuse.Po vama osvajamo ligu sampiona.

Reply
Zvezdas Ivanjica Guerrini мај 23, 2013 at 12:29

Trebali smo da uradimo ono sto je Nebojsa Covic predlagao…a to je da izadjemo u ove sezone sa omladincima da odigramo…Da ako treba zrtvujemo i ovu polusezonu,pa i onu tamo celu,ali onda za uzvrat dobijamo dobar,mlad tim…Evo,doveo je Stojadinovic Daudu,koji po meni nista znacajno nije pokazao,postigao je 4 gola na 12 utakmica,ipak slozili se ili ne to je za jednog stranca premalo(Mudrinski je dao 11 golova na 22 utakmice!?)…Doveo je Garida,koji je potpuno razocarao…O Petkovicu necu ni da pricam…A jos ovi stranci kad nas tuze zbog ne ispacenih obaveza tesko nama…Rasprodati ovo,i igrati za mladim momcima…

Reply
LAKI мај 23, 2013 at 14:19

Znas kako,doveden je kao besplatan igrac plata mu je 200 000 e nek ga uvaljaju za milion mi smo na dobitku 800000 … 😛

Reply
Zvezdas Ivanjica Guerrini мај 23, 2013 at 17:30

A sta ako dobije raskid?Sta cemo onda?Nit igraca,nit para,a sto je najgore moramo da mi njemu da platimo…

Reply
realNo мај 23, 2013 at 22:21

sine Dauda je za klasu bolji od kompletne jelen super lige, i nemojte vda lupetate na osnovu par utakmica što nije dao gol. Pa jel mu neko napravio šansu, aj el mu neko možda dao pas u prazno na derbiju. Čovek jednostavno nema sa kime da igra, brz je, zna da se otvara, ima tehniku, šutira ubija…

Reply
Maksa мај 23, 2013 at 12:25

Rapid isto nije hteo da izadje u Evropu jer nisu izmirili dugovanja, suspendovala ih UEFA i jos moraju da plate kaznu od 175 000€.
Znam da veliki deo nas zivi u zabludi i ne prihvata realnost. Postoje dve varijante sto uprava vrlo dobro zna, a mi i dalje ovde pisemo moze ovako, moze onako…
Prva varijanta za koju se i uprava opredelila koliko vidim je da iskukaju dva miliona verovatno od Gasproma i izadju u Evropu kako bi izbegli UEFA-ine sankcije na duzi period i od omladinaca skrpiti okosnicu tima za narednih par godina.
Koliko sam cuo pokusali smo jednog jakog sponzora da dovedemo ali ljudi su odbili, zasto bi dali vise kesa od Gasproma, a Gasprom opet bio kao glavni sponzor (inace, Gasprom nema nameru da raskida ugovor sa nama). A sto je najgore nismo u sitiaciji da ih uslovljavamo…
Meni se ovaj plan ni malo ne dopada jer ocekuje se pomoc drzave koju necemo dobiti i opet cemo biti priterani uza zid i izgubiti i sledecu sezonu.
Druga varijanta i meni licno mnogo delotvornija je da vise nema cekanja nego treba biti realan koliko god to nas bolelo i proglasiti bankrot. Ako je mogao jedan Rendzers koji je daleko poznatiji i trofejno bogatiji od nas zasto mi ne mozemo? Hocemo opet da kaskamo u mestu i da presipamo iz supljeg u prazno dok godine prolaze?
Ako bi proglasili bankrot i krenuli od zone Beograd (mislim da bi tako trebalo) to u perspektivi ne bi bilo tragicno. Zvuci paradoksalno ali, veci bi imali priliv novca. Kako?
Evo vam odgovora… Od sponzora!!! Garantujem da bi imali jaci sponzorski pul ako bi krenuli od nule jer bi u tom slucaju ogroman broj navijaca pruzao podrsku Zvezdi, prosecna poseta bi bila 20 000 uveravam vas, a koji to sponzor nema interesa da se reklamira pred tolikom masom? I ovaj Gasprom nije ovde sto voli Zvezdu ili sto je Zvezda jaka vec zato sto je najgledaniji klub na ovim prostorima. Znam ja da je nepopularno danas govoriti o hasenju ali svako iole normalan zna da od dva zla trebamo birati manje zlo. Zvezdas sam veliki, kad sam bio stariji pionir trenirao sam u Zemunu kada je Zemun bio stabilan prvoligas i tada sam imao sansu da predjem u Partizan ali srce nije htelo i je u Zvezdu u kojoj tada nije bilo mesta za mene. Tada je moju generaciju u Ubezdi trenirao Krivokuca koji je rekao mom tadasnjem treneru da nema mesta za nove igrace (nas troje smo tada trebali da odemo u Zvezdu). Kada je za to cuo sekretar kluba koga necu da imenujem ali znate svi ko je, svima nam je podelio ispisnice i ja sta cu, otisao u Obilic, posle Obilic pukao i digao sam ruke od fudbala. Ovo sam namerno napisao da bi videli da sam sebi naneo stetu oz ljubavi prema Zvezdi da ne kazete da sam manji zvezdas od vad jer guram onu pricu o bankrotu ali, to je realno stanje.

