Moja Crvena Zvezda
Најновије

Бошко Јанковић посетио Дневни центар за децу, и поручио: „Звезда са Џајићем мора напред!“

Капитен италијанске ЂеновеБошко Јанковић, данас је посетио Дневни центар за децу у Београду. Медији су искористили прилику и покушали да дођу до изјаве играча „грифона“ , на шта је он пристао. Интервју преносимо у целини:

Бошко Јанковић

Шест година је прошло од када је Бошко Јанковић отишао трбухом за кругом, али капитен Ђенове и даље редовно прати шта се дешава у клубу у којем је поникао. Иако и њему падају тешко падају сва посртања Црвене звезде. Али, уверен је да ће под Драганом Џајићем црвено-бели кренути напред. Јер, доле, једноставно, више не може.
Црвена звезда је дотакла дно. Доле више не може, Може само горе. Јако ми је драго што се председник Драган Џајић вратио. Увек сам имао одличан однос са њим, још из времена када ме је пратио као петлића. Он ће својом личношћу и појавом помоћи Звезди да се врати“, каже сада већ бивши репрезентативац Србије.

Бивши, јер је добро познато да селектор Србије Синиша Михајловић за последњих пар репрезентативних акција није рачунао на 28-годишњег фудбалера, иако је он играма у Серији А заслужио капитенску траку у Ђенови.
Већ сам говорио. Ја сам професионалац, играм пре свега за себе и на терену дајем 100 одсто прво због себе. А ако људи из репрезентације дођу и кажу да мислим да могу да им помогнем, ја сам ту. За репезентацију сам увек ту. Мишљења сам да квалитет увек побеђује, али да ли ћу играти за национални тим или не, то не зависи од мене. О томе одлучују неки други људи“, истакао је Јанковић, који је данас био у посети Дневном центру за децу.
У овако тешким тренуцима заборављамо једни на друге, а ми који смо у могућности да помаже људима, не само деци, треба то да радимо мало чешће. Овој деци ће мој долазак много значити, а никоме од нас не представља неки велики проблем у животу. Био сам са клубом у оваквим акцијама и у Италији и одмах да кажем да тамо није оваква ситуација. Све је то на једном већем нивоу, али треба остати позитиван. Све ће то проћи. Треба да гледамо у напред, јер од негативног размишљања можеш само да упаднеш у депресију“, објашњава Бошко Јанковић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

6 comments

Nemanja дец 26, 2012 at 17:41

Nikad više,,, Janković,Luković,Basta,Biševac,Vidić,Žigara,Pantela,Tomović.. 🙄

Reply
MILAN KG дец 26, 2012 at 04:20

sto me iznervirao kosanovic u pm p….jedna sad kad potpise za neki od klubova bice ona stara… celog zivota navijam za taj klub, to mi je bila jedina zelja, trte-mrte…

Reply
Nemanja дец 26, 2012 at 17:30

Kakav bre JANkosan!? Ako Džajić kaže da nije za ZVEZDU onda nema tu šta da se priča!!!

Reply
Brigate дец 26, 2012 at 00:48

E ovako.. Ja sam okoreli Zvezdas i ja vise ne mogu ovo da izdrzim.. Trenutno imam 18 godina i vise ne znam kakav je osjecaj osvojiti tiulu,i igrati u Evropi.. Meni je veoma drago sto je Dzajic ponovo predsednik Zvezde,ali ljudi,Dzaja nema 50 miliona evra da izvadi Zvezdu iz govana.. Kada je Lukic dosao dug je bio oko 30 miliona sada je 50 miliona.. Ako je tako treba da uvate sve ljude iz prethodne uprave (Lukica,Vesica,Antica ) pa da oni odgovaraju za to.. Da oni vrate te pare a ne da vraca Dzaja,Stojadinovic,Covic itd.. Isto tako ljudi svi koji su zaduzili Zvezdu treba da odgovaraju i da vrate te pare.. Danas kada sam procitao da Zvezda nema para da plati 300 hiljada evra za pojacanje sokirao sam se.. Igraci neprimaju platu vec mjesecima,radnici takodje itd.. Ko je te pare pokrao ? Nemamo pare da platimo pipreme.. Pa ocemu mi dalje da pricamo.. Ovu sezonu smo definitivno pukli… Nema sanse da stignemo 6 bodova a kiksacemo do derbija najmanje 2 puta,dok ce Partizan 1 ili 2 puta kiksati i mi definitivno nemamo sta traziti za ovu sezonu.. Isto tako vazi za Evropu.. A ako ne udjemo ove godine u Evropu mi sledecih godina mozemo ocekivati ako osvojimo prvenstvo da odma budemo medju ne-nosioce.. Kako stvari stoje do sada mi ni jedno pojacanje necemo dovesti mozda 1 ili 2 i to nikakve.. I mi mislimo sa ovakvim sredstvima da napadnemo titulu sledece sezone ? Nema sanse… Mi titulu necemo vidjeti 2-3 godine.. Ja cim ustanem ili sjednem za kompjuterom prvo sto otvaram je Mondo,Sportal,Smedia,Novosti i jos mnogo stranice naravno i Zvezdinih stranica da vidim sta se desava i samo cekam iz straha kada cu jednog dana procitati „Zvezda se gasi “ i postajem biti mnogo agresivan i ljut zbog kretena koji su unistili nas klub.. SEVER JE ZVEZDA !!!

Reply
MILAN KG дец 26, 2012 at 04:13

mlad si covek i tebi i meni i svima nama kojima je zvezda u srcu sve ovo tesko pada,jasno je kao dan da bez para nema dobrog tima samim tim ni uspeha. Nas jedino mozde da spasi ovaj arapin da nas kupi ali kao sto je covic rekao 51 prema 49 posto to je jedini spas u svemu se slazem sa tobom osim u jednom nije sever zvezda svi smo mi zvezda. a sever u svaka cast

Reply
Ultras дец 26, 2012 at 00:12 Reply

Leave a Comment