Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКлупска дешавањаКошарка

Дејан Ђокић: Ту сам да помогнем

sp-djokicЦрвена звезда одлучила је пред старт Суперлиге да због ограниченог броја странаца „прецрта“ са списка Предрага Самарџиског чије место ће заузети Американац Елтон Браун. Ипак, нови играч у тиму Црвене звезде у Суперлиги биће и плејмејкер ФМП-а, Дејан Ђокић. Он је у Првој Мушкој лиги Србије наступајући за клуб из Железника просечно бележио 10,8 поена, што је била довољна препорука тренеру црвено-белих Влади Вукоичићу:

Знам екипу, јер сам прошао припреме на Златибору. Систем познајем, кретње сам научио гледајући екипу током сезоне. Ново искуство је рад са тренером Владом Вукоичићем, мада сам се сретао са њим када сам био клинац у ФМП„, почео је причу за „Спорт“ Ђокић.

Саиграче већ познаје:

Знам их све. Са некима се знам од детињства… Али, буквално. Рецимо са Иваном Смиљанићем сам почео да тренирам. Били смо комшије, кренули смо на први тренинг заједно… А како и да их не познајем када сам толике године био са њима у ФМП.“

Да ли се нешто променило у односу на припреме на Златибору:

Види се да је атмосфера сјајна. Да постоји одлична „хемија”.“

Плејмејкер не очекује велику минутажу ове године:

Не очекујем велику минутажу. Потпуно сам свестан ко су играчи који бране боје Црвене звезде. У сваком случају, велика је ствар што ћу моћи да радим са играчима какви су Демаркус Нелсон, Вук Радивојевић или Игор Ракочевић. Ту сам да помогнем, да учим и да овај период искористим максимално. А ако се укаже шанса, приграбићу је.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

... мар 27, 2013 at 22:11

Gde vam je Rebic?!

Reply

Leave a Comment