Moja Crvena Zvezda
Архива

Olimpijakos se zahvalio Zvezdi

Najava utakmice u Atini

Povodom prijateljske utakmice koju je Crvena zvezda odigrala protiv Olimpijakosa 24. marta u Atini, na našu adresu stigao je dopis Olimpijakosa u kojem se kaže:

„U ime Predsednika kluba, Gospodina Theodorakisa, podpredsednika Gospodina Karahaliosa i cele porodice Olimpijakos želimo da Vam se zahvalimo na pomoći i pruženoj podršci.

Prijateljska utakmica Olimpijakos – Crvena zvezda, odigrana na stadionu Karaiskakis bila je veliki uspeh! Crvena zvezda je Olimpijakosu dala „poljubac života“ u veoma teškom trenutku po klub, koji je iziskivao hitnu akciju. Više od 20.000 navijača Olimpijakosa je pružilo podršku klubu kupujući karte i dolaskom na prijateljsku utakmicu.

Medijski efekat je bio snažan i zadovoljavajući. Zajedničke stvari koje dva kluba dele i prijateljstvo između srpskog i grčkog naroda su jako uticali na sve ljude. Ova utakmica bila je prvi korak u jačanju saradnje i bratstva između naša dva kluba. Bilo nam je veliko zadovoljstvo da Vas upoznamo i ugostimo!“ – kaže se između ostalog u pismu upućenom našem klubu.

Повезане вести

4 comments

Comments are closed.