Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Карте за Слободу у продаји од суботе

У недељу 25. новембра, фудбалери Црвене звезде одиграће утакмицу 14. кола шампионата, против Слободе у Ужицу.

Карте за ову утакмицу продаваће се и на благајнама Маракане, и то у суботу 24. новембра од 11 до 14 часова, по следећим ценама:

Север: 300 динара (трибина на којој ће бити смештени најватренији навијачи).
Исток: 300 динара
Запад, бочни делови: 400 динара
Запад, центар: 500 динара

Позивамо све Звездаше да дођу сутра на благајну Маракане и купе на време своје карте, како би избегли недељне гужве на благајнама стадиона у Ужицу.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Долазите ли на утакмицу против Слободе?

Повезане вести

10 comments

Ryber Palunko нов 24, 2012 at 13:45

Samo opušteno braćo. Nema veze što će nas ovi oprati, pošto će Bunarinjo nakon meča izvršiti duboku analizu. Zato, glave gore!

Reply
otpisani101 нов 24, 2012 at 11:47

jedno je sigurno da sa jankovicem vise nigde nam nisu bodovi sigurni…ja ne mogu da verujem da on kao baba posmatra utakmicu…nema temperamenta da u kljucnim trenucima vrsi pritisak na sudije,prekida utakmicu i dobije ponekad iskljucenje da bi podigo moral fudbalera…on kada nezainteresovano posmatra utakmicu,zasto bi igraci trcali kada im trener tunjav…pa debeli vujosevic da konstantno ne vrsi pritisak na suduje ovakvi grobari ne bi imali pobedu u kosarci…ako je jankovic gospodin neka ide u akademiju nauka…zvezdi treba trener koji ce ucestvovati konstantno u igri a ne da se ponasa kao u pozoristu…jankovic sto pre napolje i nek ide kod karadzica jer ga je hvalio da je bio za to da dodje u zvezdu…znao je tole-lopove koga nam daje…dosli su novi ljudi u upravi i logicno da dodje i novi trener…i nije mi jasna nova uprava zasto iz omladinske skole nisu doveli trenera za zadnje dve utakmice,jer jankovic da pobedi obe-to je nemoguca misija… ako izgubi jedan bod i poslednja nada za titulom izgubljena…zvezda je zivot,sve ostalo su sitnice…

Reply
Cira нов 23, 2012 at 19:33

Nas najveci problem je struka i nje se bojim najvise.Sale nije u stanju da postavi ekipu,da osmisli igru,pa i da prene ekipu,ako sve podje po zlu.Kada ga vec nismo smenili trebalo bi u strucni stab ubaciti coveka iz senke koji ce ustvari pripremiti i voditi ekipu inace…Igramo protiv dva jako teska protivnika,koja znaju kako se igra protiv nas i ne bih prepustio sudbinu Zvezde u ruke Aleksandra Jankovica.

Reply
Prijepolje PPCZ нов 23, 2012 at 18:43

Da li ce biti karata ispred CRAZY NORTHa u Uzicu kao prosle god na dan utakmice. ,neka neko od Uzicana odg. treba mi proverena informacija?

Reply
nikola нов 23, 2012 at 14:58

Hoce biti karata za sever u nedelju u Uzicu na blagajnama stadiona Slobode?

Reply
CZHN нов 23, 2012 at 13:52

Nadam se da će igrati Savićević…

Reply
CzvBoys нов 23, 2012 at 14:24

Svaka mu je na mestu… dosta je bilo brukanja Zvezdinog dresa! Ne zanima me kako će pobediti preostale dve utakmice,dosta je bilo. BRAVO ZA DZAJIĆA,tako se to radi.

Reply
CzvBoys нов 23, 2012 at 13:06

Svi u Uzice! I preko Drine za Zvezdu se gine…

Reply
Zvezdas нов 23, 2012 at 13:01 Reply

Leave a Comment