Moja Crvena Zvezda
Фудбал

Џајић: „Звезда може без свакога“

У Црвеној звезди се наставља одлазак младих талената, након Шуљагића, Максимовића, Шакића и Симића, у последњих пар дана поново је било актуелно име Филипа Јанковића, дечка коме је Звезда пружила много, а он њој, на жалост, ништа. У разговору за „Журнал“ председник клуба Драган Џајић изјавио је да је причао са мајком Филипа Јанковића, као и да никога не треба приморавати да игра у Звезди:

Драган Џајић
Драган Џајић

„Разговарао са мајком Филипа Јанковића најнормалније, предочио јој да тренер Јанковић жели да га поведе у Турску. Она није помињала захтев за раскид уговора, у међувремену смо сазнали да је поднет, а тренер је у том случају био јасан, да играч неће ићи на припреме. То је и логично. То су неке наслеђене ствари, у које нећу да улазим. Јер, мој став је да оног ко неће да игра у Звезди не треба приморавати или молити. Свако има право да бира своју судбину…“ – рекао је Џајић и додао да ће Црвена звезда опстати и без Јанковића и Џајића, и да веома мали број талената који оде у иностранство, успе:

„Младим играчима и сад мора да буде част. Да се разумемо, Звезда може без сваког. Живеће и без неког младог играча и без Драгана Џајића или било кога другог. Чак и ако би отишла у неки нижи ранг. Али, ти талентовани играчи и њихови родитељи би морали да швате да не смеју да журе, јер ко оде тако млад преко границе, част изузецима, брзо се врати. Мора да постоји неки природан пут.“

Које је ваше мишљење о Филипу Јанковићу? Укључите се у дискусију на МЦЗ форуму!

Повезане вести

16 comments

zoki феб 4, 2013 at 18:26

taj mali seronja ima godisnje 44000 evra alo bre za jednog balavca koji ni nos nezna da obrise i malo mu je ,a da dune malo jaci vetar odnese ga u dunav,preplacen ,uobrazen ,balavander ,propasce nacisto zivi bili pa videli . :facepalm:

Reply
UZICKI KORPUS феб 4, 2013 at 18:13

Da sam na Zvezdinom mestu,malom Jankovicu ne bih dao raskid ugovora,moze al da plati kolika mu je klauzula.Za sve sto se desava sa mladim igracima krivi su roditelji koji svoju decu odma daju menadzerima,njima ne trebaju menadzeri,oni su sami sebi menadzeri ako se pokazu na pripremama i na utakmicama….

Reply
Laki феб 4, 2013 at 19:52

Ku r ci na,tako reci patka.
Da smo mu placali platu mogli bi da trayimo,ovako posto obaveye prema njemu nisu ispunjene moye da radi sta oce.
Ne opravdavam ovo sto radi,ali svakako da ima pravo po yakonu da to uradi.

Reply
Joca феб 4, 2013 at 22:51

Pa i da si na Zvezdinom mestu ne mozes nista, jer ugovor ne raskida Zvezda nego arbitrazna komisija FSS. Koliko si ti glup. Ode nam tri miliona zbog 20 000 evra.

Reply
darko tomic феб 4, 2013 at 16:17

mi bez ZVEZDE ne mozemo !!!

Reply
zvezdana феб 4, 2013 at 15:15

Zasto onda one koji su odani Zvezdi dozive razne nepravde na ustrb onih koji su spremni da Zvezdi okrenu ledja.Vratili ste Cikica,koji je posteno odradio prvi deo priprema ,sta je sada u njegovoj glavi,da li to nekoga uopste zanima.ZVEZDO,CUVAJ TO STO IMAS,!!

Reply
ZvezdaRs феб 4, 2013 at 19:17

Cikic nije otisao u Antaliju zbog toga sto ide na turnir (msm da je u Italiji ) !

Reply
:) феб 4, 2013 at 14:52

Ima li on oca ? Jadan taj covek.

Reply
Pesho sever феб 4, 2013 at 14:24

Alooo Upravo treba nam Stoper sta je vama,na Jovanovica se ne racuna do daljnjeg o Maksimovicu da ne govorim,ok tu je mali Pantic koji je bio sjajan do povrede i Spajic koji po mom misljenju moze da bude igracina Krnetu ne racunam to sto on igra…Kvalitetan Stoper i to bi bilo super s-obzirom da niko nece otici od boljih igraca,i jedan Kreator igre nam je neophodan ali na Leto jer situacija je takva da bi to bio luksuz divesti jednog veznog…STOPEEERRRR OBAVEZNO

Reply
777 феб 4, 2013 at 15:10

prema informacijama iz kluba na večerašnjoj sjednici UO razmatraće se o nekoliko opcija na mestu štopera od kojih je jedan naš bivši igrač. po nekim informacijama radi se o iskusnom igraču i našem nekadašnjem kapitenu s. đorđeviću

Reply
Laki феб 4, 2013 at 19:53

Iskrenooo,jeste krneta kiiksao,ali pogleaj koliko je krneta puta kiksnuo a koliko maksa?
Krneta je kiksunuo protiv rada(2-2)
i dva puta protiv naftana…
Naftan smo prosli.

Reply
veliki pravi zvezdas феб 4, 2013 at 14:01

Dzajo tako je samo trazi sto vise reformi u nasoj Crvenoj Zvezdi za direktora mladih kategorija predlozi Panceva i dovedi sto vise djece iz Srbije , Crne Gore ,Makedonije ,Hrvatske i Ruminje 😀

Reply
miki феб 4, 2013 at 13:55

Upravo tako! Roditelji uproaste svoju decu tako sto ih pre vremena odvedu u inostranstvo preko nekih menadzera koji vrsljaju srpskim fudbalom, a dodatni haos je napravila UEFA tako sto klubovi jednostavno ne mogu da sebe zastite i ulaganje u te mlade igrace….Pre neki dan je bila emsija na jednoj od nasih tv stanica, u kojoj je potvrdjeno da klub sme da napravi ugovor samo do 18-te godine sa maloletnim igracima sto dodatno objasnjava stvar. Jednostavno ni jedan nas klub ne moze da se zastiti i da veze ugovorom mladog igraca npr do 22 godine, i naravno gledajuci u kojoj bedi zivimo jasno je da klub ne moze ama bas nista da ucini da bi sprecio da mladi igrac ode iz kluba. Prakticno nema resenja jer mi nemamo da isplacujemo ni prvotimcima ugovore a kamoli da ponudimo mladim i neafirmisanim igracima bolje uslove od zapadnih klubova. Po meni je jedino resenje zabrana odlaska igraca u inostranstvo do 24-te godine od strane drzave i fss*a kao sto je to ranije bilo, inace odsmo svi u kanal jer je ova situacija postala neodrziva.

Reply
Lazovic za kapitena феб 4, 2013 at 13:53

Ne mora ni da igra ima ko hoce

Reply
VESICU ODLAZI! феб 4, 2013 at 13:46

Tako je legendo!Vrati kriterijume i standarde koji su nas uvek krasili.Videce oni kada Zvezda u dogledno vreme bude igrala ls. sa najjacim ekipama,videce kako klinci koji postuju klub igraju u neverovatnoj atmosveri kojoj se divi cela Evropa,pa neka se tada ujedaju u sebi i vide sta su propustili.Zvezda iznad svih!

Reply
Petar феб 4, 2013 at 13:18

Problem je sto je on radio u Zvezdi kada se volela, kada se voleo fudbal. A saad se vole samo pare nazalost.

Reply

Leave a Comment