Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Микић и Спајић након Доњег Срема

Nikola Mikić

После тешко извојеване победе над Доњим Сремом, штоперски тандем Црвене звезде Никола Микић и Урош Спајић истакли су да су прегрмели изузетно тешку утакмицу, и да су на крају захваљујући срећи сва три бода остала на Маракани.

Nikola Mikić
Nikola Mikić

Једини стрелац на мечу био је управо заменик капитена Никола Микић у 57. минуту.

– Изузетно напорна утакмица. Сами себе смо увели у нервозу јер нисмо ушли у утакмицу на најбољи начин, и како смо то радили у неким ранијим мечевима. Фудбалери Доњег Срема показали се се као изузетно дисциплинована и организована екипа. После пет узастопних победа, сигурно да су навијачи очекивали да пружимо бољу партију и будемо ефикаснији, међутим, сматрам да су ипак три бода из данашње утакмице најважнија. Окрећемо се наредном ривалу, такође изузетно тешком противнику, екипи Јагодине, и мораћемо да пружимо много бољу партију уколико желимо да наставимо серију победа – рекао је Микић.

Заменик капитена Црвене звезде ретко постиже поготке, али када то учини, углавном се ради о головима који одлучују победника.

– Изгледа да је тако. Сваки пут када постигнем гол, он буде одлучујући. Сигурно да бих волео да до краја сезоне будем стрелац на још неком мечу, међутим, најважније је да екипа побеђује, и данашњи гол је плод игре целог тима, а не индивидуалан успех – каже Микић.

Откада је Рикардо Са Пинту упарио у последњу линију одбране Николу Микића и Уроша Спајића, Црвена звезда делује много сигурније. У прилог тој чињеници иде и податак да су црвено-бели у претходних шест утакмица на којима их је предводио Португалац, примили само један гол.

– Данашњу утакмицу морамо што пре да заборавимо, и окренемо се новим изазовима. Победили смо уз дозу среће, коју можда на неким ранијим сусретима нисмо имали. Деловали смо доста нервозно, јер по мом мишљењу, нисмо имали добар приступ на почетку меча. Како је утакмица одмицала, постајали смо све нервознији и као што сам већ рекао, успели да победимо Доњи Срем иако је, руку на срце, резултат могао бити неповољан по нас. Навијачи су негодовали са правом, и имају право на то јер су током целе сезоне били наш 12. играч – рекао је Урош Спајић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

10 comments

zvezdas апр 28, 2013 at 16:48

jeste da fudbalski nije potkovan i da maltene ne zna nista,ali za borbenost ne mogu nista da mu kazem plus covek se ponasa skroz korektno i profesionalno…i kao sto su neki rekli,steta sto nas njegov gol nije odveo u grupe LE

Reply
... апр 28, 2013 at 22:49

Ne preteruj nije da ne zna nista, nije on ona rupa Cirkovic sto je igrao za komsije pa da zna samo trcati. Ume Mikic da odigra jako kvalitetno

Reply
marko апр 28, 2013 at 14:12

ljudi gledao sam snimak sinoc zvezda donji srem ono je sramota i bruka kako smo igrali pod hitno prodati neke igrace i dovesti minimum 5 pojacanja mora da se igra brze i da se pritisne protivnik na svaku utakmicu

Reply
Lekso апр 28, 2013 at 15:56

Od kojih para,majka? Od kojih para?

Reply
ZORAN апр 28, 2013 at 14:09

izgleda da su njih dvojica dobitna kombinacija u odbrani 😀

Reply
УШЛО У КРВ И ДОВИЂЕЊА апр 28, 2013 at 12:19

Kasalicu na prodaju. Asamoa, Dauda i Mijailovic – jedini igraci koji se svakog meca bore do poslednje sekunde.

Reply
INĐIJA апр 28, 2013 at 15:33

+ Garido, Spajic, Mihajlovic, Bajkovic, Lazovic, Milunovic, Kadu, Savicevic, Cikic i Kirovski

Reply
Kastro апр 28, 2013 at 12:08

Bez obzira sto ga mnogi napadate Mikic je dosta dobar, pogotovo kada se uzme u obzir da ima jedan od manjih ugovora. Lik igra za Zvezdu srecem

Reply
bijelac апр 28, 2013 at 15:10

nije fudbalski talentovan ali on je jedan od retkih profesionalaca u klubu,sve je postigao samo radom i zalaganjem pa mu se tako i vraca kod svakog trenera…zao mi je zbog onog gola u bordou sto ne prodjosmo,jer kada je on dao,izgledao je kao da oce srce da mu pukne..

Reply
uros апр 28, 2013 at 11:35

E da je samo bio odlucujici onda kad nam je najvise trebalo…

Reply

Leave a Comment