Moja Crvena Zvezda
ОсталоХокеј

Пораз у хокејашком дербију!

Ledena dvorana "Pionir"
Ledena dvorana "Pionir"
Ledena dvorana „Pionir“

 Наши хокејаши нису успели да остваре победу у дербију и тако наставе доминантни низ победа против комшија у оквиру спортског друштва. У оквиру трећег кола првенства Србије у хокеју на леду, у леденој дворани „Пионир“, Црвена звезда је поражена од Партизана 5:10, (0:0,3:6,2:4) и тако забележила и други пораз.

После прве деонице која је завршила без голова, у наставку је виђена права голеада. Фаворизовани противници су стигли до предности од 6:2 и лагано привели меч крају. У последњој деоници успели су наши момци да учине утакмицу занимљивијом и узбудљивом и да се врате, на кратко, у меч, смањивши резултат на 6:4, али то је било све. Актуелни шампион је додао гас и са још четири поготка, привео утакмицу крају и славио у „леденом дербију“.

Стрелци за наш тим су били Јовица Рус и Марко Бркушанин по два пута , док се у стрелце уписао и Марко Протић. Голове за „вечите ривале“ постигли су Димитрије Филиповић 3, Марко Ковачевић и Марко Миловановић 2, Ненад Раковић, Марко Сретовић и Петар Огризовић по један гол.

Наш тим из две утакмице има два пораза, а у следећем колу, 30. новембра, дочекује НС Старс из Новог Сада, дебитанта у новој сезони, у четвртом колу првенства.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

1 comment

Goran нов 17, 2012 at 10:12

Čoviću preuzimaj hehe.

Reply

Leave a Comment