Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Лале: „Вукоичић изванредно ради“

lale i kariНекадашњи председник КК Црвена звезда, Лале Лучић, коментарисао је за „Новости“ учинак српских клубова у овогодишњој регионалној лиги. Лале је истакао изванредан рад тренера Владе Вукоичића, који је препородио тим и довео га готово до самог врха табеле.

„Црвена звезда је од катастрофалног старта стигла до бриљантне завршнице, бар у овој години. Видљиви су помаци у свим сегментима игре, што је последица изванредног рада тренера Владе Вукоичића, који је сваком играчу пронашао време и праву меру. Звезда можда има најквалитетнију клупу, што је важно за наставак такмичења на два колосека. Заиста представља право освежење на кошаркашкој сцени. Главни циљ Звезда је већ остварила стварањем стабилног клуба и повратком публике у дворану. Наравно, навијачи увек желе титуле, али охрабрује то што се извукла из страшних проблема, у чему сам и ја делимично учествовао као председник у том тренутку оронулог клуба. Проблем у наставку сезоне може да представља чињеница да Звезду сада сви доживљавају као фаворита, али мислим да ће тренер са својим сарадницима пронаћи начин да тим избегне такве замке.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

6 comments

19ds89 дец 25, 2012 at 12:23

Упадајте Делије, придружите нам се на новој страници http://www.facebook.com/Sever.Je.Zvezda.Delije.Sever1989, јер ипак Север је ЗВЕЗДА!

Reply
Podgoricki Delija дец 25, 2012 at 09:02

U pravu je Lale! Mora se ostati hladne glave i ici od meca do meca maxi posvecen i skoncentrisan na parketu. Moramo nauciti da se nosimo sa bremenom favorita…

Reply
misic дец 25, 2012 at 08:46

Svojevremeno je za njega Vlada Kuzmanovic reko da je najgori trener u njegovom zivotu i da smo zbog njega izgubili Kup Radivoja Koraca od Solea u Beogradu!!!!

Reply
Djole дец 25, 2012 at 09:33

Finale smo izgubili od Meš Verone..

Reply
Vlajko дец 25, 2012 at 11:25

Neverovatno kakvo neznanje! Sa Laletom smo igrali najlepšu košarku i te 98 smo imali i najdužu seriju pobeda u klupskoj istoriji-18,igrali finale kupa Radivoja Koraća(svako pamti 10-ak proma[enih zicera u prvoj utakmici u Veroni Jove Stanojevića-dobili smo mislim 7-8 razlike u gostima a trebalo je 20),osvojili titulu(Lale je tada nezasluženo smenjen nakon poraza u finalu od Fmp-a a bilo je 1-1 u pobedama ali za sve prave poznavaoce košarke to je njegova titula),malo li je?! Zato ćuti i ustani kad se spominje njegovo ime!

Reply
Qlow дец 25, 2012 at 16:22

Vazno da je Vlada Kuzmanovic gradio lik i delo kroz rad sa Gregom Popovicem, Dudom Ivkovicem i Etoreom Mesinom tokom prebogate karijere pa je pozvan da tu daje ocene ko je kakav trener..Voleo bih da ne mogu da oprostim Laletu to finale recimo, ali je onog smrada Jucolinja toliko srala trojka da nas ni Fil Dzekson ne bi izvadio. Zameram mu treniranje stoke, sa kojom je koliko se secam uzeo Kup.

Reply

Leave a Comment