Moja Crvena Zvezda
ОсталоЏудо

Страхиња Бунчић освојио бронзу на ЕК у Питештију

Наш Страхиња Бунчић (до 66 кг) освојио је бронзано одличје на Европском купу у Питештију у Румунији. У одличној конкуренцији у коме се 41 такмичар надметао за титулу, Бунчић је још једном потврдио квалитет на међународној сцени.

Млади Бунчић одлично је почео учешће на Европском купу. У првом колу са 7:0 савладао је Дариуса Минхеа Богдана из Румуније. Ипоном је савладао Бугарина Калоyана Раднева у другом и домаћег представника лоресцу Адријан Ионута у трећем колу. У полуфиналу са Рецепом Лилинцом из Турске спортрска срећа није била наклоњена нашем Бунчићу. У репасажу. Бунчић није дао простора за маневар Димитриyу Схаррову из Русије као ни Балши Синановићу из Црна Гора и тиме изборио могућност да се нађе на трећем месту победничког постоља.

-Одлични мечеви и противници. Драго ми је да сам био убедљив и да сам на најбољи начин показао да сам у одличној форми. Сада је најважније да на исти начин наставим и тако на најбољи начин наставим припрему за Европско првенство– рекао је Страхиња Бунчић.

 

Повезане вести

4 comments

INĐIJA апр 29, 2013 at 13:58

Je l’ ima decko neke veze sa Zvezdom?

Reply
Goran мај 1, 2013 at 10:41

Naravno da ima Indjija Strahinja je clan dzudo kluba Crvena Zvezda 😉

Reply
Mare мај 1, 2013 at 12:55

sta znam, nema ni jedno nase obelezje na slici, a i ne spominjemo se u tekstu

Reply
Goran мај 2, 2013 at 11:27

Hehe pise nas Strahinja Buncic na pocetku teksta,nas moze znaciti i Srbin ali i Zvezdas posto je ova vest na sajtu moja Crvena Zvezda. A i ako odes na Zvanicni sajt dzudo kluba Crvena Zvezda ima isto vest o njegovom uspehu 😛 Pozdrav!

Reply

Leave a Comment