Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Телеком Србија уз Црвену звезду (ВИДЕO)

50dc5a4dac8eftelekom_headlineКК Црвена звезда добила је новог насловног спонзора. У наредних годину дана црвено-бели кошаркаши играће под називом Црвена звезда Телеком. Ова сарадња на обострано задовојство потписана је у хотелу Холидеј ин, а бројним новинарима се прво обратио генерални директор компаније Телеком Србија Предраг Ћулибрк:

Телеком Србија као национални оператер у пружењу телекомоникационих услуга има свест о друштвено одговорном пословању. Телеком Србија ће наставаити да улаже у спорт јер је то један од најбољих амбасадора Србије је у свету, а тако такође јачамо и имиџ наше компаније. Наравно, овим дајемо подстицај широј друштвеној јавности да појача улагање у спорт. Поносни смо што ће Црвена звезда од Нове године носити име Црвена звезда Телеком. Очекујемо да ће то бити препознатно и од стране наших корисника јер Звезда има армију навијача не само у Србији, већ и у Црној Гори, Босни и Херцеговини, односно Републици Српској где Телеком поседује ћерке компаније. Сматрамо да ће овај уговор бити подстицај Црвеној звезди да настави са победама, имајући у виду колико је београдски тим последњих месеци напредовао. Уговор је потписан на годину дана, током целе 2013. Телеком Србија ће бити спонзор Звезди, а наставак сарадње зависи од тога какве ће резултате клуб постићи у наредном периоду – закључио је видно задовољни господин Ћулибрк.

О значају потписивања овог уговора говорио је и први човек Црвене звезде господин Небојша Човић:

Захваљујем се Предрагу Ћулибрку на лепим речима и Телекому Србија као компанији на поверењу. Телеком Србија је имао дугогодишњу сарадњу са кошаркашким клубом Црвена звезда, али никада до сада нисмо дошли до овог нивоа сарадње. Телеком Србија је проценио да треба подржати Црвену звезду. Ми смо тренутно једини српски клуб у европским такмичењима, имамо одличне резултате и велике амбиције. Излазимо из периода великих финансијских проблема и због тога нам овај спонзорски уговор представља значајан подстицај. Али, такође представља и велику обавезу. Нема средстава и спонзора без резултата, то је степен одговорности који са собом носи име Црвене звезде у свим такмичењима. Врло смо захвални на помоћи и опредељењу Телекома да уђе у партнерство са јаким брендом какав јесте кошаркашки клуб Црвена звезда. Обећавам да ћемо са наше стране учинити све да оправдамо то опредељење – констатовао је Небојша Човић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

14 comments

CIGANIN DO GROBA! дец 28, 2012 at 10:38

Možda nije baš vezano za temu…ali kad se setim KK do pre samo godinu dana i pogledam ga sad…naježim se od sreće. Sećam se tada nas Delija u pričama između sebe, zaista sam mislio da ni Bil Gejts ne bi mogao da nas spase. I onda se pravo ni od kuda pojavi Čović…i sve je ostalo istorija. Ne znam kako je uspeo za tako kratko vreme, zaista ne znam. Znam samo da osećam toliku zahvalnost prema njemu, kao da me je i u privatnom životu spasao. I sad gledamo Zvezdu u Pioniru (svi sem naših vođa, oni nemaju vremena za to) i još uvek smo u neverici da smo se za tako kratko vreme izdigli do Neba.
Pa još kad se pri tome doda vaterpolo, gde smo bili ugašeni i promene na Marakani. PUNO SRCE!
Živim u nadi da će se i rukometaši nekako izvući. Mislim da je vreme da se pokrene neka akcija, pa ajde da krenemo makar od nas navijača. Dajte neku tačnu cifru, ae razdelite te to na našu celu armiju, pa nek svako od nas pomogne sa nekim svojim delom. Ne znam, nisam pametan, ali još je ostalo da i njih stabilizujemo kako god znamo.
I onda ZVEZDO ZGAZI IH SVE!!!

Reply
Ultras дец 27, 2012 at 23:22

Čoviću legendo svakim danom me sve više i više oduševljavaš!!!

Reply
marko bl дец 27, 2012 at 22:15

bravo za covica i vucica..svakog deliju koji glasa za ds treba da je sramota..pogledajte kako zvezda opet raste nakon njih..hteli su da je sahrane..svaka cast za ova 2 coveka

Reply
Nesko Delija дец 28, 2012 at 07:08

Ma ne pricaj gluposti. Nikada ne bih glasao za Vucica ili nekog drugog politicara samo zato sto pomaze Zvezdi. Glupo je da na osnovu toga neko glasa za politicke partije. Po meni se glas daje iz sasvim drugih razloga. Uzgred prijatelju, ovo ti nije politicka tribina SNS-a niti sednica glavnog odobra vec sportski portal navijaca Crvene Zvezde. Ako nemas sta pametno da napises bolje i nemoj.

Reply
Бранимир јан 1, 2013 at 21:11

Про ет контра. Нешко, видиш да је Марко Прекодринац и да износи свој политички доживљај, гледан са стране. Он је говорио само о Жутима и о њиховом односу према двојици Звездаша. Чињеница је да након што су Жути отпутовали Звезда све више расте. Бићу политички врло пристојан и неутралан, али морам признати да ми се то веома свиђа.

Reply
Simic79 дец 27, 2012 at 19:14

Odlican potez! Koliki je novac u pitanju? Voleo bih da znamo detalje ovog ugovora. I ako sam siguran da je g-din Covic izdejstvovao najbolje za C. Zvezdu.

Reply
Podgoricki Delija дец 27, 2012 at 17:49

Bravo predsednice! Svaka ti cast za borbu za nasu C.zvezdu!
Dobro je, i vrlo vazno da je sada Zvezda u sigurnim rukama, i da drzava konacno pomaze Zvezdu, zato zvezdasi na narednim izborima ne zaboravimo Aleksandra Vucica… koji se bori za Zvezdu.

Reply
VESICU ODLAZI! дец 27, 2012 at 17:47

Ma ljudi-prosto i jednostavno—–Gazda MrDr Cova 🙂 bre 😆

Reply
Бранимир јан 1, 2013 at 21:02

Тата.

Reply
Mimi дец 27, 2012 at 17:47

videli da od Partizana nema vajde 😀

Reply
Rape Delija дец 27, 2012 at 17:42

Kako radi Covic, svaka mu cast 🙂

Reply
Goran дец 27, 2012 at 17:20 Reply
Goran дец 27, 2012 at 17:12

Čoviću, molim te kandiduj se za predsednika Srbije u narednom mandatu!

Reply
Mile дец 27, 2012 at 17:09

Kako ce sada FEGETlija da nam izgovara ime kluba?Sta im radi Covic dusu im vadi nebi me cudilo onako u ponoc Keselj potpisuje za Zvezdu…

Reply

Leave a Comment