Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Милијаш: „Недостаје нам самопоуздања и стабилности“

MilijasНакон тренера Александра Јанковића као најстарији, најискуснији и најпосле као капитен екипе, са неколицином саиграча разговарао је и Ненад Милијаш.

Он је такође рекао да му је пораз лично тешко пао као и свима у клубу и да што пре екипа мора да пронађе начин да се подигне и почне у континуитету да побеђује.

– Изгубили смо два бода после вођства у првом полувремену, много пропуштених шанси и нормално је што нам је нерешен резултат тешко пао. Из једне полушансе противник нам је дао гол, након чега нисмо имали ни среће да поново ми затресемо њихову мрежу. Тако се наместило једноставно – рекао је Милијаш.

Звездина „десетка“ на састанку са саиграчима након јутрошњег тренинга покушала је да утврди разлоге недостатка самопоуздања које црвено-бели очигледно имају.

– Сигурно да нам фали више стабилности и самопоуздања. Управо због тога се дешава да једно полувреме одиграмо добро, а друго лоше или да сат времена будемо доминантни а у последњих 30 минута закажемо. Зато нам је толико била потребна победа на јучерашњем сусрету и много би нам значила. Причамо међусобно и покушавамо кроз разговор да пронађемо разлоге недостатка самопоуздања. У Црвеној звезди је уосталом нормално да сте увек под притиском – рекао је капитен црвено-белих и наставио.

– Имамо још 13 утакмица до краја сезоне и верујем да ипак можемо да заређамо са добрим играма и резултатима. Нисам се сигурно вратио у Звезду да бих био други, већ да бих освајао трофеје. Морамо да покушамо све и вежемо неколико победа након којих ће нам сигурно бити много лакше.

Ненад Милијаш објаснио је и зашто јуче по завршетку меча на Врачару није био испред трибине са највернијим навијачима, заједно са остатком тима.

– Чуо сам од саиграча, а касније видео и у медијима да су ме навијачи прозивали. Објашњење је врло једноставно. Био сам врло нервоза и бесан, тешко ми је пао резултат и када је судија одсвирао крај био сам близу тунела и отишао сам у свлачионицу. Нисам чуо навијаче, иначе бих се сигурно појавио пред њима – закључио је везиста Црвене звезде.

Повезане вести

11 comments

Mladjen мар 5, 2013 at 17:01

Kako i da igraju, kad ne dobijaju platu 3 meseca???? 😕 Možete da ih pljujete koliko hoćete… ali niste u pravu!

Reply
aleksandar sd мар 5, 2013 at 14:53

Pa ti nemoj da sikas pivo kad ti treba stabilnosti… Nemate da jedete a pijancite po splavovima, pricaj to nekom drugom.

Reply
Djole- Jagodina мар 5, 2013 at 14:16

Nedostaje vama svest o tome da nosite SVETINJU na sebi kome to nije dovoljno da gine na terenu nek ide odmah ali ne vi ste veliki zvezdasi samo u izjavama na terenu ste nam najveci protivnici.Ma i bez trenera da igrate ako volite Zvezdu bili bi najbolji….SRAM VAS BILO SVE

Reply
ЗвездАле мар 5, 2013 at 14:00

http://www.youtube.com/watch?v=iojnxf51d6g Прича човек о Вукану и његовом презимену, дечко је за тебе ДОКТОР ФУДБАЛА, АЛО ДОКТОР СПЕЦИЈАЛИСТА ВУКАН САВИЋЕВИЋ !!! Много вас бре волим, али што је много, много је. Спрем’де те се за овај Нови Пазар да одеремо то у суботу, да не би било ломљења тих трски од ногу, што каже Лимени. Поздрав Делије

Reply
dragan мар 5, 2013 at 12:16

nedostaje vam dobar centarfor koji zna da da gol
vcxz<

Reply
marko мар 5, 2013 at 12:01

Dok Milijas „ocarini“ loptu na sredini, preskoci je 2-3 puta… …ode dozvola bato, ode dozvola…

Reply
milos123 мар 5, 2013 at 11:44

ma nedostaje vama jedna mochuga majku li vam vasu! 👿 jaaaaaaaao.sva sreca pa ja nemam nikakvu vlast u ovoj zemlji.pola vas ne bi preteklo ….

Reply
Nikola M. мар 5, 2013 at 09:38

Pa kad pre izgubiste to samopouzdanje koje ste nabili na pripremama i koga su vam bila puna usta kad ste se vratili sa priprema??? Kako ispari tako brzo, majku mu? Stidi se Samopouzdanje, napustilo si igrace kad im trebas, a bilo si tu sve vreme tokom priprema!

Reply
Zvezda Velikan мар 5, 2013 at 08:41

Nedostaje ti samopouzdanje i plasite se Rada, Spartaka, Pazara, a igrao si Englesku ligu??? Prhhhhhhh prhhhhhhhhhhhhhhhh o bozeeeeeeeee!!!
Ja da nosim kao navijac Zvezde dres velikana, pa nema te sile na svetu da bih se koga uplasio, nema je!!! ,,Gazio,, bih i grizao da bi se protivnicima noge tresle, ali vi to ne radite, gledao sam ja vas protiv Rada, vi mislite da se setnjom stize do bodova, i da vam se neko skloni sa puta a vi da postignete gol.
Drugar, do pobede se jedino dolazi ako od starta pa do kraja gazite i meljete rivala, uraganski napadate, a ne turistickom setnjom. Ne znam, ali ovakve malodusne generacije jedne C.Zvezde nikada nije bilo u istoriji!!!

Reply
Vuco мар 5, 2013 at 08:31

Cuti samo molim te, vuces se kao mrtvo kljuse po terenu ugledaj se malo na zanetija,gigsa i pirla koji su 10 godina stariji od tebe pa kidaju.

Reply
Laki мар 5, 2013 at 08:29

Gde je kapiteeeen je be te gde je kapiten ! 😀

Reply

Leave a Comment