Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Мудрински: „Лакше нам је из дана у дан“

image (1)Нападач Црвене звезде Огњен Мудрински представљао је током јесење полусезоне најсветлију тачку међу изабраницима Александра Јанковића. Корпулентни фудбалер својим головима директно је увећао конто клуба са Маракане за више од десет бодова. Само Раднички из Ниша, Хајдук из Куле и Слободу из Ужица је „сам победио“. Сигурни смо, не би Мудрински имао ништа против да и током пролећа пружа подједнако квалитетне игре, али предуслов за то су добро одрађене припреме.

„Из дана у дан све нам је лакше. У претходне две недеље на програму су била сува трчања која код нас играча никада нису актуелна нити популарна. Међутим све мора да се прође ако желимо да направимо резултат. Тренер Јанковић почео је да нас релаксира и опушта од тешких напора, улазимо у серију утакмица, и верујем да је најтежи део прошао„, рекаоје Мудрински.

У прва два контролна меча против Ејупспора и Берлин атлетика за голове су били задужени најмлађи и најискуснији. Стефан Михајловић са два и Ненад Милијаш са једним поготком донели су свом тиму два тријумфа у исто толико сусрета на припремама у Турској. Време је да у трећој утакмици проради и Мудрински.

„Нисам ни мало нервозан због тога што нисам постигао гол. Припремни период је изузетно тежак, ноге су нам оловне и не брине ме што још нисам затресао мрежу. Временом ће све то доћи на своје, а самим тим и голови„, уверен је најбољи стрелац црвено-белих.

Поред добре физичке спреме најважније за изабранике Јанковића јесте да се припремни период заврши без повређених играча. Многи од првотимаца београдског клуба и поред болова умеју да стисну зубе и одраде тренинг.

„Имао сам проблема са тетивом, али сада је све у реду. Успела је да издржи све напоре, ишао сам преко границе бола, и што је најважније нисам изгубио тренинге„, закључио је Огњен Мудрински синоним за голове Црвене звезде у јесењој полусезони.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

10 comments

Lord Nikon јан 28, 2013 at 02:08

ZRK Crvena zvezda 21 ZRK Max sport 19

Reply
pera јан 27, 2013 at 20:56

Mudri samo udri 😛

Reply
Laki јан 27, 2013 at 14:38

Sto niko ne najavluje prijateljsku?
Ovde je najavljeno da se igra protiv Amkara a sad vidim da Amkar igra sa nefcijem?
Skim zapravo igramo danas?

Reply
Uros јан 27, 2013 at 14:48

Sa Vinteturom,tako nesto se zove,jel zna neko u koliko se sati igra?

Reply
dusan јан 27, 2013 at 15:48

U 16

Reply
Petar јан 27, 2013 at 14:56

Sa vintertusom druga Svajcarska liga, ali ne znam u koliko sati, niko ne spominje

Reply
Petar јан 27, 2013 at 14:57

Vinterturom*

Reply
Dida јан 27, 2013 at 15:12

Ja znam da su sinoć rekli da se igra od 12, pa ništa. Isto tako pre pola sata sam negde pročitao da se igra od 15h, al’ opet niko ništa ne najavljuje.

Reply
mariachi јан 27, 2013 at 15:13

Otkazana je utakmica, tako pise na rezultati.com 😮

Reply
red vhite river јан 27, 2013 at 14:32

tako je gogo fuckeru

Reply

Leave a Comment