Reply
mariachi мај 23, 2013 at 12:41

Jos jedna dobra stvar ako mogu tako reci kod bankrota je da bi svi lopovi otisli iz Zvezda a ostali bi samo oni koje je vole bezuslovno! Odmah bi otisli Antic, Radujko i ostali koji nisu tu zbog Zvezde!

Reply
Maksa мај 23, 2013 at 13:02

Kokeza, Vesic…

Reply
Spartanac мај 23, 2013 at 22:09

Sto se tice bankrota mislim da tu prica nije bas tako jednostavna…..ok da se proglasi,ali onda ide namirivanje poverioca iz osnovnih sredstava,tj od prodaje imovine…….e tu bi sad bila caka…..ali nesto drugo je problem…..otisao bi u petu ligu,dosao za pet godina u prvu ,ALI SA IDENTICNIM SISTEMOM FUNKCIONISANJA!!!!!Mi imamo los sistem.Kada bi otisli u petu ligu….otisli bi 60% ljudi,zaposlenih……ali ti garantujem da kada bi usli u super ligu da bi problem ostao isti.Ja zaista mislim da je privatizacija resenje.Pricu da ce neko da nas kupi,pa da ugasi klub i tamo gradi stanove pustaju politicari kojima odgovara da je Zvezda na aparatima,pa da nam se pred izbore pojavljuju “sposioci“a tu pre svega mislim na SPS koji je rak rana naseg i sporta i drustva……..setite se samo onog novog stadiona i memoranduma pred prosle izbore…….Antic i Skundric kod nas…..tamo Ruzic…….smesno……ZNAS KAD BI,DA SMO PRIVATNI KLUB,NEKI KOKEZA ILI TONCEV MOGLI DA PRICAJU STOJADINOVICU DA JE GARIDO VALJA ILI NE!!!????NIKADA!!!!!!A ovako su politicari gazde,jer nema privatnog novca,jer nema privatizacije…..pare dobijamo od javnih preduzeca,a direktori su iz stranaka.I ZATO NAM VEDRE I OBLACE KOKEZE I TONCEVI,JER TI IDES KOD NJEGOVOG STRANACKOG KOLEGE U TELEKOM,NIS,LEASTU PO PARE!!!!!A TAMO GDE POLITICARI VODE FUDBALSKI KLUB ,KAO REZULTAT DOBIJES UPRAVO ZVEZDU!!!!!!

Reply
A мај 23, 2013 at 12:24

MISLIM DA NAM JE PORED LAZOVICA U DERBIJU NEDOSTAJAO I FILIP MLADENOVIC.
TOLIKO PUTA JE BIO OSPORAVAN,KAO IGRAC KOJI NEMA ASISTENCIJA I DA NE ZNA DA DA GOL.
JA SE MNOGO NE OSVRCEM NA STRUCNE KOMENTARE POJEDINIH LICA.
PO MENI DA JE IGRAO U DERBIJU MNOGO BI NAM ZNACIO,DECKO JE IZUZETNO PRODORAN I GLODARIMA BI STVARAO VELIKE POMETNJE.

Reply
kastiljo мај 23, 2013 at 19:48

au brate,ja se nadam da je ovo sarkazam bio…

Reply
VESICU ODLAZI! мај 23, 2013 at 12:21

Ovo smo odavno trebali da uradimo,jos na pocetku vladavine sopotskog viteza i sefa mu vesica.Sigurno bi godinu-dve bili nekonkurentni za titulu,ali bi posle toga zaredjali sa titulama i ne bi dozvolili omrazenom jsdp da se izjednaci sa nama.Medjutim,bolje i sada to uraditi nego se za 3-4 god. kajati sto nije uradjeno bar posle posta od 6 god.Jer mi prebijene banke nemamo,povredio nam se najbolji igrac,sto je umnogome odlucilo derbi i titulu,i ako ostavimo ove neznalice koje nemaju ni priblizan kvalitet renomeu Zvezde,opet cemo gledati isti scenario na kraju narednog prvenstva.

Reply
mille мај 23, 2013 at 12:20

Krajnje je vreme bilo ….

Reply
ZORAN мај 23, 2013 at 12:14

po mn je velika greska stojadinovica sto je doveo i garida i daudu kad su dosli rekli su da nije cilj da se bore za titulu vec da spasu klub od propadanja pa sta ce ti onda tudji igrac i igrac koji prima 200000 godisnje???? zasto nije igrao mudrinski i mihajlovic i micko umesto garida sad bi ih trazilo pola evrope i dobili bi lepe pare od njih ovako nis garido ode a dauda ce verovatno raskinuti ugovor 😳

Reply
Petak 13-ti мај 23, 2013 at 12:10

TAKO JE TREBALO ODAVNO!

Reply
nikola мај 23, 2013 at 12:06

klinci sad se pokazite , vasih 5 minuta !

Reply
Delija_ZH мај 23, 2013 at 11:44

tako i treba. ajde klinci da pokazete sta mozete!

Reply

Leave a Comment